Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haveeer

27 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haver Team Elköltözünk! 2011.02.03 18:46:00
A Haver Team elköltözik egyes okok miatt majd a részleteket közzöljük! Új oldal neve: www.base18.blog.hu..
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
Sziasztok!Senki se vegye komolyan a címet, a kifliknek nem jár valódi világnap, viszont legújabb videókritikusunk, Spark(ifli) ma tölti be 15. életévet, amihez külön gratulálunk a csapat nevében és kívánunk még sok Dexterrel és kockulással teli évet Neked és ne feleddA 18.…..
Üdvözletem emberek! Van pár hírem: Hát az egyik az lenne ,hogy megfáztam homlok és arcüreg gyulladás... Nagyon szerettem. Aztán egyszer mikor haverommal akartam beszélni mikrofonon kaptam a sorstól egy jó nagy pofont... Mivel ráébredtem, hogy elszakadt a mikrofon vezetéke…..
Cím: A közösségi háló / The Social Network Megjelenés: 2010.10.01 Műfaj: Dráma Ha nem működne: YouTube..
Haver Team Doom 3 2010.12.05 18:29:00
Gyerekkorom játéka volt a Doom2.A gonosz pixelszörnyecskék soha se hozták rám a frászt,helyettük vigyorral löttem agyon őket sörétesemmel,máskor mászkáltam rejtett fegyverekért,lőszerekért.....fúúú,azok a szép idők. Most,már régóta kiadták a mesésen szép Doom3-at...a…..
Nos, ahogy az előző bejelentéses poszt végén $a$ irta, lenyugodtak nagyjából a kedélyek, békés megegyezésekkel viták és anyázás nélkül sikerült megegyezni Othalával és a megújult RPCJr. csapatunk elkezdte újjáalakitani a régi, hagyományos RPCJr. oldalt!Erről szeretnék…..
Tudinni Píííísz Brothers..... 2010.11.25 19:49:23
Ez az oldal azért jött ide, hogy a tudinni team eseményeiről és gondolkozásáról fogunk itt publikálni. Mi egy underground banda vagyunk... Álltalában egyfolytába ökörködünk,iszunk és most probálunk graffitit készíteni, hogy megmutassuk mit érzünk és, hogy milyenek láttjunk…..
Haver Team Megújultunk! 2010.11.07 19:25:00
Üdvözletem! Ahogy láthatjátok a blog felkapott egy teljesen új külsőt! Ezért nagyon hálás vagyok Sanyaaa barátomnak! Mostantól tőlem is várható lesz cikk és sok egymás. Videót csak is szünetekben tudok majd készíteni. Sajnos a suli minden erőmet,időmet leszívja és ezért nem…..
haveeer 2010.11.20 19:29:14
@Sanyaaa: Köszönöm szépen a tisztázást és remélem most már nem lesz semmi probléma.
Üdvözlet minden kedves látogatónak! Ahogyan észrevettük, nagy sikere volt a legelső party-nak amit ezen a blogon rendeztünk. Kértétek hogy legyen ennek folytatása, és most itt van! Aki már valaha játszott a nagysikerű Quake 3 játékkal, az tudhatja, hogy már számos újabb játék…..
haveeer 2010.11.18 18:03:52
Üdv! Mint tavaly, most sem maradhat el az idei BGS. Természetesen idén is ott leszünk beizzított kamerával, és merev tekintettel, hogy beszámoljunk nektek a show érdekességeiről. Sajnos mint kiderült, fizetős lesz az ez évi esemény, de ez nem fog eltántorítani bennünket!…..
Bezony, ma van az évfordulója annak, hogy Borseszt a világra ette a fene. Hol is lennénk a botos kritikus nélkül? Power-ON sem lenne, ha a szülinapos agyából anno nem pattan ki az ötlet. A csapat ezúton kíván neked sok boldog szülinapot és jó egészséget. Fogadd ezt a kis idézetet…..
haveeer 2010.11.02 15:37:48
haveeer 2010.11.02 15:39:03
Mo$qUiTo Szevasztok! A mai napon elemezgettem kicsit a blog látogatottságát, és bár nem túl sokkal kisebb, mint a PCJE-en volt anno, valamivel szerintem több is lehetne. Ezért azon gondolkodtam, hogy egy promóciós vidit kéne összedobni a blognak, amiben röviden jellemezném ami itt…..
      Elindult a 3. LaLee's Games évad! Kezdésképp egyből nagy fába vágom a fejszémet és kapásból egy játék-trilógiát mutatok be, mégpedig a The House Of The Dead sorozat 3, PC-re is megjelent részét. Mostanában rengeteg Reactor videót néztem, úgyhogy…..
Sziasztok! Mi is az a Senshi Szervíz?Most megtudhatjátok! ..
Elnézést a késésért....suli egyszerűen elszív minden energiát meg időt..... Egyesek voltak elég bátrak és összeszedtek 100 okot amiért "nem szeretik" a Modern Warfare 2 nevű nagyszerű játékot.Hogy humoros-e?Garantáltan! Akkor íme a videó :) A 92-es mindent…..
haveeer 2010.10.23 21:14:15
@Mo$qUiTo: Igen.énis bírom az ilyeneket XD Jókat röhögök az ilyen Trollokon :D
Legutóbbi Budapesti kiruccanás során $a$ barátom ajánlotta eme dohányt, ami nem más, mint a Nakhla csokismenta ízű dohánya...          A tesztet párommal közösen (:o*) 82 centis egyiptomi Top Mark pipával végeztem, gyári csővel,…..
haveeer 2010.10.23 15:37:01
@-=RockerLaLee=-:Amúgy énis mondtam nekik,hogy szerintem ez dohány pocsékolás de megmondom nekik :) Hát ha jól tudom ami így natúr zacskós dohány az nagyon erős ha jól tudom de lehet hogy van gyengébb fajta :D
Az előző cikkben beígért Mafia II kiegészítőkről (mai nevükön Downloadable Content, alias DLC / Letölthető Tartalom) szól eme írás. Sikerült az élményt tovább fokozni ezekkel? Illetőleg bekerül a már sokak által hiányolt Free Ride mód a játékba? Ha érdekelnek a…..
haveeer 2010.09.27 13:16:21
@-=RockerLaLee=-: Szeretnék kérdezni vmit... Zenék is lettek újak vagy csak autók és ilyen más dolgok újultak ???
haveeer 2010.09.28 12:57:44
@-=RockerLaLee=-: Annak örülnék mert szinte beleszerelmesedtem ebbe a régi idők zenéjébe... :)
Kedvencem : www.youtube.com/user/LajaHT95?feature=mhw5#p/a/f/1/hWbj6jquAOk
Nem sokára változások történek a blogon... Még nem említettem, hogy "Galéria" nyílt a blogon ide érdekes képeket fogok feltenni, nem minden hülyeséget amúgy ezt a Haditechnikai dolgokat fogok publikálni.... szóval fegyver mániákusok és háborúszerelmesei…..
LaLee's Blog Mafia II cikk 2010.09.21 20:31:00
Milyen benyomást keltett a zseniális Mafia nevű játék folytatása egy első részt fanatikusan imádó, és az új részhez szkeptikusan hozzáálló játékos számára? Vajon ez a játék méltó a Mafia hagyatékára, vagy csúfosan leszerepelt? A cikkből kiderül...     …..
Az Iowai metálzenekar dobosa, Joey Jordison megerősítette: a Slipknot nem oszlik fel Paul Gray basszusgitáros drogtúladagolás miatt bekövetkezett halála után, és nyolctagúként folytatja a zenélést. "Paul sosem akarta volna, hogy ne csináljunk új lemezt nélküle. Ha majd…..
Haver Team Update. 2010.09.10 17:56:00
Szevasztok Testvérek! Egy kis updatet röffentek ide,hogy tudjátok mi a helyzet velem és,hogy nem halltam meg csak sajnos nagyon kevés az időm.Videó lehet csak Őszi szünetbe várható.100%, hogy a Mafia 2 játék fog gorcső alá kerülni.Cikkekben is sok dologra gondoltam,de előbb a desing…..
 Sziasztok! Kisebb szünet után természetesen folytatódik a karakterharc, suli ide vagy oda. A mai meccset 2 viszonylag ismeretlen személy vívja meg egymással, hogy a győztesek csarnokába kerülhessen a Herceg, B.J. Blazkowicz, Batman, Ezio és Commander Shepard mellé. Lássuk is kik a…..
haveeer 2010.09.06 15:38:03
SanyaaSziasztok!A mai képek rovatban, egy érdekes képet mutatok be melyen a blog neve látható érdekes kis Boost Light-vel, azaz mondhatnám sugárnak, vagy valami ilyesmi. Ez is lehet háttér.Itt a kép!Mostantól leírok adatokat róla.Méretek: 1360x768Aspect Ratio: 16:9 (4:3-as monitorokon…..
Haver Team Nyár összefoglaló. 2010.08.31 12:04:08
Üdvözletem emberek! Ez a bejegyzés egy kis beszámoló lenne az idei nyárról.Nagyon sok jó és rossz dolog történt.Hál' Istenek sokkal több jó mint rossz. Ott voltam a PON Meeting II amin nagyon jól éreztem magam és végre megismerkedhetem élőben pár blogerel.Aztán Hál' Istenek…..