Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Joe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ro 80 blog 23 2012.11.10 22:33:38
A 60-as években az autóiparban a Wankel motor volt az egyik legígéretesebb kutatási téma. Az NSU licensz alapján munkához látott a Mazda, a Mercedes, a Rolls-Royce és sok más cég. A 70-es évek elejére a Mazda, a Mercedes és az Audi-NSU kutatta tovább a lehetőségeket. Mi derült ki…..
Kicsit bűntudatunk is van azért, mert mindig csak az érdekes, valamilyen szempontból kiemelkedő dolgokkal foglalkozunk mindig. Gyarlók vagyunk, számunkra is vonzóbb egy Ferrari mint egy Skoda. Pedig a hétköznapi autók mögött legalább akkora tudomány - ha nem több - áll, mint a…..
_Joe 2012.06.06 15:33:19
@droland: Azért 1600 kiló, mert hibrid. Több száz kilóval nehezebb, mint egy ugyan ilyen nem hibrid. Azért rossz, mert a plusz súly annyit ront a fogyasztáson, amit a hibridség hoz, plusz az aksik miatt még rendes csomagtartó sincs. Szövegértés...
Benzin motorok: 116i - 136 PS, 118i - 170 PS és 120i - 250 PS Diesel motorok: 116d - 116 PS, 118d - 143 PS és 120d - 184 PS (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Pozőr? Ernyei Béla? Ötvenen túli, felajzott teniszedző, netán butikot vezet vagy szépségszalont? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor bátran üljön be egy Z3 roadsterbe, jó lesz az önnek. Ha pedig vezetni szeret és ízlése is van, akkor csak a kupét vegye, semmi mást. Mai…..
A japán márka marketingesei elég csehül állhatnak ötlet terén, vagy csak volt idejük egy gigantikus értekezletre, ahol kitalálták, hogy népszerűsíthetnék termékeiket. Döntsünk meg Guinness-rekordokat! - kiáltott fel valaki hangosan és az ötlet első hallásra jónak tűnt. Ám…..
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Mazda MX-5 1.8 Emotion Soft-top 20th Anniversary 6 446 900 forintba kerül, amiért sok erősebb, praktikusabb újautót lehet venni. De egyet sem, amely pőre élményben ennyit és így ad. És mivel már a húsz éves, 110 lóerős 1.6-os is tudja ezt, így nem gond használtan venni…..
_Joe 2010.07.30 15:34:48
@Pályaelhagyó autóversenyző: Csak annyit tudok tanácsolni, hogy egyszer próbálj ki egy MX-5-öt. Én Márciusban mentem életemben először egy ütött-kopott, láthatóan elhanyagolt 17 éves NA-val, jelenleg pedig a sajátomat keresem, kis szerencsével pár héten belül lesz is egy. Én sem tudtam megérteni, hogy ugyan, mitől is lenne ez a kis szappantartó annyira különleges, de mióta kipróbáltam, csak az jár a fejemben, hogy kell egy. Minden addigi beidegződésemet eltörölte, azóta nagy ívben teszek a korábban istenített BMW-re, és az a legjobb, hogy egy embernek, kevés csomaggal nem is annyira használhatatlan: kb. annyiba kerül az üzemeltetése, mint egy hasonló korú, 1.6-os alsó-közepesnek. Én 192 centivel még egész jól elvoltam benne, pedig egy csomó helyen azt írták, hogy elviselhetetlen. Szakadó hóban biztosan parás egy kicsit, de olyan meg 2 hét van egy évben. Igaz, hogy nem olcsó, de baromira tartja az árát: még a húsz éves NA-k is 1 milla környékén mennek.
Belsőség Kár, hogy nem Dacia 2010.07.10 07:20:00
Ez nem sportos kocsi. Tudják, kiknek szól? Fodrászoknak, műkörmösöknek, MILF-eknek meg egyetemre járó apukakedvencéknek. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tudják mit? Ez az autó a tipikus autóhasználók 95 százalékának az idő 95 százalékában pont elég, a maradékban sem nyűgös. Ebben a 95 százalékban azt nyújtja, amit egy S80-astól vár az ember. És ha automata lenne a váltója, még matekolni se kéne annyit. Igen, csakis…..
Belsőség Eladtuk a TC-s Zsigulit 2009.05.06 17:24:00
Havi tizenötezer forint. Nyomorult tizenötezer. Tétel ez egy jól menő cégnek? Sok-sok alkalmazottal? Nem, nem lehet az. De igen, úgy látszik, van, amelyiknek igen. Például a Totalcarnak. Ennyibe került ugyanis az ikonstátuszba emelkedett szerkesztőségi Zsiguli parkoltatása a…..