Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasdorong

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindenhol fenékig tejfel a kerékpáros lét. A gondtalan testmozgás élvezetét időről időre megkeserítik a rosszakarók. A hatóságok kitalálnak mindig valamit, az autósokkal meg sosem volt felhőtlen a kapcsolat. Nemzetközi szívatásfigyelő.  Védelmi rendelet okozott…..
Vasdorong 2009.06.20 11:30:01
@Trollember:

Nekem nincsenek sérelmeim, bármilyen hihetetlen én csak röhögök rajtatok és próbálok segíteni, hogy észrevegyétek magatokat, dehát van akin nem lehet. Érdekes egyébként, hogy ez a default válasz, aki nem ért veletek egyet az biztos frusztrált, sérelmei vannak, más oka nem is lehet. :) A másik ami mindíg kiderül, hogy minden bringás legalább 50-60-80 km-t teker egy nap munkába. Biztosan így van.
Szerintem inkább te olvasd vissza a kommentjeimet és próbálj egy kicsit gondolkozni is ratjuk, hátha...

"Próbáld elfelejteni, hogy minden bicajos füligzöld rasztahippi környezetvédő deviáns vadember. A legtöbb nem."

Ajánlom figyelmedbe pl viszketeg barátod kommentjét, kiváló illusztráció :) De ha egy kicsit visszaolvasol, talán azt a kommentet is megtalálod amire eredetileg reagáltam.
Vasdorong 2009.06.20 11:33:06
@urbanlegend:
Jó a neved. Én csak ennyit szeretnék mondani :)
Vasdorong 2009.06.20 11:53:04
@Viszketeg:

"undorítónak tartom azt az autótömeget, ami ott közlekedik tönkretéve a levegőt, a házak külsejét és a város élhetőségét. Ehhez nem vagyok hajlandó hozzájárulni. Ne papolj nekem arról, hogy kényelmesebb egy januári esőben biciklivel megtenni az utat, mint beülni az inkubátorodba, ami biztosítja számodra a 20 fokot és az ideális páratartalmat."

Igazad van, ez aztán nem ultrazöld szöveg. Csak úgy csöpög belőle a gyűlület, de ez akkor sem ultrazöld. És persze, hogy te nem erőltetsz semmit senkire, csak épp aki nem bringával jár az elpusztítja mások előhelyét. De te nem erőltetsz semmit. :) Ja és én vagyok frusztrált.
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Vasdorong 2009.05.05 15:49:33
Szerintem minimum 500-600.000-re kellene büntetni azokat akik a pályán nem tartják be a követési távolságot + jogsi azonnali elvétele. Akkor talán észhez térne az a pár agyhalott barom aki nem bír magával.

Egészen elképesztő néha látni, hogy hétvégén tömött sorokban halad a forgalom az M7-esen Balaton felé és tisztes családapák és családanyák tolják egymást a belső sávban, villognak, dudálnak, fékezgetnek, tolakszanak, közben meg hátul a gyerekek.
Annyira, de annyira szívesen megkérdezném egyszer egy ilyentől, csak úgy udvariasan, hogy mégis "Hová a szájbabaszott jó kurva anyádba sietsz hétvégén a balaton felé hajtva bazdmeg!? Bezár a strand ha 20 percel később éresz oda te húgyagyú kretén?"
Mert ennél többet nem nyer senki az tuti, nem 1000 kilómétereket kell itt leküzdeni, csak max 100-200-at.
Nem azt mondom, hogy mondjuk egy fontos tárgyalás vagy bármi elfogadható indok lenne erre a viselkedésre, de az, hogy az emberek akkor is csinálják ezt amikor aztán tutira semmi fontos és sürgős dolguk nincs, az valami egészen elképesztő.
Legérdekesebb, hogy többnyire nem 20-30 millás autókkal, hanem sima Astrákkal, Suzukikkal, Mondeókkal, csinálják ezt.
Vajon miért van az, hogy én a 180 lovas autómmal nem érzem derogálónak 110-el gurulni a külsőben, ezek a vadparasztok meg belepusztulnak, ha nem tolhatják ki a belét is az autójuknak?
Soha nem fogom ezt megérteni.