Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pampalina

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hogy nagyon érdekelnek a városi parkok, természetesen Budapesten elsősorban, hisz itt élek. Roppant fontosnak tartom, hogy a városi ember lehetőség szerint valamilyen kapcsolatban legyen a természettel, és ez egy ilyen méretű településen elsősorban a közparkokban…..
pampalina 2012.11.27 06:10:00
@pc guru-e vagyok:
Az, hogy sosem mennél a gyerekeddel erre a játszótérre, az a te dolgod - lelked rajta! Ezért költöztél el erről a környékről - te döntésed.
(Én nem ezen a könyéken lakom, igaz.) De jelzem, hogy ez a játszótér (eddig akárhányszor voltunk), egy picit sem volt megterhelőbb élmény a gyerekeim számára, mint bármelyik budai hely (Millenáris és társai)... Eddig.
Van jobb, van szebb, de ennyire nem kell köpködni, mert azért ennyire nem szar.
Stephen Kingben az a jó, hogy minden sztorijában van valami csavar, ami miatt sokan azt gondolják, ez már irodalom. A csavar pedig valami olyasmi, amitől az ember érzelmileg mélységesen bevonódik a sztoriba. A szörnyeket például megértjük, és egy kicsit velünk is azonosulunk, mert…..
pampalina 2012.09.04 13:44:39
@DaMartian: :-(
hm. akkor hány évre valót vásároljon be az ember lánya a 2+ból? a kérdés persze csak költői, de tény, hogy nekem a 3 nem jött be, így elég tanácstalan vagyok, hogy melyik modell mellett döntsek. valószínű, hogy lunar4 lesz a vége, de az meg érzésre a 3-hoz hasonlít.
Lassan érkezik a postás/átutalás a konfiskált/biztos kézbe helyezett nyugdíjak el nem lopott/meg nem mentett (megfelelő rész a kijelzőn alkoholos filccel aláhúzandó) részével. Bár minden szempontból az elképzelhető legrosszabb döntés ennek fogyasztásra fordítása (t.képpen…..
Subba Vatera: Melegedő 2011.03.30 11:10:00
Nagyon érdekes kommentek az amúgy sem átlagos Thomson TV hirdetés alatt.Tisztelt bonesteve! Pont ilyen tv-m van.Újonnan vettük 267.000Ft-ért. Van valami baja, hogy csak ennyi az ára? - jeepter   2011/03/26 17:09:48…..
pampalina 2011.03.31 09:52:03
@bone: óriási gratuláció és még nagyobb köszönet ezért a pár perc sírva röhögésért, kedves bonesteve!
nem vagyunk nagy vaterások, de mostantól minden aukcióját figyelni fogjuk!
még egyszer, köszönöm!
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett.Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért…..
Sokan vannak, akik egyfajta felnőtt legót látnak az ikeás bútorszerelésben, és szívesen fúrnak-faragnak órákon keresztül. Mások viszont hidegrázást kapnak a puszta gondolatától is annak, hogy a vasárnap délutánjukat azzal kell tölteniük, hogy sok hülye kis csavart tekergetnek…..
A többi párt plakátjaihoz képest későn, ám annál nagyobb mennyiségben és választékban kerültek utcára a Fidesz-KDNP színes-szagos, pozitív üzenetű, jó hangulatú választási plakátjai.A kampány plakátok tekintetében két részből áll. Egyrészt a pártot népszerűsítő, a…..
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
A teniszbarátokat mostanában alighanem a svájci Roger Federer jövőjével kapcsolatban felmerülő kérdőjelek foglalkoztatják. A sportág szerelmesei arra kereshetik a választ, hogy a volt világelső visszakapaszkodhat-e még a trónra, avagy a Federer-hegemónia végérvenyes megszakad.…..
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
Varánusz Ígérek bármit! 2010.06.07 08:00:00
Rendkívüli kormányülést tart a kormány a kialakult helyet kezelésére. Hogy miért kellett ezzel Lovasberényig szaladni azt nem értem, de mindegy is. Tudjuk be annak, hogy a felcsúti árnyék odáig vetül, az pedig köztudottan jótékony hatással van az agyi idegpályákra. Igaz, kicsit…..
Minden bizonnyal emlékezetes nap lesz Kósa Lajos számára a június 3-i, csütörtöki nap. Szavak helyett beszéljen inkább az alábbi grafikon:   Nem tudtam azonosulni a forradalmi helyzettel és biztos ezért állok értetlenkedve Szijjártó Péter szavai előtt, amikor azt…..
pampalina 2010.06.04 14:50:56
@sterimar: nem persze! ezt is a gyurcsány csinálta :-DDD
pampalina 2010.06.04 14:52:06
@version: ezt komolyan gondolod? Mármint, hogy a 350 ft.os eurótól jobb lesz nekünk?
pampalina 2010.06.04 14:57:09
@version: Akkor hajrá Magyarország, hajrá magyarok! cél a 350 ft-os euró! Muhaha!
a baj csak az, hogy így össze is fog jönni!
Mandiner blog Mindent átadnak 2010.04.02 12:01:00
  Suhant a kocsi Szekszárdra, Bajnai átvágta a szalagot, aztán arról jöttek a hírek estére, hogy a jónép az alagútban fotózza magát, míg a piros kisterepjáró ott villog a belső sávon. Kell az öröm, az eufória persze. Nagyon kell ebben az izzadtságszagú juhakolban,…..
Modorosblog A Motivációs levél 2010.03.30 07:00:00
Motivation Letter   Tisztelt Vonhinten Helga úrhölgy!   A Párthus Magazin februári számában közzétett álláshirdetésük keltette fel az érdeklődésemet, melyben Senior P2P Account Executive-t keresnek a német piacra. Jelenlegi munkaadómnál 2009 júniusa óta Junior P2P…..
pampalina 2010.03.30 12:47:30
@Szalacsi_Dezső: a pergola fából készült kerti lugas tartóváza - szerintem. sőt kifejezetten jó (nekem tetszik). na de a proaktív! annak tényleg szívlapát!
  Van valami megragadó az összeomlás előtti utolsó pillanatokban. Egyesek még fenn akarják tartani a látszatot, Jerjerrod (aki nem ismerné kedvencemet: link) úgy tesz mintha minden rendben lenne, de hát az oroszok már Pankow-nál vannak, a Halálcsillag generátorát pedig…..
pampalina 2010.02.19 09:41:03
@Herr SturmLiberator: a sárga irigység faktor nálam annyiban működik, hogy nem bírja bevenni a gyomrom, amint rendkívül BUTA(!) emberek, gátlástalan kapzsiságuk (és új pozíciójuk) folytán a panel-nyomorból másfél-2 év alatt kőkemény luxusba jutnak. Ezt lehet szó szerint érteni! Azt, aki becsülettel, tisztességgel CSAK dolgozni akar, nem engedik, mert esetleg kényelmetlen, vagy útban van, vagy egyszerűen hoznak a helyére egy másik mutyist. Nekem nem kell a pénzből,a mit loptak. De tényleg nem.
pampalina 2010.02.19 09:45:52
@Herr SturmLiberator: Valakinek csak szemet szúr valami, ha másért nem, mert kimaradt a buliból. Gyanítom, hogy eddig is főleg a sárga irigység faktor miatt bukott le, aki lebukott, hisz:

"Korrupció az, amiből kihagytak."

És igen! Igazad van, aki elindította, valóban olyan valaki volt, akit kihagytak belőle...
Egy másik korrupt g@ci.
Reklám a javából Magyar gy.i.k. 2010.02.12 13:52:00
Inkább vicc, mint reklám kategória, de egy kis offtopic belefér :)GY.I.K. azaz gyakran ismételt kérdések kishazánkban:1. Van kislukú Nokia töltőd? 2. Hagyma, csípős mehet? 3. Bubisat? 4. Oltattál? 5. Hány hónapra vetted? 6. Számla nélkül mennyi? 7. Mi a dresszkód? 8. Pontgyűjtő…..
pampalina 2010.02.12 15:26:13
pampalina 2010.02.12 15:27:24
Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága…..
pampalina 2009.12.22 12:04:32
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Nevezzük egyszerűen Joe-nak. Egy sok botrányt megélt fővárosi cég alkalmazottja volt egykor, csak aztán új szelek kezdtek fújni, amik – megfelelő mennyiségű fájdalomdíj fejében – őt is kimozdították…..
Péntek!! Váááááááálogattunk! Köszönjük a beküldött adatlapokat, küldjetek ti is bátran! Gyuri meg a nénik Ablakban depizek Fotosop művész I  Panni, és a hozzászólások JAJ  NEM SZOKTAM HAZUDNI!!!! Cunáj Hasonfektető…..
Kedves Erynnis! A következő, szerintem tisztázásra váró, sokak által érdekelt téma lenne a kérdésem: Ha valaki határozott idejű munkaviszonyban van, és akkor esik teherbe, vagy már éppen terhes a munkaviszony megkezdésekor, akkor hogyan zajlik a gyes, munkaviszony kérdés? Ha…..
pampalina 2009.11.10 10:57:17
@stator: A tgyás-nak nincs maximuma. Ugyanúgy számolták, mint a táppénzt, de ez maradt 70% és az összege nincs maximalizálva.
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
pampalina 2009.09.28 22:33:52
FérjBlog a nyálcsorgatásról 2009.07.23 10:17:00
Az origo női lapozó megint melléfogott egy cikkel. Nagyon aranyosak, hogy elővesznek problémákat, amelyek érintik a hölgyeket, de a misztikusságba hajló indokkeresések, amik mögé bújtatják az egyszerű dolgokat, finoman szólva viccesek tudnak lenni. Kihívó külsejű idegen nők…..