Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyozop

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a gender-kutatásoknak nagy figyelmet szentelnek az utóbbi időkben, hangsúlyoznám, hogy jelen cikk nem a nemi szerepeket igyekszik fókuszba helyezni. Sokkal inkább szeretném megragadni a szülői dicséret hatalmas erejét, amely egy gyermek számára tájékozódási pontként szolgál: jó vagyok apa/anya…..
gyozop 2019.02.26 13:39:44
@gyozop: Miért hihetetlenül magas az öngyilkosok aránya az új nemi identitású embereknél a világon mindenhol? Hát nem azért mert az emberek gonoszak lennének velük. Koncsíta még díjat is nyert. Inkább azt hiszik legtöbben, hogy ezért majd ünnepelni fogják őket, aztán kiderül, hogy senkit sem érdekel ez a dolog, ők viszont már elvesztették a saját önképüket. A lelki megsemmisülést követi a fizikai. Ezt akarja a szerző?
Én csak élni szeretnék! Lehetőleg a saját hazámban… Élni, és nem csak túlélni! Azt azonban nehezen tudom életnek hívni, ha napi 12-16 órányi munkával is csak annyit lehet elérni, hogy fedél van a fejed felett és esetleg étel az asztalon. Nem vitatom, hogy ezek az élet alapszükségletei közé…..
gyozop 2019.02.22 13:12:00
@232323: Fejér Megye. De multinak dolgozok, sokat utazok és senki sem rinyál annyit mint itt nálunk. Pedig nem élnek annyival sem jobban Ny Európában vagy az USA-ban. Bocs ha leromboltam egy mítoszt.
Vidám színek, bordázott műanyag felületek, tömör virsligumik, egy izraeli dizájner így látja az olcsó biciklik gyártásának jövőjét. És az újrahasznosításét. A fröccsöntött bútorok, háztartási eszközök Izraelben nagy népszerűségnek örvendenek. A hagyományból…..
Konspirációs teóriák JFK - 2.0 2009.07.06 07:30:00
Mielőtt a háttérinformációkat tartalmazó első részt követően belevágnék a JFK-sztori második, konteós részébe (amely blogunk történetében az eddigi leghosszabb lesz, előre szólok!), szeretném megköszönni olvasóinknak a példamutató visszafogottságot, amit azzal…..
14 éve élek élettási viszonyt, eddig miden szép és jó volt. Az együttlétünk kisebb veszekedésekkel túléltük. . Soha nem csalt meg de most sajna február óta viszonya van egy nővel:((Nem tudom, hogy mit is tegyek.14 éve élek az élettársammal együtt, saját lakásban de az ő…..
gyozop 2009.07.03 09:55:54
@eric: Ez jó beírás volt, minden szavával egyetértek, ha lehet meg kell menteni a kapcsolatot és ehhez kell realitás és önkritika. De egy valamit azért ne felejts el. Ha a gyerekeit nem szereti menjen a p.csába!
gyozop 2009.07.03 09:58:50
@eric: Férfi létemre én lennék az első aki kirúgnám az asszonyt ha nem érdekelnék a gyerekek és engem is rúgjanak ki ha így lenne. Egy gyereknek támogatás kell, én láttam sok fantasztikus nevelőszülőt, itt nem a vér számít.
Még érettségiző koromban találkoztam olyan vizsgabiztossal, aki egy kukkot sem értett németül, mégis lelkesen bólogatott, miközben kitartó mellébeszéléssel igyekeztem kibújni a kihúzott tétel témája alól. Hasonló szituációval szembesült olvasónk egy állásinterjún, ahol a…..
gyozop 2009.07.01 10:12:06
@ionsrác: Egy az egyben osztom a véleményt. Azért megjegyezném, hogy láttam már HR-es kisasszonyt aki erősítette a szabályt, felkészült volt és penge, de kedvesen profi is. Nem ez a jellemző.
gyozop 2009.07.01 13:48:56
@epresfánk: A pszichológusok egy külön téma. Én laktam velük egy koleszban és egyrészt látható volt, másrészt saját magukról is megerősítették, hogy többnyire az megy pszichológusnak aki valamilyen saját problémát nem tudott megoldani belül. Mivel ez önmagában rossz jel, hiszen a nagy többség képes feldolgozni a traumákat, sokan úgy jutnak el a praktizálásig, hogy még mindig nem érik el az átlagos emberi problémafelismerő és megoldó készségeket sem. Aztán tanácsot adnak, szóval vigyázni!
gyozop 2009.07.01 14:20:21
@szelephézag: A legtöbbmindennel egyetértek veled, de ezek közismert tények a lélek, az önismeret, az élet és a munkahelyek ellentmondásairól és képmutatásairól.

Én csak arra hivatkoznék, hogy a pszichológia nem egzakt tudomány és ha valaki igénybe vesz egy pszichológust az önmaga is igyekezzen agyalni a dolgokon, ne vegyen mindent készpénznek mert sok tehetségtelen és gyakorlatiatlan van köztük is. Ja, és órabérben kérik a pénzt nem eredményben - ami egyrészt érthető, másrészt egy rossz irányú érdekeltséget is eredményezhet a részükről...
1989 június 28-án hangzott el Koszovón az a beszéd, amelyről sok szakértő állítja: az első szikra volt a Balkánon. Sokan és sokat beszélnek a legendás fellépésről, de tudjuk-e, mit mondott Szlobodan Milosevics húsz évvel ezelőtt? Vid napja (Vidovdan) volt, amikor elhangzott…..
gyozop 2009.07.01 14:07:19
@Muad\\\'Dib: Ez hülyeség. Én nem szállok magamba azért mert egy baromarcú megvert egy négert, nem fogom szégyellni magam és nem fogom magyarságom részeként sem kezelni. És mi köze ennek a határon túliakhoz? Az első esetben tegye a dolgát a rendőrség, a másodikban pedig közösséget kell vállalnunk velük, ha szükségük van rá. Azt mondják sok helyen szükségük van.
Hét dala: Freddie Mercury - Michael Jackson: State of shock Album: hivatalosan kiadatlan, demo verzió Miért pont ez? Sajnos, nagyon nem kell magyarázni... Freddie és Michael az 1980-as évek elején studiózgatott párat, melynek végeredménye a legenda szerint Jackson fiókjában maradt. A…..
Rájöttem! Háború 2009.06.30 10:17:00
A háború csapatjáték; csapatjátékosokat igényel. A katonák sokszor embert próbáló körülmények között, egymásnak vállvetve küzdenek meg az ellenséggel. Jóban rosszban összetartanak, és ha úgy adódik igaz férfi-könnyeket hullatnak egymásért. Nem kezdi ki erejüket az…..
gyozop 2009.06.30 16:29:44
@Malefictus: Nincs az 2mm, egymás borostáját reszelik a "modellsrácok". A ruhák színén kívül semmi sem utal arra, hogy katonák lennének. Pláne nem Honvédek mint ahogy the Dragon gondolta. De ő még egy ilyen vacak fórumból is újat tanul.
gyozop 2009.06.30 16:33:18
@Archenemy: Arcsi ha neked ez a poszt zseniális akkor még többet fejlődhetsz mint amennyire CSACSI akarta. Dehát a neked békaperspektívából a lehetőségeid korlátlanok, én megértem.
gyozop 2009.06.30 16:35:02
A multikulturalizmus önmaga ellen fordult, a kulturális másságok eddig pozitívan hangsúlyozott önállósága inkább arra ösztökélte a minden országban letagadott, de mégis jelen lévő mainstream lakosságot, hogy az eddig is jelen lévő különbségeket e "másságok"…..
gyozop 2009.06.29 12:36:30
@MEDVE1978: A múlt rendszerben történt, hogy a cigányok lakást kaptak és eltüzelték a parkettát. - Felhomályosítalak, hogy ez majdnem naponta történik ma is. És nemcsak nálunk, hanem az összes európai országban csinálnak ilyet!

Amúgy egyetértek, de több száz évnyi sikertelenség után csak a tv-ben látok némi integrációs reményt. Ami másokat lehülyít, őket még felhozhatja egy szintre. Ezért kellene némi cenzúra (igen cenzúra) és a munka dícsérete a tv-ben az összes ripacs sorozatban és hulladék show-ban!
Nem, nem lesznek olcsó poénok, nem lesz kárörvendő vigyorgás. Azért nem, mert a dolog hihetetlenül unalmas és érdektelen. Kedves SZDSZ-es felebarátaim, van viszont egy javaslatom számotokra, amit igazán meg kellene fontolnotok! Az SZDSZ a teljes felbomlás állapota előtt - közben -…..
gyozop 2009.06.29 11:02:47
@states: Én is drukkolok az SZDSZ-nek! Az lenne az igazi, ha megerősödve épphogy nem jutnának be a parlamentbe, ezzel vennének el szavazatokat a hányinger "magyarbaloldal"-tól. Mindent bele fiúk a kissebbségek Magyarországáért!
  Elment Michael Jackson, a Pop Királya. A '80-as (és talán egy kicsit a '90-es) évek zenéjét megtestesítő ikon 50 éves volt.   Mi egy névtelen rajongó top10-es (pontosabban Top3+7-es) listájával emlékezünk Jackóra: 1. The Way You Make Me Feel (Bad, 1987) 2. Smooth…..
gyozop 2009.06.26 13:49:50
@utcai_arcos: Képzeld, hogy van egy kisfiad és Jacko beteszi a kis szájába a brét.

Az, hogy jó zenét csinált nem mentség, örülök, hogy így lett vége ennek a szörnynek. Gyakorlatilag lassan feldaraboltatta és szétmérgezte magát ez az elmeháborodott.
gyozop 2009.06.26 14:05:20
@utcai_arcos: aztán amikor visszakapod a kis remegő roncsot akkor jön egy ügyvéd is gyémántos gyűrűvel és két gorillával: Jackson úr nem tűri a gyanúsítgatást, egy esetleges perben önöknek esélyük sincs, viszont rágalmazásért börtönbe kerülhetnek. Ezt akarják vagy ezt a 100.00 zsetont, ha itt aláírják, hogy pofa be?

Neked normális embernek tűnt a vásárolt fehér gyerekeivel és a barbie-vá operált fejével? Nem erősséged a kognitív gondolkozás, nem is próbállak meggyőzni semmivel.
gyozop 2009.06.26 14:15:29
@utcai_arcos: egy dolog pozitív benned és ezt is komolyan írom: Te jót feltételezel valakiről, ha profi marketingesek állnak mögötte, mert együgyű vagy az pedig a jó emberek egy fajtája. Te sem tennél ilyet és azt gondolod, hogy aki szépen énekel annak pláne a lelke is szép. Azért szavazni ne menj.
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
gyozop 2009.06.25 16:00:49
@moncayo: Ha senki sem nézné őket nem tudnának lopni??

Az úgy kezdődik, hogy minden műsoridősávnak van egy nézettsége. Ettől persze el lehet térni, de az az alap. Tehát ha oda betesznek téged akkor lesz nézettséged. Ha meg egy kicsit meg is reklámozzák neked, akkor mégtöbben néznek. Nehogy azt hidd, hogy a piac szabályoz a MÉDIÁBAN?? Ébresztő!
gyozop 2009.06.25 16:05:03
@BushDoctor: Doki, aki meg meglenget egy tojást egy politikai rendezvényen az 3 évet is kaphat? Józsi 300 rugót fizet? Aki tankkal megy a rendőrőknek az is csak felfüggesztettet? Miafaszvanitt??
gyozop 2009.06.25 16:45:23
@BushDoctor: Doki, tedd félre most az eszedet, úgy könnyebb lesz;

Tojásdobás szándéka: kiszabható 3 év.

Nagyértékű adócsalás + humorérzék hiánya; lecsökkenthető 300 peták büntire.

Tankkal (több mint rugóskés) hivatalos személyt eltiporni próbálni: lecsökkenthető ejnye-bejnyére.

Ezt hívjuk "jogállamnak" Hmmm. Róma is jogállam volt a rabszolgáival együtt, mégsem lenne elfogadható ma. Ez sem az és ezt kurvára tudják azok is akik a rendszer üzemeltetéséért felelősek. Capisci?

Történetünk idején, vagy mondjuk úgy, a kelta uralom csúcspontján a Duna alsó szakaszától egészen a donegali partokig el lehetett utazni úgy, hogy túl sok új nyelvet nem kellett megtanulni közben. Egységes birodalommá természetesen nem szerveződtek az Európa nyugati és…..
Szerda reggel Christer van der Kwast, korrupciós ügyekkel foglalkozó svéd főügyész hivatalosan is bejelentette, hogy lezárta a magyar, cseh és dél-afrikai Gripen vadászgépvásárlásokkal kapcsolatban felmerült korrupció gyanújával indított nyomozást. Mint mondta, biztos benne,…..
Konzervatórium Humor, másodfokon 2009.06.17 19:03:00
"Józsi az életben maradásért küzd valamennyi színpadon töltött percében, a mélyről jöttek elszántságával, a létükben fenyegetettek elkeseredett lázadásával. A Sas Józsi-félék többé már nem hajlandók veszíteni" - idézte a Heti Válasz februári cikke Verebes…..
Pilu arROGÁNs Ferrari 2009.06.18 10:41:00
 Persze, mindig utólag okos az ember… Tetszenek még emlékezni, hogy Rogán Tóni május elején kipicsázta elhajtotta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltetőt, ugyanis a belső ellenőrzés során egy 67 és fél milliós lízingszerződésre bukkantak,…..
Sziasztok!Nem régen ért véget egy több évig tartó komoly kapcsolatom. Utána elég egyedül éreztem magam és az egyik viszonylag konszolidáltabb társkeresőre regisztráltam magam. (Tudom, hogy nem lett volna szabad ott ismerkedni, mégis úgy gondoltam, hogy érdemes kipróbálni. )…..
A mi szaros kis országunkban megszokhattuk, hogy minden olyan kurva nehezen megy. Az egyik banda elkezdi kiásatni a négyes metrót, a másik meg azzal kampányol, hogy úgyis betemeti. A nép meg persze megválasztja őket. Aztán majd azok kitalálják, hogy ide hordják a Himaláját a…..
 „Egyszer majd el kell temetNI”. És egyszer csak eltemették. Azóta húsz év telt el, de ez a temetés-motívum azóta is megüli a magyar közbeszédet. Itt van maga a húsz év, amit sokan szívesen eltemetnének, hogy újrakezdjenek mindent. Aztán ott volt, húsz éve a…..
Hozzám is jött már oda parkolóban kéregetni olyan ember, aki előbb gyógyszerre kért pénzt, merthogy ugye "látom, neked jobban megy, mint nekem", majd pedig mikor mondtam neki, hogy utcán elvből nem adok senkinek pénzt, akkor bepróbálkozott a jófejséggel, hogy akkor…..
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..