Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuzsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Tuzsi 2010.03.29 13:45:08
@pcr: Tudod pcr én nem vagyok felső tízezer.... 46 éves vagyok, egyedül neveltem fel a fiamat, egyedül élek vidéken, dolgozok tisztességesen, fizetem az adómat. De azért kösz, hogy odasoroltál ;-)
Tuzsi 2010.03.29 15:45:42
@pcr: Semmi gond! Azért egy percig elképzeltem! Jó volt :-)
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..