Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsó74

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
Zsó74 2012.08.02 15:25:55
@eraniko: Még volt egy nagyon aranyos kommentje. Írta egy duci hölgy,hogy szeretne lefogyni, szívesen enné az update kajákat,de nincs rá pénze és nem tudja megfizetni. Jóindulatú, "mindenkineksegítekNorbika" válasza: Dolgozz többet... Tudod,mint ő... Ő is megszakad a melótól.. Ezekután valahogy nem csodálkoztam az "égős" posztján. Primitív embertől primitív nyilatkozat.
Csak mikor annak a nemzetnek a legtiszteletreméltóbb embereket szapulja,ahol ő vígan él,az elég gyomorforgató... Az ember nem szarjon már oda,ahonnan zab
Zsó74 2012.08.02 15:26:28
Zsó74 2012.08.02 15:27:53
@tiboru: hát ez tényleg nem mindegy:)))))
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..
Zsó74 2009.10.21 22:30:57
@Tigriske:
"Kedves" Tigriske,
Kérlek magyarázd el,mit ártottak Neked a zsidók,amiért ilyen paraszt antiszemita vagy?? Személyesen történt veled valamilyen negatívum,amiért szídod őket?
Ugyanez vonatkozik a buzizásra is.. István Dani gusztustalan dolgot csinált,de ennek semmi köze a beállítottságához... Hihetetlen mennyi rasszista szemét van itt...