Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuttorkutya

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetesen legnehezebbnek gondolt ellenfelek közül mindenkit sikerült elkerülni, de nem kaptunk meg senkit a legkönnyebbek közül sem. A mai sorsolás után kiderült, hogy nincs kvalifikáció magyar-máltai meccs nélkül. Továbbá, mint négy éve, ismét megkaptuk a svédeket, 1999…..
A hétvégi fordulóban sor került egy igazi rangadóra, ahol az éllovas fogadta a harmadik helyezettet, megrendezték a kelet-angliai derbit, az Old Farm Derbyt (az Ipswich és a Norwich összecsapásait nevezik így viccesen, utalva egyrészt a glasgowi derbire, az Old Firmre, másrészt a…..
A hétközben rendezték meg a Carling Cup (ligakupa) 4. fordulóját, ahol az állva maradt Championship-klubok küzdöttek a 8 közé jutásért első osztályú ellenfeleikkel, tegyük hozzá rögtön nem sok sikerrel. A még érdekelt öt klub közül mindegyik búcsúzni kényszerült. Az…..
A két hetes bajnoki pihenő alatt megrendezett Eb-selejtezők ismét nem azért maradnak emlékezetesek, mert a Championship klubjaiban szereplő játékosok kiemelkedően, egy-egy meccset egymagukban eldöntve szerepeltek hazájuk válogatottjában. Nem tartozik szorosan ide, de nem szívesen…..
Utoljára Napóleon bukott ekkorát Moszkvában – gyakorlatilag kiestek az angolok. Az egyetlen dolog, ami mosolyt csalhat fonnyadt képükre, az a skót horda birkacsordává történő szerényülése Grúziában, egyelőre nagyon úgy néz ki, nem lesz szigetországi válogatott az EB-n. A…..
Szép lassan három részre szakad a mezőny, lesznek ugye akik a második helyért küzdenek (szűk elit), aztán az egymást módszeresen körbeverő kritikus tömeg, végül a négy-öt kiesés ellen küzdő kicsi. Abszolút rangadó a Bayer (2) – Bayern (1), a kisdöntő címet pedig a…..
kuttorkutya 2007.09.30 11:55:28
kuttorkutya 2007.09.30 19:13:42
A német bajnokság meccseire volt jellemző azokban a sanyarú időkben, amikor szombat délutánonként a mindig tüchtig módon elegáns, német mércével óriási sármőr, Jörg Wontorra által moderált, nagy sikerű összefoglaló, a ran – Sat 1 Fussballshow jelentette a szinte…..
kuttorkutya 2007.09.22 12:29:14
Everton - Manchester United 2-2 A harmadik a nyolcadik ellen, vagyis a papírforma sima hazai győzelmet ígér, haha. Az azért a helyezéseken túl is figyelemreméltó, hogy a MU három szerzett góljánál kevesebb csupán egyetlen csapat nevéhez fűződik, vagyis a MU-nál tényleg…..
A Championship klubjai, csakúgy, mint Európa más fontosabb bajnokságainak csapatai két hét pihenőre mennek, ami nem is jöhetne jobbkor egyeseknek. Az elkövetkező hosszú hallgatást enyhítve beszámolunk a 4. forduló eseményeiről a kiemelkedőt nyújtó és így a forduló…..
A nyár eleji európai átigazolási szezon kifejezetten izgalmasan indult, és bár bankot még senki sem robbantott (Kaká és Lampard, a két legnagyobb kilőhető trófea még a helyén van), azért bőven van miről beszélni. De most nem Henry Barcelonába igazolásáról fogunk írni, bár…..
Bár a spanyolok még nyomják, a nyári uborkaszezon és a strandfoci előtt még átfutunk az európai fociszezon lényegén. A legjobbak, a legrosszabbak, satöbbi. Első körben a pechesek, a bénák, a tragikusak, a jellemtelenek és a simán gonoszak. Negatív hősök a felsőszintű…..
Nou San Trafford One year to go 2007.06.07 19:55:00
Még a Vágási-családban is előfordult, hogy Feri és Juci nem értett egyet valamiben, így nem meglepő, hogy szerkesztőségünkben is felütötte fejét a turáni átok. A nézetkülönbség pedig dühödt fanatizmusba hajszolta jelen sorok szerzőjét. És nem is bántam meg, hogy…..