Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szüttyörmütty

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztér Padlástól a loftokig _02 2009.05.04 07:00:00
Felvezető elődásában Beleznay Éva hol megbízott, hol ideiglenesen kinevezett budapesti főépítésznek titulálva Budapest tetőtéri alternatíváiról beszél. Itt kell megjegyeznem, hogy a főépítész asszony ideiglenes jellegét már véglegessé kellene tenni, mert közröhej, hogy…..
szüttyörmütty 2009.05.06 10:52:58
@solaitid: értem én, értem, de valahogy mégsem hiszem, hogy a betetőterezéstől és beköltözéstől kisebb lenne a forgalom, ez szokás, életforma kérdése. A legtöbb városba beköltöző itt is használja az autóját. Még nem vagyunk elég sportosak ehhez. Le kellene tenni az autókat a városszélen. Tudom, hogy ez nem új találmány, de hát működik?
szüttyörmütty 2009.05.06 18:04:58
@megállnék egy szóra: azért ha van ötlet, mindenki bedobhatná a közösbe, nem? Én pl egy ideje gondolkodom a panel tetejére terjeszkedni, mert hogy a tető alatt lakom, onnan sem rossz a kilátás, de egyel feljebb még zseniálisabb lenne, a gond csak az, hogy ki az a hülye, aki egy halom pénzt invesztál egy panel tetejére. Ez egy jó helyszín lehetne, mert a panel úgyis ronda, azon nem nagyon lehet tovább rontani, sőt. Ez most még túl futurisztikus ötlet, az ár-érték arányok miatt, de sztem csak idő kérdése.