Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szivárvány és szarhalom

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas hallgatás után a kibaszottul befognak perelni rovatunk jelentkezik egy nagyon gáz Rambo koppintással. A film 1988-ban készült és a címe: Commander vagy Last American Soldier. Érdemes megnézni a szinte egy az egyben lemásolt Rambo szerkót és a vietnámi és orosz katonák…..
A pronuma bolyok történetefekete-fehér magyar játékfilm, 87 perc, 1983 rendező: Szirtes András Közös filmezésünk első filmje és ihletője. Biztosra mentünk, ketten már láttuk, tudtuk hogy nem tévedhetünk. A filmben egymás után következő töredékek, értelmetlen egymásnak…..
szivárvány és szarhalom 2009.08.29 19:36:30
Megcsaltalak Éjszakai műszak 2009.08.13 13:52:00
Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni…..
szivárvány és szarhalom 2009.08.13 22:18:27
@WildBear: "Az a necces még, hogy ha fogamzásgátlót szed, miért húz a férje óvszert..?"

Biztos HIV+ a csaj.
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Tegnap olyan hízelgő posztot tettem ki a blogra egy kerékpáros tolmácsolásában, hogy cserébe most legalább egy napig őket nem bántjuk. Vannak azért más kétkerekű résztvevői is a közlekedőknek, BÁ a motorosokkal kapcsolatos problémáit vette sorra néhány konkrét példán…..
szivárvány és szarhalom 2009.07.12 15:16:47
@janper: megelőztél. Épp ezt akartam írni.
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..
Antivírus blog Jimmy visszatért 2009.07.06 19:51:00
Ha a barátunktól kapunk levelet, az felettébb örvendetes. Ha viszont valaki ismeretlenül ír nekünk "KEDVES BARATOM" tárgysorú üzenetben, akinek nem mellesleg kéretlenül jövedelmező üzleti ajánlata is van, legszívesebben még a mostaninál is melegebb éghajlatra…..
szivárvány és szarhalom 2009.07.07 08:01:31
@Fedup Sári: ráereszti a fordítót és csodálkozik, hogy milyen olvashatatlan lett...
Új-Zéladnon az ilyenkor esedékes, hirtelen lezúduló, heves esőzések miatt nagyon sokan vesztik az életüket az utakon, mert a vezetők nem az időjárási feltételeknek megfelelően vezetnek. Hogy erre a veszélyre felhívják a figyelmet, a hatóságok 3 speciális óriásplakátot…..
Mostanában ritkán van ilyen "Basszus ez miért nem nekem jutott az eszembe!" érzésem, de a Super Max borotvapenge reklámját látva keményen a homlokomra csaptam. Látányos, ügyes, egy pillanat alatt ható reklám, amit a Publicis szorgos mumbai kreatívjai agyaltak ki. Jól…..
szivárvány és szarhalom 2009.06.19 22:35:34
@Cigiző: szerencsés vagy... nekem kb 1-2 naponta kell(ene) :D
Az Asylum olcsó, nézhetetetlen filmekre szakosodott, néhány produkció címe álljon itt a műveikből: The Terminators, Omega vagyok, Snakes on the Train, Da Vinci Treasure, Street Racer. Ezek elnevezése egy mozikba küldött sikervárományos alkotás címére hajaz és úgy tűnik teljesen…..
Hát ezen már dühöngeni sem érdemes. Az idegesítő csaj egy gyors, könnyen hordozható, hosszú akkuidejű gépet keres 1700 dollár alatt, ezért elfordul a 15 colos, 2000 dolláros MacBook Prótól, de azonban nem fordul oda a kritériumoknak tökéletesen megfelelő 999 dolláros…..
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi videóra. Egy kreatív fiatal a Kistehén tánczenekar Szájbergyerek című számát írta át, amivel a MÁV-nak és a sztrájkoló vasutasoknak üzen. A videó helyenként csúnya szavakat tartalmaz. Nem indul a videó? Kattints ide!..
szivárvány és szarhalom 2009.05.10 21:29:50
Bigyóblog Mini kártyaolvasó 2009.05.05 15:25:00
A Brandónál kapható mini kártyaolvasó azonnal beszerzendővé válik, ha nincsen a gépedben beépítve egy sok-az-egyben olvasó. Mivel manapság már minden telefon, sőt a nagyobb eszközök is micro sd kártyával mennek, ezért nem nagy dolog lemondani az őskövületnek számító CF…..