Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akirea

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
akirea 2015.03.26 22:37:23
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
A terhességem alatt az egyik barátnőm egy különleges kis ékszert nyomott a kezembe, amiről fogalmam sem volt, hogy micsoda. Ő is külföldről kapta és csak annyit mondott, hogy hordjam sokat, mert kedvező hatással van a pocakomban lévő babám fejlődésére, én így is tettem..:) Ma…..
akirea 2014.11.07 19:37:15
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
akirea 2014.10.14 22:20:30
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
A nagy sikerre való tekintettel a BABA ismét szeretné megajándékozni hű rajongóit, akiket most különleges újdonsággal szeretne meglepni! Idén tavasszal a Babánál az egzotikus és frissítő kókusz kapta a főszerepet, melynek számtalan jótékony hatásai ismert, a hajra a többek…..
akirea 2014.06.04 18:34:26
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Az ICE Watch óra 2007–ben egy szempillantás alatt fogalommá vált a nemzetközi óra és divat világban. A merész Belga designer csapat a szürke hétköznapok stílusát törte meg azzal, hogy a már megszokott óradivatot hátrahagyva, szinte a szivárvány minden színében pompázó…..
akirea 2014.04.09 19:21:37
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
Képzeljétek el, hogy egy októberi felmérésből kiderült, hogy az Édesanyák nagy része úgy véli, hogy a párizsi és vajas zsemle ideális reggeli egy gyermeknek....?! Szerintem a reggeli a nap legfontosabb étkezése, hiszen amellett, hogy megadja a kellő energiát és lendületet …..
akirea 2013.09.23 19:45:02
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
Az ESPRIT óra és ékszermárkája is megerősítette az ékszerek iránti rajongásomat, hiszen megint különleges darabokra bukkantam! Őszi/téli kollekciójuk a harmóniára és a természetességre épül, különleges anyagainak köszönhetően – nemesacél, teknőspáncél –a…..
akirea 2013.08.09 08:33:42
Ezt az őrjítő hőséget csak egy vízpart mellett lehet elviselni! Remélem, hogy Ti ott vagytok és már csak ez a vízi játék hiányzik a partról...A gyerekek és a felnőttek is szeretnek pancsolni, ezért egy hatalmas hűsítő csobbanás után, jöhet a szórakozás! A Splash Blastres…..
akirea 2013.06.20 17:11:37
Holnap az a bizonyos V betű is felkerül az iskolai táblákra az AKÁCIÓ elé, és így én is hamarosan visszakapom a sok-sok gyerkőcömet, talán most már nem csak hétvégére, hanem hétköznapokra is. Ilyenkor indul be úgy igazán az élet itt a hévízi Aquában – amikor már a…..
Bár sokan kételkednek ebben, de létezik ilyen házasság is... válaszolnak a másik kérdésére, ami el sem hangzott, befejezik egymás mondatait. Akárhányszor együtt vannak, kitartóan, de kedvesen piszkálják egymást. Meghatóan összecsiszolódtak, de ugyanolyan szenvedéllyel képesek…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Koppenhága Obama beszélt 2009.12.18 13:18:00
Barack Obama, ez Egyesült Államok elnöke elmondta beszédét koppenhágában. Sajnos a sokak által várt átütő bejlentés elmaradt, az elnök nem hozott magával új bejelentést.Ennek ellenére pozítívumként lehet értelmezni a beszédet. Az elnök kifejtette, hogy a klímaváltozás…..
akirea 2009.12.19 18:52:02