Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n a g y z a (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A múlt heti Sajtófeszten Szanyi Tiboron kívül még egy szocialista politikus hajlandó volt szóba állni velünk, s otthagyni egy időre jól megérdemelt sörét. Technikai okokból eddig az interjút nem publikáltuk, de most megtesszük. Hegyi Gyula arról híres, hogy ultrabalos…..
Tisztelt Páva Zsolt! Tudom, hogy elfoglalt ember, ezért gyorsan a levél lényegére térünk: Tiszelettel azt kérjük, hogy Ruzsa Csabát, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatóját legyen kedves gyorsan leállítani. Konkrétan Ruzsa úr következő nyilatkozatával van…..
n a g y z a (törölt) 2009.05.31 01:34:44
Magyaridióta Kia hülye? 2009.05.28 13:20:00
 A kép a saját fércművem, elnézést kérek érte a Suzukitól!Az MSZP KIÁ-s kampányfilmjéről már mindenki leírt mindent. Még a KIA Motors sajtóosztálya is.Nekem csupán két kérdés maradt:1) Miért nem Suzukiban ülnek a szereplők, ha már az a mi - magyar - autónk…..
Méteres vizipipát küldött az Index 10. születésnapjára Bajnai Gordon átmeneti miniszterelnök. A szerkesztőség nem értette a drogos utalást, ezért utánanéztek, mit is lehet egy ilyen eszközzel csinálni. A 10 éves az Index-blog kommenteiből kiderült, hogy eredetileg ópium…..
Rég nem volt rendőrhorrorsztori, pedig mindig akad kismillió. Legújabb kedvencem a csávó, aki elnézést kért a rendőrtől, aki mellbe lőtte, amiért kábítószeres ügyével terhelte. Derek Copp bűnszövetkezetén márciusban ütóttek rajta a kommandósok, miután 3,3 gramm marihuánát…..
n a g y z a (törölt) 2009.05.25 15:04:18
@Mercyful Fate: Bizony! Az a sok tízezer fiatal itt Magyarországon mind dögöljön meg. Meg még sorolhatnánk. És a végén nem maradna senki. Vagy ha igen, mondd meg te ki maradhat életben.
    !!!HOLNAP!!! MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ Anna leveléből kiderül, hogy egy biztosítóból eljönni nem gyerekjáték (íme a 200. bejegyzés) Kedves Mindenki! Több éves hiábavaló álláskeresés, munkanélküliség után, az őrület határán, mivel már ennivalót…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
n a g y z a (törölt) 2009.05.05 16:09:14
@Telepi János: "A csavargyár tulajdonosa ugyanis magasról leszarja, hogy sátorból mész-e dolgozni mert csak arra fussa, vagy rendes kétszintes családi házból."
Miért, a kis családi ház az nem rendes?
Érdekes felfogás.