Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IDSzSz

147 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dokumentumkezelés Michelin csillagai Ahogy az éttermek világában utat mutat és minőséget jelez a Michelin csillag >>>, úgy fog 2013 gyönyörű májusától értéket jelezni és eligazítani a dokumentumkezelés, iratkezelés, üzleti folyamatok világában egy új…..
DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál (Dokumentumkezelés és folyamatmenedzsment) A DWP Portál >>> egy dokumentumkezeléssel és folyamatmenedzsmenttel foglalkozó üzleti portál, amelyet több mint 10 év gyakorlati szakmai tapasztalat alapján működtetünk. Portálunk…..
Országos siker2012. március 22-én Budapesten nagy sikerrel megtartásra került a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál első Iratkezelési tréningje. Az oktatásra Nyíregyházától és Pécstől elkezdve Pakson át Salgótarjánig jelentkeztek, akik egy, betegség miatt…..
ECM Consulting Kft. állásajánlat – Rendszerintegrációs MérnökJelentkezzen vagy ossza meg ismerősével! Az ECM Consulting Kft.a nagyvállalati tartalomkezelő (Enterprise Content Management) megoldások elismert szakértője. Nemzetközi piacra készülő innovatív content ETL és…..
Sikeresen zárult az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség által támogatott Elektronikus számlázás 2012 konferencia – a Konferencia Magazin és a prezentációk letölthetőek a DWP Dokumentumkezelési és Folyamatmenedzsment Portál letöltései között – Elektronikus…..
Hatékony üzleti adminisztráció - Országos Szakmai Konferencia Napjaink üzleti életét az erőforrásokkal való takarékoskodásra, a költségcsökkentésre és az egyre hatékonyabb üzleti és háttér (kiszolgáló, adminisztratív) folyamatokra törekvés jellemzi. A…..
Optimalizáljuk a számlafeldolgozás költségeit!A bejövő számlák, szállítólevelek hatékony feldolgozása, rendszerezett kezelése, ellenőrzése minden szervezet számára nélkülözhetetlen, csak úgy, mint a számlafeldolgozás költségeinek minimalizálása. Szakértői cikkünkben…..
IDC felmérés: a Xerox vezeti az MPS piacotVezető helyre került a Xerox az IDC 2011-es MarketScape jelentésének Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások (MPS) kiadásában.A jelentés, ami az MPS megoldás-szállítókat vizsgálja és áttekintést ad versenyképességükről, külön kiemelte,…..
Dokumentumkezelés - ahogy a szakértő látjaManapság egyre több cég ismeri fel, hogy dokumentumait elektronikus irattárba rendezve megakadályozhatja az információk véletlen elvesztését és csökkentheti előkeresésük idejét, amivel jelentősen javíthatja a szervezet reakcióidejét…..
E-számla az e-kerbenEgy uniós kutatás szerint Európában körülbelül 30 milliárd számla készül évente. Ebből öt éve még csak 304 millió, 2008-ban már 1 milliárd, tavaly pedig 1,3 milliárd volt az elektronikus számla. Az EU számításai szerint 2012-ig 6 milliárd darabra,…..
Tegnap megállapodás történt az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség >>> és  a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége >>> között, hogy a FIVOSZ is támogatja az Elektronikus számla konferenciánkat, elismerve ennek a rendezvénynek…..
A Canon Hungária Kft. támogatja a 2012 elején tartandó E-számla, elektronikus számlázás konferenciát.Jelentkezzen óriási kedvezménnyel - nézze meg ajándékait! Elektronikus számlázás konferencia >>>Nyomtasson bármikor, bárhol, bármiről!A szakemberek szerint az…..
Íme, a HP új nyomtatói!Több új fejlesztésű tintasugaras, valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetői elemezték a nyomtatópiacot, és bemutattak néhányat…..
Százmilliókat visz el a papír alapú számlázásRengeteget spórolhatnának a hazai kis- és középvállalkozások, ha leszoknának a hagyományos papírszámlák kiállításáról. Az alternatív megoldások amellett, hogy könnyen bevezethetőek, a környezetre nézve is pozitív hatással…..
Neves szakmai szervezetek támogatásával - karácsonyi akció: Elektronikus számla, elektronikus számlázás konferencia 2012. január 26., csütörtökMinden az adóváltozások hatásairól, a NAV-os ellenőrzésekről, az interneten keresztüli elektronikus számlázásról, a jogi…..
Újraértelmezi a képkeresést a XeroxNégy új képkereső megoldást fejlesztettek a Xerox kutatói. Ezeket a legfrissebb innovációkat már közzé is tették az Open Xerox oldalon, ahol a felhasználók tesztelhetik, próbálgathatják az új eljárásokat és adhatnak közvetlen…..
Elektronikus számlázás konferencia – Karácsonyi akció >>>Felhőalapú dokumentumkezelés a CanontólA Canon bejelentette a ThereforeTM Online megoldást, a vállalat információkezelő szoftverének felhőalapú változatát. A ThereforeTM Online újfajta módszert kínál a…..
Számlaközpont Kft. e-számla: Térhódítás a magyar cégeknélÚjabb magyar nagyvállalatok állnak át az elektronikus számlakibocsátásra, élvezve annak előnyeit. Az elmúlt napokban csatlakozott a Számlaközpont rendszeréhez az AVE Ásványvíz Kft., a Quaestor Utazásszervező…..
Üzleti folyamatok és adminisztráció tanfolyam - jelentkezzen most karácsonyi kedvezménnyel!A tanfolyamról sokat tudok és szeretek beszélni - egy-két dologra azonban különösen büszke vagyok. Ilyen például, hogy a képzésre Zalaegerszegről is volt hallgató, illetve a a…..
Miért jó a dokumentumkezelés?Mielőtt neki szoktam indulni az írásnak, a dokumentumkezelés fogalmának mindig szentelek egy percet. A dokumentumkezelés fogalma ugyanis sok embernek sokfélét jelent: ez a széttartó gondolkodás sokszor lehet jó -, de itt és most kimondottan nem…..
Dupla kedvezmény - jelentkezzen most! Elektronikus számlázás 2012 szakmai konferenciaMost kettős kedvezmény! A korai jelentkezőket óriási kedvezménnyel várjuk - illetve nem kell megfizetni a megemelt ÁFÁ-t! Jelentkezzen most - részletes információ és jelentkezési lap: Részletes…..
Elektronikus számlázás a gyakorlatbanJelentkezés: SALDO honlapon keresztül >>>Témák: - E-számlázáshoz kapcsolódó rendeletek: e-számla rendelet, archiválási rendelet, konverziós rendelet- Elektronikus aláírás közösségi keretszabályai, fajtái- Elektronikus…..
Papírmentes irodával a versenyképességért és a fenntarthatóságért2011. február 3-án ismét Papírmentes Iroda Munkacsoport (PIM) megbeszélés zajlott az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (IDSzSz - www.idszsz.hu) tagjai számára. A Canon Hungária Kft., az Eastron Kft., a…..
Normális üzletmenet esetén is a szervezetekkel szemben támasztott követelmények állandóan növekednek: gyorsulnak az üzleti folyamatok, erősödik a verseny, az ügyfelek egyre nagyobb nyomás alá helyezik a cégeket. Egy kiélezett válság-, vagy éppen-hogy-válság-elmúlta helyzetben…..
A Magyar Telekom és a Kultúrpart által harmadik alkalommal megrendezett Fenntarthatósági Nap programjaira - amelyek a felelősségre és a fenntartható életmódra ösztönöztek - közel 1200-an regisztráltak, és az esemény kapcsán meghirdetett pályázaton is több mint kétszer annyi…..