Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belső ellenség

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
belső ellenség 2009.05.06 22:04:18
HISENSE Tényleg fizetik utánad a Tb-t? Vagy csak levonják és azt mondják? Akkor nem értem mért vagy fél évente más cégbe bejelentve és a korábbi cég mért kerül felszámolásra? Ha egy kicsit többet tudnál a munkaadódról (hány beszállítót nem fizetet, ki mennyivel tartoznak a felszámolt cégek az államnak) megértenéd itt semmi sem véletlen. Persze amíg megkapod a pénzed addig tartsál csak ki, probléma csak akkor lesz ha körbeérnek a információk és kiderül hogy az Általad befizetett kaúción a APEH és más hatóságok illetve a beszállítók marakodnak. És megint a kisember húzza a rövidebbet. Biztos Te is belátod, hogy a mai gazdasági környezetbe még egy 6-7 milliárdos éves forgalom mellet sem lehet kigazdálkodni 1 milliárdot reklámra. Pedig hát a kapucsinó (Danuubiusz) sokba kerül, meg a Tesco, meg a konkurenciák tönkretételére készülő 50%-os áron induló M FOOD, vagy hogy hívják majd.
Ezeket én összefoglalóan csak úgy hívnám "Norbi bosszúja", ugyanis mindegyik fantasztikus ötlet Henrik (Norbi rokona, a Gastroyal marketing igazgatója) agyából pattant ki. Henrik igazán jó a szakmában, föl is veszi érte a komoly fizetést, jó kapcsolatai révén nem lennék meglepve, ha az összehozott üzet után a másik oldalon is tartaná a markát, és hát nem utolsó sorban a kíméletlen költekezés következtében a csőd szélére került Gastroyalon bosszút állhat a családi sérelmeken (Norbit pár éve kirugták a Gastroyaltól, azután Norbi ételfutár cégét legyőzte a piacon a Gastroyal).
Azért Attila lehet, hogy még hálát ad a sorsnak, hogy így járt.