Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edem85

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 vége felé indult egy oldal Facebook-on, ami a telt lányokat hivatott népszerűsíteni. Azt már megszokhattuk, hogy gyakorlatilag mindennek van már oldala és még a sáros cipővel letaposott sárga falevelet is lehet like-olni és követni, de azt nem hittük, hogy olyan oldalakkal is…..
Edem85 2014.09.04 22:29:35
@szerintem is: szerintem nem attól lesz valaki igazi férfi vagy igazi nő ahogy kinéz hanem a tetteiből! Mert lehet hogy egy 100kg kövér emberke, emberileg sokkal normálisabb mint azok akik heti 4x lejárak az edző terembe! Szóval aki alkat alapján ítéli meg hogy ki az igazi férfi vagy az igazi nő az már már szánalmas!!!
Új MÁV blog Siemens Desiro WC 2011.03.03 08:00:00
Bár én ritkán utazom az esztergomi vonalon, de a problémával már én is szembesültem, télen is, nyáron is, szóval nem egyedi vagy elszigetelt esetről van szó.  Kedves Donát! Kedves Blog!Múlt héten olyannal szembesültem, amivel már többször, nevezetesen a Siemens Desiro…..
Oldsmobil72-nél kiverte a biztosítékot, hogy a kaller a cicababának elnézte, hogy a diákigazolványon nincs szám, és lejárt a bérlet, majd pótdíj nélkül kedveskedve adott neki jegyet, holott a kiscsajnak pótdíjat kellett volna fizetnie. Ezek után vakkantva kérte számon a BKV…..
 Egy EU-rendelet szerint az unió területén a vasútnak fizetnie kell a késésekért: egyórás késésért a jegyár negyedét, kétórásért a felét kell visszatéríteni. A vasúton utazók jogai szélesednek, az EU szerint jobb minőségű szolgáltatásra számíthatnak az…..
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. eredményt hirdetett a békéscsabai vasútállomás felújításának kiviteli terveire, valamint kivitelezésre irányuló közbeszerzési eljárás előkészítésére.A tenderre három pályázat érkezett, melyek közül kettő érvényes volt. A…..
Edem85 2009.11.27 00:20:26
@Adani:
Na erre annyit mondok hogy a mávnak a győrimáv állomásnál konkrét tervei voltak a teljes ablak csere, pénz is megvolt rá teljesen erre a műemlékvédelmi hiovatal megálljt parancsolt hogy nem lehet ablakcsere mert az rontaná a műemlék jellegü épület kinézetét! csak ugyanebben a épületben a posta meg az uj "toronynál" volt ablakcsere...
Olvasónk Győr-Gyárváros-Győrszentiván vonalon bukkant anomáliára. Az ügyfélszolgálat szerint azért, mert a vonalon valahol, van egy közös vonalszakasz a GYSEV-vel, igaz nem ezen a szakaszon, de ezért drágább. Vajon miért hosszabb, ha GYSEV-vel utazunk, talán a GYSEV torzítja a…..
Edem85 2009.11.10 15:08:35
@vanek ur:

Kedves uram remélem jol megnézte a vonatokat mert ezek nagy része nem az ominózus "Celldömölki" gyorsvonatok hanem ezekebe van más fajta is:
6:37 induló az a 9407/471 Rajkáról jön!!
13:37es vonat a 9305 Győrből (helyből indul)

Szóval ez igy nem igazán igaz!!!!
Amugy a jegyvizsgálók Mjr gépébe is roszz a probram mert a Győrszentiván - Kelenföld más dijszabási kilóméter! Felfelé 119km visszafelé 123km! És igy máris más a csaj fekvése!!!
Sün legyek, ha értem, hogy miért nem lehet a kocsit időben átvizsgálni és miért Lexike klónját kell minden pályaudvaron alkalmazni hangosbemondónak extrém esetekre. Nem nem értem. De K. sem, aki "csak" 50 perc késéssel indult a fent említett átvizsgálás és annak…..
 Leonárd kiakadt azon, hogy az állomásokat közvetlenül nem lehet telefonon elérni,tájékoztatást kérni, mivel mindig a Direkthez irányítják, és a Direkt felhívja infomációért a kérdéses pálíaudvart... Ennek hátrányával már én is szembesültem a sztrájkok idején.... A…..
Edem85 2009.05.21 14:52:03
@mól:
Két hozzáfüzésem lenne ezzel kapcsolatban!
Adott egy vonat mondjuk EC66 (Railjet)! Ez igen frektentált vonat kedves kalauz, ezen a "szupervonaton" honnan tudja a kalauz, hogy Tatán még ugy volt, hogy a Soproni vonat, hogy a harmadik vágányról indul! Ámbár mikor az emlitett vonat Győr-rendezőnél jár, kiderül, hogy az érkező soproni vonat nem a harmadikra érkezik és körbejárás után onnan indul hanem a hetedikről, mert a bécsi euregio vonat bedöglött! Akkor félre van tájékoztatva az utas, rádásul a műszaki hibás motorvonat még a harmadik és a gyanutlan utas felszáll rá akkor meg is van kárositva...
Második kis szöszenetem egyszerübb életszerübb példa:
EN462 Érkezne menetrendszerüen 22:32kor indul 22:33! Lenne az UTOLSÓ rajkai vonatra 2 átszálló honpolgár Abdáig utaznak! Euronight vonat 20percet előreláthatólag, megvárja e 2 átszálló utas miatt a Rajkai vonat vagy ne, de ugye Lébény-Mosonszentmiklós mint Kimle állomáson autóbusz csatlakozás van a falvakba, és a busz nem vár a vonatra. Ebben az esetben 2 utas miatt szivjanak a délutános műszakosak???
Edem85 2009.05.22 18:17:13
@Adani:
"Azt is be lehetne vezetni, h a kalauz megkérdezi a vonatot utazókat, h ki hol szeretne átszállni és aztán jelenti pl. mobiltelefonon, h van átszálló."

Amugy erre találták ki hogy a nem sima övezeti hanem viszonylati jegyek és onnan lehet látni!
Vasúti késés esetén kártalanítania kell az utasokat a MÁV-nak, ha életbe lépnek az Európai Unió utasbarát rendelkezései. A várhatóan decembertől hatályos szabályok értelmében a jegyár felét kell visszafizetni, ha két óránál később fut be a vonat.Idén rákényszerülhet a…..
Egy idézettel kezdeném, ami a múlt heti sztrájkkal kapcsolatosan jelent meg: 12 órán át sztrájkoltak, majd váratlanul abbahagyták. Este 6 óra helyett már délben lefújta a munkabeszüntetést a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete. Azonban ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy…..
Edem85 2009.05.14 18:16:40
@vuk_:

Egy barmot kell kirugni mert ő csinál bohocot a vasutasokból és tudod a tanácstalan emberek melléállnak mert igér fűűűt-fááát azt már ő maga egy személyben több kár okozott a vasuti munkavállalóknak mint maga a Vasut! Mert e személy nem fogadott el bizonyos emeléseket és jutatásokat, na meg persze a "két hetes sztrájk" alatt is NORMÁLIS okokért sztrájk érvek lettek volna akkor még az egyszerü Honpolgár is megértette volna!!!
Igen sajnos ma ez történt az esztergomi vonalon. Ezt a klotilgligeti pénztáros mondta ma reggel fél hétkor. Azóta is keresem a tájékoztatást, az információt, a híreket, de semmit nem találok a mav-start.hu oldalon. Ma kicsit kínos, ha egy ilyen több száz embert érintő sajnálatos…..