Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picula

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
picula 2010.12.19 20:37:00
@fagzal: a tied volt az apropo, hogy belépjek. Tény, hogy sok ellendrukkere volt/van az említetteknek, csak nem értem miért: Melinda hangja igazán jó, más kérdés , hogy kórós önbizalom hiányban szenved és személyisége sem vág éppen egybe azzal, amit a szervezők elvárnak és azt hiszem szükséges is egy ilyenféle műsor (nem véletlenül nem írok tehetségkutatót, vagy énekversenyt) nyertesétől.Vele eladható CD készülhetne, sikeres koncertet adhatna, de nem hajlandó vezetni magát. Ezért ejtették ki, megjegyzem elég gusztustalanul. Norbiról: itten többen leírták, egyéniség, annyi hangja van, ami kell. Tekintettel showmanségre. Csak emlékeztetni szeretnék, néhány kommentelő tán meg se született,amikor egy hangtechnikus közkinccsé tette José Iglesias fiának koncertjéről azt a felvételt, amit koncert közben és közelében készített. Hát rettenetes óbégatás volt, de a hangtechnikusok a hangfalakra már kellően javított változatot engedtek ki. Mindenesetre nem lett sztár a fiúból. Neki erre nincs szüksége saját - nem kifejezetten ének - tehetsége miatt.
2. Nem értem ezt az ellentmondást nem tűrő "kinyilatkozatom az IGAZSÁGOT" mentalitást sem. Anélkül csapkodják itten számosan billentyűzetet, hogy fogalmuk sincs a részletekről, márpedig az ördög, mint tudjuk a részletekben rejlik.
3. exonka egyik hozzászólást ajánlom több nem éppen abszolút hallású kommnentelő figyemébe: a hamisság látszata (hangzata?) a transzponálástól származik, némelyikben nekem sem azonnal sikerült felsmerni az eredet számot.
3. bitzotibi: egyszer már helyre próbáltak tenni, de nem sikerült. Attól hogy Trianon régen volt, attól a második világháborút lezáró párizsi béke 26 évvel kevésbé, egyébként ettól függetlenül minden következménével még volt és van, nem is értem mit akartál mondani. Valami hiányzik belőled, de ezet kommentekkel nem lehet helyrehozni.
4. Végül a döntősökről Takács Nikolas (meglehet, nem tudom, azért Nikolas, hogy ne Mikulás legyen, ezt biczotbi biztosan nem érti)hangja kivételes - ezen az sem változatatna, ha "más" volna - egyénisége kevésbé, az állandó, ha kell, ha nem hangrezegtetés miatt kissé modorosnak, mindig egyformának tűnik. Vastag Csabának is van elég jó hangja, de nem kivételes egyéniség.
5. Uff, én írtam, bocs a hosszúságért!
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
picula 2010.12.11 23:57:29
Ezt még tegnap éjjel írtam, de csak most adom közre.

De előzőleg Shinnotenshi: Nem lehet csak úgy kiugrálni, kiugrott volna már korábban magától, de olyan szerződést iratnak alá az elején mindenkivel, hogy kétszer is meggondolja megteszi-e.

Megvan az év hangja. Meg, de ez nem most derült ki, már régebben: ő Szíj Melinda. A Megasztár utolsó fordulójába ugyan már nem került be. A műsorvezető amikor a továbbjutó személyét bejelentette, ezúttal nem mondta, hogy „a legtöbb szavazatot kapta:” Lehet, hogy ez sem véletlen.(Mindenki gondoljon arra, amire akar.) A műsor koreográfiája ezzel együtt látszik. Minél tovább bent tartani a műsorban „érdekes” (pl. az amúgy nem tehetség híján levő 11 éves Patai Anna - érdekességként a műsor karikás 12-es ), vagy akár szó szoros értelmében színes figurákat. Utóbbira a múlt heti kieső – Kállay-Saunders András a példa. Érezhető volt a zsűri színeváltozása. Az első jel Mester Tamás (akit ha nem választották volna be a zsűribe, legtöbbünk nem is tudná kicsoda) szájából hangzott el, kit nem szeretne látni a végső győzelem küszöbén, azután jött a műbalhé Friderikusz Sándorral, aztán az utóbbi két héten már Fridi is tépte rendesen Melindát, most pedig a zsűri ki is ejtette. Lehet persze, hogy a dolgok ilyetén alakulása nem volt Szíj Melinda ellenére, de azért mégis; ha az „év hangját” keressük, akkor tárgyilagosan szemlélve megállapíthatjuk, kiemelkedett ebből a mezőnyből. Ám szinte beteges ön(le)értéklelése, skatulyába nem gyömöszölhető, nehezen kezelhető önálló egyénisége alapján nem találtatott alkalmasnak arra a profithozó Megasztár szerepre, amire a műsort kitalálták.
A héten olvastam a hálón mit mondott Elton John a „Britains got talent” (a brit X faktor) és egyéb „tehetségkutató” műsorok kapcsán: ezek nem tehetségek felfedezéséért , hanem azok anyagi kiaknázásért vannak. Mintha már látta volna az e heti magyar Megasztárt.
picula 2010.12.12 00:04:43
@Állásrafal: Csak azért nem érted,mert Te és környezted nem a plebs alja!
picula 2010.12.12 00:18:43
@potyus: Nem olvastam mielőtt elküldtem az enyémet, de akár ezt is írhattam volna!

@Shinnotenshi: megismételem külön is, hogy értsd: ez egy olyan műsor amiből nem lehet csak úgy kiugrálni. Aki jelentkezik első dolga aláírni egy szerződést - enélkül el sem indulhat - amely szerint az élete kivételével mindene (pl. ideje,) a kertv-é, szerződésszegés esetén sokáig fizetheti a súlyos milliókat.