Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manka63

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
manka63 2011.04.13 14:43:32
@Timi34:
Hát te aztán igazán egy szuper csaj vagy, hogy így végigviszed ezt a diétát is. Minden elismerésem a kitartásodért.De nem válaszoltál arra, hogy már nem is iszol délután?
Utánaolvasgattam a neten ennek a Dukán diétának, kicsit nekem bonyinak tűnik, de te ezt sokkal drasztikusabban csinálod, mivel délután már nem eszel, ugye?
Én erre szerintem nem lennék képes, amit te csinálsz, hogy ebéd után már ne egyek már semmit, sokszor ha reggeli után - fél 7-kor - nem eszek semmit 12-ig, már szédülök.
Figyusz, és valami vitamint nem szedsz? Mert azért ez a fehérje-diéta eléggé csínján van vitaminoknak, nem?

@kacika7:
Kitartás, menni fog, a nehezén már régen túl vagy. Ilyenkor már csak az a feladat, hogy egy slukkot sem szabad megengedned magadnak és az idő majd megold mindent.
manka63 2011.05.22 18:46:23
@kacika7:
Az elején mindig vannak olyan időszakok, amikor az embernek többször eszébe jut a cigi, napokig kísérti a dolog. Itt kell résen lenni, később ezek egyre ritkulnak és rövidebbek lesznek, kitartás, majd elmúlik ... ilyenkor nem szabad megingani, mert nagyon megbánja az ember.
Vannak rossz periódusok, amikor öregnek és fáradtnak érzi magát az ember, nem vagy egyedül.
Én sem vagyok túl jó passzban most, talán ez a hirtelen felmelegedés, frontok változása is befolyásolja az ember hangulatát.
Kitartás, bízzunk benn, hogy lesz ez még jobb is !