Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BOTii

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta tervezgettem a cserét. A Nike Lunarglide 3. bevált, írtam már róla ódát is, ahogy a tavaly szeptemberi félmaratonon váratlan beugróként igen jól vizsgázott, de azóta eltelt egy év. Nem készültem semmilyen versenyre, épp az volt a lényeg, hogy különösebb,…..
Neves zenészek nyílt levelet írtak David Cameron brit miniszterelnöknek, amiben állami fellépést követelnek az online keresőszolgáltatások ellen, amelyek szerintük segítik az internetes kalózkodást. A zenészek egy csoportja olyan tagokból áll, mint Brian May, Robert Plant…..
Nem mai anyag, egy kedves kolléga lelte tegnap, amikor arról beszélgettünk, hogy micsoda foskazán hangok vannak az X-factorban. Ronnie James Dio utolsó koncertjén, 67 évesen úgy énekelte a Mob Rules-t, mint ahogy egy ilyen tehetségkutató egyetlen énekese sem fogja soha a büdös…..
November 4-én, tehát jövő hét pénteken jelenik meg a Kiscsillag harmadik nagylemeze, a Néniket a bácsiknak!. A lemez címe egy olyan közügy is, amiért a zenekar Pécs belvárosában utcára is vonult tüntetni. A már kedvezményesen előrendelhető albumon tizenhárom dal lesz,…..
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
Az eddig biztosra bejelentett fellépők közül a Smash Mouth már biztosan nem lép fel az idei Szigeten, de most a 2006-os Back to Black lemeze óta gyakorlatilag csak a drogos történeteivel szereplő Amy Winehouse fellépése is veszélybe került. Az énekesnő ugyanis magától bevonult az…..
Semmi kétség afelől, hogy 1969 augusztusa fordulópontot jelentett a békemozgalmak történetében. Nem kissé ironikus hát, hogy olyan zenész vált a Woodstock Fesztivál státuszszimbólumává, aki csupán a drogfogyasztás terén tudott közösséget vállalni a pacifista…..
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..