Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yamakawa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lotus Barcelonában nagy problémával találta szembe magát, és bár úgy volt, hogy a szinte egész napos szünetre kényszerülő Romain Grosjean holnap folytatni tudja a munkát, a csapat este bejelentette, hogy összepakol és kihagyja a következő három napot is. A barcelonai…..
Sajnálkozva írtuk meg, hogy a ralivébé idén promóter nélkül maradt, ezért nem közvetítik a sportcsatornák a svéd futamot. Többen kérdeztétek tőlünk, hogy lehetne mégis nézni a versenyt.      Akit nem zavar az ékes svéd nyelv, annak érdemes nézni a…..
A papot Don Sergio Mantovaninak hívják. Úgy, ahogy a földön mindenféle szerzetnek van valamilyen szentje, aki kezét felé nyújtja, még ha nem is látszik, őt az autóversenyzők papjának hívták, és ez elég is volt, nem kellett hozzá szent legyen. Épp elég jel volt az, hogy…..
Yamakawa 2011.12.29 09:01:38
Ez most az az éles történelmi helyzet, amikor nem lehet nem összefogni, nem lehet középen állni, nem lehet semlegesnek maradni. Itt állni kell valahova, és sokat mond, hogy ki hova áll. Tegnap az a helyzet volt, hogy a demokrata pártok politikusainak a börtönben volt a helye.…..