Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svedkaresz

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szórend A svéd szórend lehet: egyeneskérdőmondatimellékmondati [szerkesztés] Az egyenes szórend A többi germán nyelvhez hasonlóan a svéd nyelv egyenes szórendjének általános szerkezete: alany – állítmány – többi mondatrész. Az egyenes szórend a főmondatok sajátja.…..
Januárban adtad be Magdi? Akkor várjál még!Most azt hagyjuk, hogy Magdi a Blikkben mondja el... Nem lényeges. Kellett valami kis sztorika a negyedik oldalra, aztán ez lett belőle. A magyar állapolgárság megszerzése nem egy sétagalopp. Ilyen Magdi eseteknél mindig kiakadnak a népek,…..
svedkaresz 2009.05.06 02:15:01
Sziasztok

Én Magyar vagyok ,mert ott születtem ,bár Svédbe dolgozunk ,de a feleségem Mongol 16 évig élt Magyar országon, Magyar gyereket szült ,bármit el tudd mondani olyanokról ,Gesztesei és Klaudia hányszor vesztek össze , meg mért utálják annyira sokan Gyurcsányt ,meg a hétköznapi dolgokat ,de a vizsgán megbukott ,sőt 3 Mongol volt ,mindenki megbukott . Én is megbuktam volna olyan nehéz volt. 10 hónap alatt nem sikerült felkészülnünk.
Nagyon mérges voltam ,mert nekem nem fontos ,hogy Magyar útlevele legyen ,mivel sokkal nagyobb Magyar a nemzetisége nálam is ,de ö a 9 éves lányunknak akarta bebizonyítani ,hogy ilyen anyukája van , és ö végig tudja csinálni.
Se anyagi okokból ,se papír gondjain nincsenek ,tök nyugodtan élünk ,pusztán azért akarta végig csinálni ,mert ö Magyar .
Hát ez nagyon kiakasztott ,mert például én mit tehetek róla ,hogy Magyar ország területén születtem ? Nem mintha ez nekem gond lenne ,de nekem ezért van Magyar állampolgárságom. Nem azért,de a feleségem adózott nagyon sokat velem szemben ,bár nem az én hibámból és sok-sok Magyar ugyanígy . Olyan ember nem kell Mo.-nak aki sokat befizet az államkaszába ??? Svédnek kéne ,de ö nem akarja ,bár a munkánk alapján oda vándorol nem pedig haza .
Mi megprobáljuk mégegyszer ezt a vizsgát ,de ha nem sikerül akkor valószinü én is lemondok az állampolgárságomról a gyermekemmel együtt és nem dícsekedek majd vele ,hogy én Magyar vagyok ,inkább szégyelni fogom és nem szolalok meg soha többet Magyarul . (úgy is van még 4 nyelv amit még tudok használni )
Üdv mindenkinek ,és sorry ,de kiakadtam ezen a témán .