Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Mazi 2013.11.09 18:37:50
Számos kritikát olvastam már itt és sajnos ami nektek nem a szívetek csücske, azt kőkeményen savazzátok, csak hogy még kevesebb emberhez jusson el... persze mondhatjuk, hogy legalább "írtok róla". Aztán persze ott van a sok mindenki más, akikről meg soha... meg elég ciki egy olyan cikk, amiben összehasonlítási alap lehet egy Slayer vagy Machine Head egy kellemes, rádióbarát, jókedvre sarkalló és nem csak savanyúságra hajlandó zenekarral. Esetleg kötötted volna össze egy Breaking Benjaminnal, vagy az "előzenekarral", akiket állítólag láttál és nyomot sem hagyott benned. Legközelebb azt kérném, hogy Bruno Mars koncertjét állítsd szembe hangzás és hangulat szempontjából mondjuk a következő Deep Purple koncerttel, mert annak is sok értelme van, vagy legalább ennyi...
Persze értem én is, hogy oda "dolgozni" megy az ember, most tényleg? Meg kell valamit írni, és lehetőleg olyat, ami embereket felháborít, mert akkor van komment (egyetértő és ellenző) és látszik, hogy pörög a lap, csak kár, hogy nem a minőség miatt. Mi lenne, ha nem a bulvár lenne az elsődleges cél, hanem valódi írás, élmény közlés, figyelemfelkeltés stb.
Bár nem tudom mit várok tőletek, mert nem én vagyok az egyetlen aki ilyesmit ír neked/nektek, de nyilván tesztek rá, hiszen ez is csak egy online magyar mentalitású (rosszt értelembe vett mentalitásra gondolok) "lap". Elfelejtitek, hogy mennyire meghatározzátok főleg a fiatalabbak érdeklődési körét, befolyásolhatjátok őket és ti sem csináltok semmi mást, csak ontjátok magatokból a szart, ahelyett, hogy valami értékteremtésre törekednétek. Ez a koncert is egy jó példa erre.
Ott egy buli, ahol a full ház örül, állva tapsol, mindenki mosolyog és "jó élni" érzéssel van tele... de nyilván, ez szar koncert volt. Bezzeg, ha lett volna Mosh pit vagy valami, ahol gyepálják egymást az emberek, akkor király a buli.
De tényleg, minek ír valaki olyasmiről, amiről kijelenti, hogy neki nagyon nem tetszik, ő azt nem szereti. Abból biztos objektív vélemény lesz nem?
Alapjáraton én is azok közé tartozom, akiket ki lehet kergetni a világból egy rádióból üvöltő When We stand Togetherrel vagy éppen How You Remind Me-vel, hogy egyéb Nickel’-slágert ne említsek, mégis jó kedvvel készültem ezen a novemberi tavaszon Kanada büszkeségének…..