Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GSJinn

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden év január végén rendezik Angliában a Tough Guy Challenge-t, amit nemes egyszerűséggel a "világ legkeményebb versenyének" hívnak. Nem véletlenül. A kb. 12 kilométer hosszú verseny egy tájfutásos szakaszból, illetve egy akadálypályából áll. A szervezők…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Akinek a Transformers robotjai közül Űrdongó a kedvence az megvásárolhatja a Bumblebee Voice Mixer Helmet-et. Rohangálhat benne ebben az őrült nagy melegben.Németországban a Watchmen DVD mellé megkaphatod Rorschach fejét is...
 Ma a magyar nyelv és irodalom írásbelivel megkezdődtek a felvételi vizsgák közép és emelt szinten egyaránt. Nézzük meg ezt a két adatot: a feladatsorokat ma 94276 diák írta meg középszinten, az emeltet 1429 tanuló választotta. Ez utóbbi az összes mai érettségizőnek…..
GSJinn 2009.05.04 12:35:38
Ez a poszt pontosan leirja a kétszintü érettségi haszontalanságát és rámutat az oktatás vészesen gyengülő tendenciájára. Az egész oktatás rendkívül gyenge M.O.-on. Nem a tanerő hibájábol. A diákok erre az évre már rájöttek, hogy felesleges az emeltszint. Megjegyzem, miután tavaly kihirezték minden médiában, hogy mekkora nagy blama a felvételi - éretségi és az oktatási követelmények is gyengék. Még ehhez is szájbarágás kellett meg egy pár év, hogy rájöjjön egy átlag középiskolás, hogy felesleges hajtani az érettségin meg f...sni töle. Hiszen ma a felvételihez 2 azaz 2 érettségi tantárgy kell.... Nem kell izgulni, hogy nincs meg a többi mert nem feltétel. Ez szégyen ma Magyaroszágon, hogy 2 érettségi tantárgy kell és az is középszinten. A középszint közelében sincs a régi "normál érettséginek". Buta/lusta embereket nevelünk ki, amit a felsöoktatás tovább vesz. (Ma már 2db 2-essel felvesznek.) Mivel oda is gyenge képességüek kerülnek igy, ök is leadnak a szinvonalbol, és kész is a fogyasztoi butitott társadalom. Itt tartunk most 2009-ben. Szomorú.... Picit jobb hir, hogy az eljövendő 2 évben változtatnak és kötelező lessz 1 emeltszintü érettségi. De ettöl még messze járunk a tudással rendelkező emberek képzésétöl minden szinten. És itt beszélhetünk orvosokrol, tanárokrol, közgazdászokrol vagy egyéb szakmákrol.

Még mielött valaki azt hiszi az emeltszint elöny és az volt korábban is téved! Jelen tapasztalatom, hogy az a diák aki emeltezik, hátránnyal indul és feltétlen plusz pont kell neki. Mig középszinten elég az érettségi és felvettek általában. Meglehetösen kevés szakra volt igaz tavaly is, hogy nagyon jó éretségi és plusz pont kellett. Sajnos.
Flash Játékok Escapando 2 2008.06.24 18:37:17
Nem emlékszem, hogy volt -e ennek az első része, de akár volt akár nem, itt a második.Nagyon egyszerű kis könnyű kis játék, nem kell hozzá segítség, 5 perc alatt végig lehet vinni.http://www.moregames24.com/2008/06/escapando-2.html..
GSJinn 2008.06.24 18:46:43
Flash Játékok Dream Train 2 2008.06.13 10:29:47
Tadam!!! A hétvégi szivatás :)Tegnap este elkezdtem gyűrni, de nem sokra jutottam vele, most pedig el kell mennem, tehát rátok hárul a nemes feladat, hogy megoldjátok.Enyhén pszihedelikus a játék, de hát álomvonat, ráadásul abból is a második.Bár a játék japán, végre végre…..
Flash Játékok Crazy Keys 2008.06.10 16:48:00
Na most az van, hogy lassan egy éve megy a blog, és elég sokan látogatjátok most már visszajáróként. Erről majd az egy éves évfordulón megemlékszünk, de szerintem addigra kevesen leszünk nagyon. Ugyanis ez a játék, amit most be fogok rakni, hát, hogy is mondjam. Látogatóim 90%…..
Délelőtt lelkendeztünk, hogy az AXN van annyira király csatorna, hogy két napon át (május 1. és 2.) csak House-epizódokat adjon nekünk reggeltől estig, erre kiderül, hogy mindez NEM vonatkozik a DigiTV nézőire, mert ők a román AXN műsorát kapják, és úgy áll a dolog, hogy…..