Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dsoma (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy - számomra érthetetlen módon - a párduc-minta nem akar kimenni a divatból (legalábbis a designerek előszeretettel nyúlnak hozzá unos-untalan). Már ha egyáltalán divatos volt valaha...Persze, lehet szeretni és ízléses formában (azaz nem tetőtől talpig…..
dsoma (törölt) 2009.06.19 12:53:37
Lady Gaga ha lehet, még bénábban néz ki, mint azt már tőle megszokhattuk. Ráadásul ezzel a külsővel díszeleg a Rolling Stone (ha jól tudom) június 13-án megjelenő számának címlapján. A fotót David LaChapelle követte el. Nehéz elképzelnem, hogy ez bárkinek is tetszik. Minél…..
dsoma (törölt) 2009.05.30 08:50:55
Nézzünk körbe a világban, hol ki szerepel majd a júniusban megjelenő Vogue címlapján?Vogue Russia - Natalia VodianovaVogue UK - Natalia VodianovaVogue España - Doutzen KroesVogue Germany - Heidi KlumVogue China - Lily DonaldsonVogue US - Cameron DiazVogue Nippon - Natasha Poly..
dsoma (törölt) 2009.05.21 19:11:10
@dsoma: á,tévedtem mégis lehet kapni orosz Voguet :D
dsoma (törölt) 2009.05.21 16:12:00
@dsoma: és az usában csak 5 dolcsi szal :/ (=1.000.ft)
Anne Hathaway Marc Jacobs lila kreációját választotta. A színe gyönyörű, a szabás már kevésbé bejövős. És bár én nem tartom Anne-t széparcúnak, ezzel a sminkkel igazán kitett magáért, és ez a halvány mosoly sokkal helyesebbnek mutatja, mint amikor teli szájjal vigyorog. A…..
Elfáradtam, szóval itt a vége. Ne haragudjatok, ha nem volt elég kimerítő, de tényleg sok a munkám.Eva Mendes, Chanel Iman és Karolina Kurkova...