Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ngj

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Akkor jöjjön az új rész, unalmas hétfő reggeli melóhoz, előadáshoz, körúti és autópályás dugóhoz! :D Ott hagytuk abba, hogy a Lusitania felkészült a még ki sem tört háborúra; előkészítették a fegyverzetet, megrendelték az ágyúkat. Az átalakítások…..
Az Egyesült Államokra nem csak 50 állam szövetségeként tekinthetünk. Az országot 11, markánsan elkülönülő, jól karakterizálható nemzet alkotja- legalábbis ezt állítja egy portlandi újságíró. Colin Woodard mély történelmi és szociológiai kutatómunka után- melyben…..
ngj 2013.11.13 08:58:18
Mielőtt nekivágnánk, elmondanám, hogy nagyon örülök, hogy ennyire népszerű volt az első rész. A statisztikák szerint majdnem 6 ezer egyéni látogató nézte meg a posztot (és 9 ezer oldalletöltés volt), azaz közel kétszer megtöltöttétek volna a Great Eastern-t :). Sose gondoltam…..
Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőmmel vissza akartunk menni nosztalgiázni a Szigetre (lehet, hogy akkor még Diákszigetnek hívták?) néhány héttel a fesztivál után és egyszerűen nem találtuk meg a nagyszínpad helyét. Tökéletesen újragyepesítették a nagy rétet.…..
Kemény nap volt a tegnapi. A közkeletű kulináris tévedésekről írtam egy kedvesnek szánt posot, ami végül olyan heves indulatokat gerjesztett, hogy három órán át nem tudtam felállni a kommentek mellől. Az érdeklődés pedig mindig mélyebb feldolgozásért kiált, ezért a…..
Az orosz vezetőréteg (benne az arisztokrácia) is észrevette, hogy nyugati kollégáik egyre jobban gazdagodnak a technika vívmányainak felhasználása révén, és azt is, hogy az iparosodó Nyugat egyben gyorsan bővülő piacot is jelenthet számukra. A vékonyka polgárság (a max.…..
Ha már ennyire lendületben vagyunk Trisztán-ügyben, folytassuk a nem-tudom-hányadik in flagranti kísérlet végkifejletével. Márk a legutóbbi részben egyedül ugyan rajtakapta a kufirc után szunyáló feleségét és annak szeretőjét, de döntésképtelensége olyan mérvűnek…..
ngj 2010.04.27 09:43:45
@Gloria Mundi: akkor nem értem, semmi trancsír, semmi gyilok, katarzis egy szál se, furcsa volt ez a Gottfried,
Folytatjuk Trisztán és Izolda szappanoperáját, mivel régen volt már, hogy foglalkoztunk hőseinkkel, röviden összefoglalom az eddigieket: adott egy szerelmi háromszög, melynek állandó szereplői: Márk király, a felszarvazott férj, Izolda, a kikapós feleség, és Márk unokaöccse,…..
ngj 2010.04.22 09:29:47
@Gloria Mundi: csak egy kicsit, van néhány igazán izgalmas, érdekes, elgondolkodtató történet köztük,