Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel.Lilith

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok nő csúszik el ott a társkeresésben, hogy túl sok elvárása van a másik nem iránt, miközben végig sem gondolja, hogy ő mit tud nyújtani, hogy ő maga milyen. Vajon miért pont ő kellene egy álompasinak, aki után ezrek rohangálnak? Vajon mivel tudná megfogni, ha lenne is…..
Egyik kedvenc témám a buddhizmus negatív oldalának bemutatása, melyhez nemrég ismét két hír jött külföldről. Az első a "jó öreg" burmai iszlámüldözésről szól. Így nem is újdonság: Burmában továbbra is a buddhisták vannak többségben, továbbra is irtják az iszlám…..
Angel.Lilith 2013.04.15 09:27:40
  A tanulatlanság, és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Menthetetlenül hülye emberek élnek közöttünk, akik a bebukott életüket kizárólag maguknak köszönhetik és annak a ténynek, hogy agyilag teljeséggel életképtelenek,…..
Gondoltam, írok blogot. Mert 1 már van, de ott nem lehet komoly dolgokról írni. Voltam ma a Fotográfusok Házában.Tisztázzunk valamit. Művészetekhez nem értő ember vagyok. Mint az átlag. Szeretem a festészetet, a fotókat, a szobrokat, a táncot, a zenét, meg egy csomó minden…..
Laci Today Drágul a benzin 2012.03.12 20:40:00
Rihaj!Én azt nézegetem, hogy hírmondók szinte élvezik ezeket a benzindrágulásokat. Lássuk a kedvenc frázisokat: a hatásvadász: "történelmi csúcson a benzinár"a latolgatós: "megint drágulhat a benzin"a drámai: "ismét…..
Angel.Lilith 2012.03.14 12:12:43
Angel.Lilith 2012.03.16 07:51:55
@Laci Today Magazin: LaciToday, én így szeretlek! :D
  Utoljára ma reggel fogadtam meg. Miután tízszer nyomtam ki a telefonomon az ébresztés gombot, arra tértem magamhoz, hogy a majdnem hatéves kb. egy centiről az arcomba kiabálja: Anyuci, felkelünk? Majd végighallgatom a még jobban magamra húzott takaró melegében a…..
Laci Today Magyarvágás 2012.02.02 09:31:00
Rihaj! Kinél hány fok van? Nálunk kellemes huszonkettő és fél! Aztán kimentem, hánemmondom, Pomáz / Szelistye völgy mínusz 18! A munkahelyemre kétféle úton-módon lehet bejönni, vagy a Szentendreiút-árpádfejedelem, és akkor egyből itt tudok parkolni, vagy ma reggel dugó volt,…..
Rihaj! Gyerekek, nekem tetszik ez a minden-budapesti-autós-fizessen-tízezret hogy megmentsük a BKV-t! Mondjuk, a debreceni autósok is ugyanannyit használják a BKV-t, nem? Szóval, mépont a budapesti fizessen? És mépont az autós? A gyalogosra meg semmit nem terhelnek, mi? Pláne: mondjuk…..
Rihaj!Sok szülő ellenzi, hogy gyermeke fegyverrel játszon, én nem. Márminthogy: EDDIG nem.Legalábbis az én fiam egy rendes aranyos kiskrapek és van fegyvere, és ettől még nem rosszabb a többieknél. Tegnap reggel is jött a fakardjával, és vívtunk egyet életre-halálra.Majd…..
Laci Today Jónézekki! 2011.10.10 16:10:00
Rihaj!Az van, hogy mejek kifelé a kisbótba, utamban elhaladok egy kiülős kajálda mellett, ahol két pasi üldögél, és forróteát szürcsögélve diskurálnak. Aztán elhaladtam mellettük és hirtelen elhallgattak, mire odanézek hogy mi ez a…..
Laci Today Az apaság, mint sport 2010.10.16 21:37:00
Rihaj!Asszonypajtás tegnap későn jött haza, egyedül voltam a gyerekekkel, ma pedig hagytuk tovább aludni, tehát én keltem fel korán a gyerekekhez. És ők mindent megtettek, hogy megmozgassanak...-TEGNAP ESTE-Ugye, vacsoráztatás: ki mit kér?Peti bablevest kért, Eszter virslit.…..
Angel.Lilith 2011.12.10 21:28:19
Egy magyar cég vette a bátorságot, és kiadta magyarul Russel Miller angol újságíró Hubbard-életrajzát, a Bare-faced Messiah-t. Ez az egyik legfontosabb és legautentikusabb független kiadvány Hubbardról.A magyar címe Arcátlan messiás lett, és megrendelhető közvetlenül a…..
Angel.Lilith 2009.08.30 15:06:54
@ShadowPhrogg32642342: Csak csatlakozni tudok Transzlatorhoz, a fordítás is rengeteg munka, és az írás is. Ennek a könyvnek a szerzője, pedig nagyon törekedett az objektív szemléletre, így rengeteg munkája van benne. Azt pedig meg kell fizetni.
Persze, hogy jobb lenne ingyen, de akkor előbb-utóbb nem is lennének könyvek.
Egyébként meg nagyon jól sikerült, érdemes rá áldozni, és annyira nem is drága.
Angel.Lilith 2009.08.31 06:21:53
@ShadowPhrogg32642342:
Nem érted. Nem a formátumról van szó.
Írtál, fordítottál már könyvet? Tudod, mennyi munka van vele?
Akkor is, ha elektronikus formában teszed közzé.
Én megvettem a könyvet. És akkor is megvettem volna, ha le lehetne tölteni.
Forrás: PC World (lehet kommentelni ott)   A folyamatos támadások ellenére a Szcientológiai Egyház nem adja fel internetes pozícióit. Miközben világszerte perek folynak a vitatott szervezet ellen, úgy tűnik a szcientológia megtalálta azt a weboldalt, amelyen a legtöbb…..
Angel.Lilith 2009.07.22 14:57:58
@kalannenikalandjai:
Én folyamatosan kampányolok a novelláimmal minden olyan ideológia ellen, ami anyagi, lelki kizsákmányolásra épül.

angellilith.wordpress.com/2009/05/25/o/ (meg a másik két része)

angellilith.wordpress.com/2009/03/04/a-megvalto/

angellilith.wordpress.com/2009/06/22/boldog-tudatlansag/

És sokaknak nem fog tetszeni a véleményem, de mindenhol vannak normális emberek és sajnos fanatikusok is. A szciben is és a kereszténységben is. Ez nem egy átfogó oldal, ez a témának ezt a részét próbálja megközelíteni, van olyan oldal is, ami a kereszténységgel foglalkozik.
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
Angel.Lilith 2009.06.02 13:39:47
@bugajakab: "Javaslom mint blog gazdájának a személyeskedő és gyalázkodó hozzászólások moderálását.
Aki nem tud érdemben hozzászólni csak kötekedni azt figyelmeztetés után moderálni kell sz.v.sz."

Aha, de ez akkor mindenkire vonatkozik, ugye?
Angel.Lilith 2009.06.03 08:20:54
@anyós: Szia!
Akik az én barátaim, ismerőseim, bár tudják az összes elérhetőségemet, nem hívogatnak, nem próbálnak nekem eladni semmit, sem beszervezni. Ezek az én tapasztalataim.
Egy olyan volt, akinek ez nem felelt meg, vele nem is tartom a kapcsolatot.
A rossz dolgokat én (azt az egyet kivéve)csak a netes beszámolókban láttam.
Szcientológus lennék, ha akarnék, akkor nem tartana vissza semmi és senki, de nem érzem úgy, hogy ez lenne az én utam. :)
Olvastátok gondolom többen az index-en, hogy nyáron radikális átalakításokkal terelnék át az autós népet BKV-ra, biciklire, lábbuszra: http://index.hu/belfold/budapest/2009/05/19/iskolaszunettol_jon_a_mesterseges_dugo/Bár én imádok vezetni, ha netán kocsival vagyok, és napközben…..
Angel.Lilith 2009.05.21 18:39:25
@Animacs: Meg amikor kb. ötvan méterenként el kéne magyaráznod emberkéknek, hogy mit jelent az egyirányú kerékpáros út.
Ezt én is szeretem. :)
Angel.Lilith 2009.05.21 21:38:03
@Animacs: Én egy kisvárosban lakom, de probléma itt is van. Egy időben fényképezőgépel jártam, és látványosan fozóztam, volt akinél bejött. Volt akinek szóvá tettem, hogy a járdán parkol teljes szélességben. Naná!
Azt mondta szóljak nyugodtan a rendőröknek, ők csak árut rakodnak. Kérdeztem tőle, hogy ilyen szabály hol van a Kreszben, csak a vállát vonogatta, hogy nem érdekli. De azért azóta nem parkolnak oda. :) Ügyi voltam, asszem.
Csak ez nem mindenkinél működik. Meg egyet kiokosítok, aztán jön helyette másik.
Az út szélén közlekedés, meg egy kész oroszrulett, sok autós úgy megy el az ember mellett, hogy épphogy hozzá nem ér.
Angel.Lilith 2009.05.22 14:08:38
@Animacs:
http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/fegyelmi_eljaras_a_rendorok_ellen_-_versenyeztek_a_fouton/2086737/
Felénk csak ilyen rendőrök vannak. :)
Azóta már kiderült tényleg "bűnösök" voltak.
Egy rakás cikk jelenik meg a neten, hogy mire készülhetsz egy állásinterjún, milyen kérdések lehetnek, hogyan reagálj az idióta, pszichologizált kérdésekre, hogyan kezeld a stresszinterjút, mit mondjál, mit ne mondjál, hogyan legyél ügyes a bértárgyaláson, stb-stb.…..