Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesprit

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mike Burroughs egy olyan srác, aki magasról tesz a szabályokra és a normákra, akit valószínűleg hidegen hagy a mások - és főleg az irigyek - kritikája. Mike Burroughs éli világát odaát és meglehetősen költséghatékony módon szórakoztatja magát: rozsdás dolgokból csinál…..
Ha ezek a kedves népek, az oroszok magukba döntenek egy kis fagyállót vodkát, akkor képesek ám olyat alkotni, ami még a sokat látott káeurópait is nyomorba dönti. Ez bizony egy BMW. Volt. Oldalsziluett amolyan vonalzóval tervezett. A kályhacső elég gyenge kifejezés. Ez bizony…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
lesprit 2011.01.23 14:47:59
@csintapala: az abs hogy jon ide? Aki jobbat fekez minden szituban abs nelkul, az versenypalyara valo v go a rallye.
A tompitottal az a gondom h baszottul zavarja a szemem, meg nappal is, a drl az mas, az eszreveheto de nem zavaro, es az auto fogyasztasara sincs hatassal, ezert vezetik be az EUban de gondolom ezt te is tudod./ Sot, akkor miert nem vezettek mar be a tompitottat mar 10 evvel ezelott?/ A masik az h en nem fogom azert felkapcsolni a lampat, mert vannak emberek akik nem hajlandoak figyelmesen vezetni!
Irtam mar, akkor legyen kotelezo a lathatosagi melleny minden gyalogos szamara, mert igy jobban lathatoak, ezert biztonsagosabb!
Mond meg egy nemtenek, angolnak francianak stb h ok nem ertenek a biztonsagos vezeteshez /ellenben a magyarral!/. Elkuldenenek a szemeszetre (is).
lesprit 2011.01.23 14:51:48
@Akitlosz:
ok, akkor lathatosagit minden gyalogosra. Az eszreveteled meg oszd meg a Fritzekkel, akik sokat vezetnek, nagy sebesseggel lampa nelkul..
lesprit 2011.01.23 14:53:59
@Akitlosz: ok, akkor lathatosagit minden gyalogosra!
Az eszrevteled oszd meg a Fritzekkel, akik sokat vezetnek, nagy sebesseggel, lampa nelkul..
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
lesprit 2009.05.14 20:21:38
a kozuti autok csucsa: Ultima GTR www.ultimasports.co.uk/Content.aspx?f=gtrintro
ez kene, de ez a 2500 LE-s Mosler szorny csak gyorsulasra valo..