Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cseppember

39 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mert állcsúcson vág a hollow ground! (Bocsánat). Találtam egy hangulatos fotósorozatot Muhammad Aliról. 1966-ban készültek egy dél-chicagói borbélyüzletben, ahová Ali betért, hogy igazíttasson a frizkón és borotváltasson. Reggel lehetett, mert közben ásítgatott is. A Magnum…..
cseppember 2014.08.26 19:31:38
Most pedig köz- és jószolgálatilag egy tisztán caveat emptor, azaz óvakodjon a vevő témájú poszt következik. Van a borotvakéssel történő borotválkozás elkezdésének egy rákfenéje. Amennyiben a Lelkes Kezdő autodidakta módon vág bele, és nincs tapasztalt, őt…..
Pole & Cole Pálmalevelem 2/2 2011.09.28 08:00:00
Hol is tartottunk? Ott tartottunk, hogy megtudtam, a 2%-ba tartozok. Nem tagadom, elkeseredtem, csalódott voltam, miért pont én? 100-ból én vagyok az a 2, aki pont így jár. Kérdeztem is a tolmácsot, hogy mi van ilyenkor. Mondta, hogy előreveszik a számomat és továbbkeresik. Kb. 3 hét…..
Pole & Cole Exam shooting 2012.09.25 14:40:44
Fotó: Kádár Lajos Lalee art Modell: Kacsák Anita Smink: Jakab Nóra Styling: Körmöczy Márta..
1. Ha alul kibuggyan a mell, akkor biztosan nem jó méretű bikinit választottál. Ideális esetben a kosárnak vagy a pántnak pontosan a mell vonala alatt kell futnia. Persze ha felül vesz fel természetellenes formát a dekoltázs, az sem jó. 2. A 'minden méretre jó' fazonok a valóságban…..
cseppember 2012.06.27 14:10:06
@Ann1294: Ha minőségi kell, akkor meg határ a csillagos ég :-) Mondjuk én a mennyiséget részesítem előnyben :-D
cseppember 2012.06.27 14:11:14
@belekotyogok: Ha nem tartod cikinek, a Tesco-s, F&F-nek hihetetlen nagy választéka van dresszből.. nem is olyan vészes áron..
cseppember 2012.06.27 14:17:27
@Ann1294: Ezt is lehet, csak legyen türelmed megkeresni..
Kedves blogolvasók!Az imént épp azon gondolkoztam, nem történik velem semmi (érdekes). Ezt ti, maximum onnan tudhatjátok, hogy nem olvashattok semmit (legalábbis újat, legalábbis itt). Nincsenek új táskák a gyárban, nincsenek új fotózások. Kisebb érdektelenségbe fulladtam, a nagy…..
Pole & Cole Spirál fa fülbevaló 2011.03.01 13:50:00
Aki nem akarja hatalmasra tágítani a fülén a lyukat az is vislhet ilyen gyönyörű, kézzel faragott fekete óriás spirál fülbevalót. Személy szerint, én odavagyok a fültágítókért. A kedvenceim ezek a fekete darabok. Főleg a fából készültek, de jöhetnek a szaruk is. Mondjuk a…..
cseppember 2012.02.06 09:42:06
Helló, én itt vettem a sajátomat: www.etsy.com/shop/TribalStyle?ref=seller_info ha érdekel, nekem van egy pár amit nem hordok, ha tetszik szívesen átpasszolom. 20$ körül vannak. Itt elésrsz: poleandcole@gmail.com
Újrahasznosított origámi papírból készült eco-karkötő - Selyemút Ehhez hordd: ..
Kérdezz-felelek: Szemes Nóra, stylisttal beszélgetünk az újrahasznosítás fogalmáról a divatbanSzemes Nóra mottója: „Öltözködés = önkifejezés” Fashion for Women: Hogyan lettél stylist? Mesélnél a kezdetekről? Szemes Nóra: Mindig is érdeklődtem a stílus és a…..
Pole & Cole Pálmalevelem 2/1. 2011.09.27 08:34:00
2010. januárjában hallottam először a pálmalevelek létezéséről. És mondanom se kell, hogy azonnal éreztem, hogy nekem van ilyen. Így hamarosan el is határoztam, hogy regisztrálok: keressék meg az enyémet is. Egy hideg jeges, havas februári napon indultam el, az egyik veszprémi…..
Mióta biciklivel járok-kelek a nagyvárosban, hát igen nagy tapasztalatra tettem szert a budapesti közlekedéssel kapcsolatban. Azt kell, hogy mondjam, egy kisebb idegroncs lettem, a sok idiótától az utakon, járdákon.Kezdjük talán a táplálkozásilánc legaljáról: a gyalogossal:a…..
Nagyon szoros a kapcsolatom az anyagokkal. Az Oktogonon van egy textil bolt, amit ha meglátok, megremegek, kiver a víz és közben izzad a tenyerem. Enyhe bizsergést érzek a gyomromban. Úristen, ez szerelem? Akárhányszor belépek és felmérem a teljes felhozatalt, furcsa izgalom árad szét…..
Emlékeztek még gyerekkorunk papír öltözetető babáira? Leendő divatkreátorok is valószínűleg így kezdték. Kivágták a papírrruha kollekciót, majd egyesével felöltöztették papír modelljeiket. Ó micsoda buli volt. A fantázia határa a csillagos ég. Igen, gyerekkorunkban.…..
Táskakészítőként minden ilyen rendezvényre kíméletlen kritikus szemekkel és egyszerre árgus szemekkel érkezem. Nem volt ez másképp ma sem. Hosszú szervezés után végre kora délután útnak indultam a szabadtéri WAMPra. Csöpögött ugyan az eső de ez nem tartott vissza attól,…..
Ma elindítom, a táskagyár mellett életem másik vonalát. Ugyanis stylist képzésre jelentkezek a Budapesti Divatiskolába. Hogy miért is? Azt hiszem az életem eddigi szakaszában, az úgy nevezett fonotos dolgokra koncentráltam. Diplomát szerezni, felépíteni egy jól csengő szakmai…..
Hipp hipp hurrá! Ismért egy vadiúj vásár. ezúttal nem a jól megszokott dizájnerekkel. Facebook oldalon olvassátok a részleteket! Mindenképp gyertek mert ezúttal én is ott leszek!..
Pole & Cole Rózsás giccses 2011.05.16 10:44:00
Megérkeztek a legújabb anyagok, Alexander Henry tervezése. Ez a legújabb trend: visszatérnek a bazi nagy rózsák és egyéb giccsek. El is készült belőlük 2 övtáska:..
Pole & Cole Jegyzetfüzetek 2011.05.15 10:38:00
Miközben az I LOVE Textile-ből sétáltam épp a műhelybe, a Jászai Mari térnél, a Szt. István krt-on ezt az üzletet találtam. Igaz drágák (gondolom import cuccok) de csodálatos, igényes, egyedi, mindenféle méretű jegyzettömbök, füzetek, mindenféle stílusban. Elképesztő:…..
Kellően provokatív kép, Jakócs Dorkától. A Time Out Budapestben lettem rá figyelmes. Nem hiszem hogy túl sok kommentet kell hozzá fűznöm. Beszéljen önmagáért a kép és a címe!    Kiállítás a 400-ban!..
Pole & Cole Mrs. Herskin 2011.05.02 14:09:00
"Mrs. Hirskin, kérem fáradjon be! Megkínálhatom egy teával? Legyen szíves ezt a fomanyomtatványt kitölteni. Rendben, már meg is vagyunk. Köszönjük hogy befáradt, viszont látásra." Nagyjából egy ilyen szövegkörnyezetben tudom elképzelni, őt, Miszsiszherszkint.…..
Pole & Cole UK zászlós övtáska 2011.04.19 14:46:00
Éljenéljenéljen!!!! Beköltöztem az új műheklybe, ugyan még van egy nagy üres szobánk, remélem/-jük Eszterrel, hogy hamarosan oda is beköltözik egy lelkes alkotó. Egyelőre a berendezkedés, a beszokás időszaka van. De nagyon élvezzük. Azt hiszem beszélhetek mindkettők nevében.…..
Pole & Cole Pole & Cole arculat 2011.04.06 14:32:00
Sokat töprengtem azon hogy milyen legyen Pole & Cole logó formájában. Megkerestem egy grafikust hogy tervezzen nekem valamit de ahogy az lennni szokott az ember nem kerülheti ki a munkát. Hiába akartam lepasszolni vkinek a tervezést végül mégis saját ötelt alapján készült a…..
Pole & Cole Pink-bronz táska 2011.03.21 10:00:00
Pink fényvisszaverős anyagból, bronz műbőrből és csokibarna műszőrméből készült oldaltáska. A pink része teszi igazán különlegessé, mert ez az eredetileg hővédő fólia ebben a kontextusban nagyon kihívó. A pántja és az alja isteni finom rövidszőrű anyag, a bélése…..