Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss.flash

13 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A július 22-én hazánkba látogató George Benson hihetetlen zenei múlttal rendelkezik. A dzsessz egyik legtermékenyebb előadója a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik. George Benson idén hatvanhat éves, aktívan turnézik és az albumkiadásokban sem lassult be: csak az…..
miss.flash 2009.07.15 08:49:53
Bizony, a leköszönt miniszterelnök is partyzással vezeti le a feszültséget. Tudja, az éjszaka még lehet az övé! Találd meg Gyurcsányt az alábbi videóban, és legyél gazdagabb egy élménnyel!  ..
miss.flash 2009.05.26 20:09:52
B-oldal Sensation White fülűeknek 2009.05.26 07:50:00
Na megvolt a buli - NEM voltunk. Monumentális emberhömpöly, amely nem tagadom, hatással van rám, életem legjobb ilyen élménye David Morales volt a Szigeten, 2001-ben. Na de egyrészt eltelt pár év, és bár továbbra is rajongok az ütősebb négynegyedes elektronikus zenékért, kicsit…..
Hát ez kemény volt, igencsak befehéredett a hétvégénk! Az első hivatalos fotók már csekkolhatók!..
Dobosként kezd]ted zenei pályafutásod. Miért raktad le a dobverőket, és ültél számítógéphez? Egy idő után kevésnek éreztem a dobot, és több hangszeren szerettem volna játszani, viszont pont nem volt zenekarom. Ekkor fedeztem fel, hogy a számítógéppel minden hangszeren lehet…..
SENSATION MA!Segítünk, hogy el ne tévedj! Gyakran ismételt kérdések és fontos válaszok a Sensationnel kapcsolatban. Olvass, hogy ne a haveroktól kelljen kérdezősködni.A partyzók minden ruhadarabjának fehérnek kell lenni?A felsőruházat (ing, póló, női felső, kapucni) és az…..
A dj-knél egész évben szezon van, így folyamatosan úton vannak, nem fárasztó ez? Nem vesz ki sokat az emberből?Sander van Doorn: Hát igen, utálok úton lenni, utálok várakozni és sorban állni a reptéren, dj-zni szeretek, de azt nagyon. Sajnos az árnyoldalai is hozzátartoznak az…..
Holnap Sensation, és mindjárt kész a Sportaréna is befogadásunkra. Kijött az első videó a party építéséről: ..
Mint minden valamire való partiarc tudja, május 16. nevezetes nap, hiszen hazai porondon egyedülálló egynapos banzájon élvezkedhetünk, olyan arcokkal mint Sebastian Ingrosso vagy Sander Van Doorn . Mi is lenne ez más, mint a Sensation. Ez azaz alkalom, amikor fehérbe bújva tombol át…..
Nem nagyon bírtuk szombatig, úgyhogy már tegnap elkezdtünk hangolni a Sensationre. Ez a videó még az buli bevadulása előtt készült, de ha ma sikerül újra mozgásra képessé válnunk, ismét tolunk egy partyt. Meg holnap is. MEgígérem, ha sikerül összevágni az éjszakai…..
Egy csomó nyereményjáték lezajlott, mi eddig egyikkel sem nyertünk, meg már meg is van a jegyünk. Itt egy utolsó lehetőség azoknak, akik ingyen jönnének szombaton:http://www.origo.hu/party/20090508-feher-szokoar-budapest-partjainal-sensation-a-sportarenaban-majus-16.htmlMást egyelőre…..
Valószínűleg megvan a Sensation legnagyobb rajongója. A göteborgi Kevin Legóból alkotta meg az Ocean of White pontos mását medúzástól, fénytechnikástól, fullosan. Oké, talán a partyzók feje nem ilyen alakú a valóságban, de a díszlet és a fények elképesztő hasonlóságot…..
Figyelem, informátoraink szerint beépített rendőrök is lesznek a szombati partyn! Szerencsére sikerült vizuális lenyomatot szereznünk az ügynökökről, nézze meg mindenki alaposan az alábbi képet. Ha hasonló figurákkal találkoztok a Sensationön, tudjátok merre hány méter. A…..
A Sensation napjaink legnevesebb megaprodukciója a dance műfajban - és be kell látni, hogy jó eséllyel nem csak műfajon belül - a csaknem tíz éve történt holland debütálást követően mára világszintű utazó dance cirkusszá nőtte ki magát, amely minden állomásán fehérbe…..
Nekem már megvan a jó kis Deluxe-om, de úgy érzem páran meg fogják szívni a "Majd jövő héten megvesszük"-mentalitást. Sajnos azok között is van ilyen, akivel menni akarok, ezért noszogatok mindenkit, hogy menjen már, vegyen már. Szar lenne ismerősök nélkül…..
Mert ez a művészneve a német Roman Boërnek. A csaja spanyol, ő nevezte el anyanyelvén tocadiscónak, azaz lemezjátszónak. Valószínűleg azért szex közben nem ezt duruzsolja a fülébe...   Interjú a Sensation sajtóanyagából:Dj-ként állandóan úton vagy. Hogyan viseled a…..
Hamarosan végéhez ér a myVIP Sensation-videópályázat. A 126 feltöltött videó föszereplői között vannak apu atlétájában vonagló tinik, de a profi produkciók is bekúsztak a versenybe. Lényeg a tánc és a kinézet, azaz a koreográfia és a ruha, de ezeken kívül az összhatásra…..