Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ragadozó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alant következik Stöcki "Közveszélyes Munkakerülő" Kolléga csodálatos képriportja a kínaiak nagy szemfényvesztéséről.Az előzményeket – amiben azon magyarázkodnék, hogy valójában normális emberekkel vagyok körülvéve – kihagyva hadd kezdjem a sztorit a…..
Az Európai Unió egyik első, 2010-es döntése roppant kellemetlen meglepetéssel szolgált a magyar politikusoknak. Az Unió bejelentette ugyanis, hogy Magyarországnak 2010. május végéig fel kell szednie összes autópályáját. Mindezt azzal indokolják, hogy a magyar autópályák a…..
ragadozó 2010.01.09 00:00:26
@smartdrive: Mivel nem akarom a többi kommentelőnél
kiverni a biztosítékot adj meg egy közvetlen elérhetőséget, vagy találkozzunk kedvenc felnőttmegőrzőmben a hét végén.Tartok neked mesedélutánt.
Egyébként az egyetlen ésszerű indok, van egy jól sikerült fiam tőle de mivel tudjuk, hogy IQ anyai ágon öröklődik, lehet hogy ezt is elbaxtam.
Mindenesetre gyerekeimért +uncsi élek-halok, ölök-halok, kéretik komolyan venni az utolsó mondatot.
Üdv.
szem telen
Ha gondolod megadom a fiam mail cimét engem már rendesen utálnak,remélem egy 13 éves kölköt azért nem küldenek el durván.
ragadozó 2010.01.09 00:00:26
@smartdrive: Ha komolyan érdekel keress a 70/200-4334-en Remélem nem a BME rektori karához tartozol, mert a véleményem nem igazán szalonképes, bár a többi is veri a lécet. A telót más okból ugyis lehallgatják, úgyhogy hetente cserélek.
A történet kicsit hosszú és a végkifejlet sem lesz nagyon szép. Ha érdekel a hétégén szabadságos nagyi vagyok és kedvenc felnőttmegőrzőmben fogok garázdálkodni nehogy a haveroknak jobb legyen, mint másnak.
Sziasztok! Rövid leszek.Egy kis cégnél dolgozom, vagyunk vagy nyolcan összesen. Már három éve vagyok itt és eddig semmi komolyabb problémám nem volt sem a munkával, sem a főnökünkkel. Persze jóban sem vagyunk, tartjuk a 2 lépés távolságot.   Még Karácsony előtt…..
ragadozó 2010.01.08 19:42:40
@külön.remek: Nem a munkahelyi alkoholizáláshoz akarok hozzászólni MT elég szabatosan leírja. A táska téma:
Nem rég pályáztam gazdasági területen vezető beosztásba egy jó nevű fővárosi kórházba, ahol a személyes beszélgetés során az orvosigazgató elmondta, hogy az egészségügyis sőt az orvos kollégák eleinte milyen rossz néven vették, hogy a biztonsági szolgálat bele néz a táskájukba sőt az autók csomagtartójába is.
Mivel ellenőrzési területre jelentkeztem, megosztották az infót, az igazgató úr és a belső ellenőrzés vezetője szerint a kórházi gyógyszerköltség a rendszer bevezetése óta kb. 15%-kal csökkent. Elhiszem, mert nekem is van kórházi főorvos ismerősöm akinél a felnőttmegőrzőben 1000 Ft-ért/kopf meg lehet rendelni a szükséges gyógyszereket.Kocsmai árcédulán összeírom, hogy unokától anyósig kinek mi kell. Még felhajtója is van aki hét közben összeírja ki mit kér, néha úgy érzem magam mint egy vidéki nonstop közértben. Vagy a gyógyszert hozza, vagy a közgyógyos receptet. Bár most van valami korlátozás. És akkor még nem beszéltünk a kisméretű, de értékes orvosi műszerekről, laptopokról, hivatali rádiótelefonokról stb.
Mivel semmit sem szedek, max a C vitamint, a Demagolnt, és a fogalmazásgátlókat ismerem, engem nem érint.
Ha egy kórházból ennyit lehet lopni, mit vihetnek ki egy elektronikával cégtől.

Bocs a hosszúságért,
Üdv.
szem telen
Megkeresett egy fiatalember. Legfeljebb ha huszonötnek nézett ki. Azt mondta, hogy a lakótelepi drog rehabilitációs programunkat szeretnék támogatni. Ennek nagyon megörültem, mert igen szűkös a keret. Szerencsétlen csellengőknek néha olyan erősek az elvonási tüneteik, hogy egyszer…..
ragadozó 2010.01.08 17:07:19
@tiboru: Meg vagy dorgálva, én is utána néztem, jelentem Kristófunk jelenleg Izraelben él. Vár az állampolgárságra. Na én is le leszek baxva, élettársa nevét nem tudom, csak annyit, jelenleg készülnek örökbe fogadni egy árva gyereket mert ott homoszexuális párok is fogadhatnak örökbe származástól függetlenül (akár palesztin is lehet) Van egy Özge nevű meztelen kutyája, és egy 9 m2 minden kényelemmel felszerelt luxus lakása valahol a Király utca környékén. Ez nem biztos, csak a újság képeiről saccoltam a környékre.
Bocsi nem olvasok bulvárt, a fentieket 73 éves jó anyámból szedtem ki ÁVH-s jellegű kereszt kérdésekkel.
Belegondolni is rémisztő, mi történne, ha az összes elektronikus banki nyilvántartás összeomlana, ha egy ilyen, az alábbi levélben ismertetett esetet sem tudnak a bankok megnyugtatóan kezelni. Kedves Zugügyvéd, blog olvasók! A következő ügyben szeretném a segítségeteket…..
ragadozó 2010.01.05 21:10:25
@Joaquin: Köszi mi is gondoltunk arra, hogy esetleg valami adathalász keze lehet a dologban, azóta mindenesetre kicsit jobban vigyázunk.
A dologban csak az az érdekes, hogy egyik számla számról, a másikra ment és mind a kettő a lányom nevén van, viszont az eredeti lekötést egy harmadik banknál én nyitottam furcsa, hogy az én anyám neve és adatai szivárogtak ki.
A gépemet az ESSO egyik legjobb magyar informatikusa tartja rendben, bár ő csak mezei gyapotszedő munkásnak titulálja magát. (a fizetési arányokat nézve az is) családtag a szentem. Volt még tippem, hogy esetleg a vevő banki ügyintézője lehetetett a próbálkozó. Elég nagy botrány árán kb. 3 havi csúszással és olyan feltétellel utalta át a bank a vételárat, (szinte 100%-ig hitelből fizettek) hogyha náluk is nyitok számlát és bankon belüli utalás lesz. Emellett a bank átutalás előtt ügyvéd előtt nyilatkozatot íratott alá velem, hogy a késedelmes utalás miatt nem lépek vissza a szerződéstől, /megtehettem volna és nyerem a foglalót, de az ár korrekt volt és nem volt kedvem még hónapokig egy kiürített lakást hirdetni és mutogatni naponta többször/ és nem teszek jogi lépéseket a bank illetve a vevők ellen.
Nekem már tele volt a hócipőm, eredetileg 1 heti fizetési és kiköltözési határidő volt. Cuccaim bérelt raktárban és hónapokig dobozokból öltözött a család mindennapi hitegetéssel, majd holnap utalunk, majd, majd, majd.
ragadozó 2010.01.06 14:37:07
Lehet, hogy én sík hülye vagyok, de reggel az egyik lányom a másikat azzal verte ki az ágyból, hogy egy behajtó cég sms-t küldött a titkosított rádiótelefon számára, hogy sürgősen vegye fel a kapcsolatot a cég ügyintézőjével lejárt hitelével kapcsolatban, mert már behajtás alatt van. Felhívtuk szolgáltatót a szám titkos. Ki a fene adta ki? A másik lányom is bankos volt, de 3 éve méregképes könyvelői vizsga gyakorlatra hajtva egy könyvelő cégnél dolgozik, enyhítő körülmény. Hitele nincs, hiteleket a bankban sem ügyintézett, értékpapíros volt a szentem. A végrehajtó cég telefonon semmilyen információt nem volt hajlandó kiadni, ki, mikor mennyit egyáltalán milyen bank.
Javaslatom annyi volt félálomban, hogy azonnal megkeresni behajtót személyesen, adatokat, szerződéseket fénymásolatban kikérni, esetleg okirat hamisítás is előfordulhatott és azonnali feljelentés személyes adatokkal való visszaélés miatt. A végrehajtós hölgy csak a telefonszámra hivatkozott, úgyhogy fogalmunk sincs milyen egyéb adatok lehetnek a kezében.
Mivel van már rossz tapasztalatunk, kb 12 évvel ezelőtt két kredenc rúgta ránk az ajtót, hogy a lányom nem fizeti az x millás autó lízing díját. Fiatalkorú, középiskolai tanuló volt, jogosítványa egy deka se. Itt azért valami hibádzik a banki adatkezelés körül. Két napon belül két baromságba beleszaladni nem véletlen. Biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen, de két bankossal a hátam mögött, közgazdászként kicsit könyebb dolgom van mint 70+x éves Mari néninek Alsóbalmazkarafaxán.
Okos tanács?
ragadozó 2010.01.06 16:01:30
@Mazsola66: Enyém gyerek nem kiskorú, közel a 30hoz a két tyúk. (Ikrek) Ha valalmi ilyen történt volna azonnal letilt mindent. Belügyes kapcsolat túlteng, soron kivül még azt is megtudhatom, hogy hol vagyok és mit is csinálok.
A behajtó cég kiben-miben létét is nyomozzuk, mert ő is titkosított számról ugatérozott, és a lányom félálomban csak az első pár szótagra emlékszik, azóta az SMS-en megadott telefonszám átmenetileg nem műxik. Viszont a szerződésszámokat megküldték SMS-en csak azt nem tudjuk milyen bankot, céget takar. ...../2008. na ezzel sokra megyek. Kitartó vagyok és akinek a végére járok az nem szokott örvendezni.