Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onlythenames (törölt)

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fegyelem? Nem tudom mit jelent ez a szó...
onlythenames (törölt) 2010.06.17 08:54:13
Metalfest @ Csillebérc 2010.05.21. Tavaly is elázással kezdtük a fesztiválszezont, idén sem úsztuk meg, csak míg akkor Várpalotán sikerült a nedves bulit abszolválni, addig idén Csillebércen történt mindez. Igaz, az a hülye, aki az öt percig tartó felhőszakadásban pont a…..
A férfiak egy biciklivel is lefeküdnének, ha az szépen ki lenne rúzsozva...
onlythenames (törölt) 2010.05.25 09:18:10
@RozsaTomi: rajtad is.
onlythenames (törölt) 2010.05.25 09:22:50
Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett…..
onlythenames (törölt) 2010.05.25 09:13:25
Május 30-án, délután kettőkor tartják a napokban, gyomorrákban elhunyt Ronnie James Dio rockénekes nyilvános megemlékezését Los Angeles-i Hall Of Libertyben, ahová szabadon mehet minden rajongó. Ezt a megemlékezést akarja tönkretenni demonstrációjával a Westboro Baptista…..
Debbie Harry az amerikai rocktörténet egyik legellentmondásosabb karaktere: bár egyetlen gyermeknek sem adott életet, mégis megérdemelten hordozta évtizedeken át a MILF titulust. És bár hősnőnk az utóbbi időben jelentős mértékű Holle anyósodáson ment keresztül (melyet 65.…..
onlythenames (törölt) 2010.05.19 14:35:08
@Môžeš mi pomôct'?: HÁHÁHÁHÁ. bár a bucibalhé már pöttyet kezd unalmassá válni.
nyelvtanbalhé: most miért vagytok ilyenek, én is szégyellem magam sokszor, hogy nem tudok már helyesen irni. :( ez van, ha kikerülsz a suliból és többnyire csak a netre jut szánalmasan rövid időd. utána kéne járnom, stilisztika, mondatszerkesztés et cetera... csak az a baj, hogy folyamatosan a kifogásokat keresem, meg lusta is vagyok. bár nem ebből élek, de akkoris.
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
Pár napja már megszellőztettek némi infót a How To Destroy Angelsről, ami Trent Reznornak, a Nine Inch Nails-főnöknek és nejének Mariqueen Maandignek a közös projektje, most viszont itt az első teljes dal a nyáron megjelenő EP-ről. Mint azt legutóbb is írtuk, az eddig hallottak…..
onlythenames (törölt) 2010.05.06 12:24:16
onlythenames (törölt) 2010.05.06 15:48:09
@vkindustrial: TR kijön egy zenei projekttel és csomóan azzal jönnek, hogy jaj ez de szar, mert nem olyan, mint a NIN, illetve keresi a kapcsolatot és az alapján itélkezik. Jó, én is persze automatikusan fülelem a régi hangokat, ezeket nem is tudja Reznor elhagyni. ebben pl egy kis Fragile-t hallok, ja meg persze Year Zerot is. DE EZ NEM NIN.
TR chris corneli irányba biztos nem megy el, de attól még vannak más zenei szegmensek is, amiben prüntyöghet. Mariqueenről meg annyit, hogy ebben a stilusban nehezen tudnék elképzelni egy pl Celine Diont v Xtinat. ;)
Egyébként meg nem értem miért nem lehet napirendre térni afelett, hogy megnősült. Ráadásul én ezt régi rajongóként és lányként mondom. :D én nem váltottam Peter Murphy-re a nagy csalódás következtében. háháháháhá
Tekintsük meg együtt milyen felvételek készültek kedves barátainkról, miközben éjt nappallá téve dolgoztak. Igény szerint újabb fotókat fedhetünk fel! ..
Nem szeretek macskakiállításra járni. Egyrészt szarul érzem magam a ketrecekben punnyadó/idegeskedő/mindenki előtt dolgát végző macskák miatt, másrészt idegesít a kismillió ember, aki ott nyüzsög, pont mint én, és igen, saját magam is idegesít ilyenkor, még jó. A Lurdy…..
Nyilvánosságra hozták a 18. Sziget első lekötött fellépőit. A műfaji sokszínűség-szöveg egy jobbára elkoptatott szöveg, de jelen esetben ez nem vicc. A legnagyobb dobás talán a brit Muse, amiről minden túlzás nélkül elmondható, hogy a Radiohead mellett 21. század első…..
onlythenames (törölt) 2010.03.23 15:45:39
Pár éve már tiszteletét tette a Prodigy a VOLT fesztiválon, tavaly pedig a Szigeten léptek fel Magyarországon, de idén sem maradunk ki belőlük: a VOLT szervezői bejelentették, hogy a már eddig is publikus Massive Attack és Billy Idol mellett idén is jön hozzánk Liam Howlett és…..
onlythenames (törölt) 2010.03.19 13:01:39
onlythenames (törölt) 2010.03.19 14:00:52
Az egykor szépreményű brit poszt-punk, elektro-pop zenekar ma délelőtt közleményt adott ki, amelyben bejelentették feloszlásukat. A 2006-ban egy izgalmas albummal (Kick) debütáló zenekar előtt fényes jövő állt; még abban az évben több nagy fesztiválon is megfordultak (Coachella,…..
onlythenames (törölt) 2010.03.19 13:53:13
Vajon elgondolkodott-e bárki is azon, hogy a Levy T, OG Duck és Real Action által alkotott popzenei Bermuda-háromszög miért pont a Hip Hop Boyz nevet vette fel karrierje kezdetén? Hiszen a Hegyekbe fönn vagy a Megbántottak című klasszikusokat figyelembe véve a Rajcsúrozó Rumcájsz…..
A héten csak olyan klipek gyűltek össze, ahol a zenekarok zenélnek, jobb esetben pedig van valami sztori is hozzá. Egyedüli kivétel ez alól a Sigur Rós énekesének szólóprodukciója, bár ott is vehetjük a dobozcsapkodást zenélésnek. Szóval lesz ma Depresszió, Orphaned Land,…..
onlythenames (törölt) 2010.02.15 12:23:53
@natokatona: akkor legközelebb talán számolj el 10-ig mielőtt valami óvodás érdemtelen baromságot ideirnál. nem vagy menő, hidd el.
"let's go back to the kindergarden"
Electrotype Plus, Placebo & Indie party @ Mappa, 2010.02.06. Újabban képtelen vagyok szombat esténként kimozdulni. Pénteken még elementáris erővel győz meg a lezáruló munkahét ténye afelől, hogy érdemes alászállnom a város egyik vagy másik füstös likába kortyolgatni,…..
onlythenames (törölt) 2010.02.10 12:08:18
@aliz: ama tükör néha riasztó is tud lenni, amikor ember lánya leszedálva kivonszolja magát és hirtelen szembejön csapzott magával a folyosón. és akkor rádöbben, hogy mekkora asszonyállat lett belőle a sok elfogyasztott alkohol hatására. :D
köszi a leirást, remélem majd tesztelhetem élőben is nemsokára...
Van Norvégiában, egész pontosan Bergenben a Bergen Gay Galla nevű díjátadó, ami minden évben elismeréseket oszt azok között, akik a legtöbbet tettek a homoszexuálisokért. A legnevesebb ezek között az Év homoszexuálisa kitüntetés, amit idén Kristian Espedal, azaz Gaahl kapott.…..
onlythenames (törölt) 2010.02.09 13:42:00
@Balance Of Power: ezen most fetrengek. és hozzáképzelem a trve black metal alatt titokban szerveződött gaypartikat.

annyira romantikus ez a poszt. remélem film is lesz a nagy egymásratalálásból. :D
onlythenames (törölt) 2010.02.09 16:04:21
@Balance Of Power: tudom, kikre gondoltál, de szerintem ez általánosságban lehet igaz magában a keménykedésre. Van, hogy a fagyi később visszanyal...
Henry Rollins - Spoken Word @ A38 2010.02.07. Valahol Kaliforniában, pontosabban a Sonoma Egyetemen, idén nyáron végzett egy évfolyamnyi mázlista. A diplomaosztójukon ugyanis a bal fülkagylón be-, majd minden élettani hatás kifejtése nélkül a jobb hallójáraton kiáramló,…..
Február 10-én adják át az idei Fonogram-díjakat, ami a vasárnap lezajlott Grammy magyar megfelelője lenne. A jelölteket egy 250 fős bizottság állította össze a 2009-ben megjelent magyar (és külföldi) lemezekből. A 2010-es névsor alább olvasható, de előtte még elmondjuk, hogy…..
onlythenames (törölt) 2010.02.02 12:32:17
A Lángoló Gitárok szerkesztősége is visszatekint 2009-re, meg kicsit előre is az idei évre. Megmondjuk mi tetszett nekünk tavaly a legjobban a megjelent lemezek közül, mik voltak a legrosszabbak, mik a csalódások, mik voltak a jó koncertek, mik voltak a szánalmas pillanatok és mit is…..
A seattle-i grunge-hullám messze legjobb zenekara (igen, a túlértékelt Nirvanánál is sokkal, de sokkal faszábbak voltak mindig is), azaz a Soundgarden utoljára 1997-ben létezett abban a formában, ahogy mindenki szerette, utána meg lett belőlük (egész pontosan az énekesből és a Rage…..
onlythenames (törölt) 2010.01.01 17:44:19
Lángoló Gitárok A drog az rossz 2009.12.07 14:20:00
A Junkies legutolsó lemeze még tavasszal jelent meg Degenráció címmel, az első klip pedig a Csatornapatkányra készült szintén még akkor. (Persze csak ha nem számoljuk a Rockandrollból ötös dalra forgatott alkotást, ami az Uj Péter által vezetett azonos című MTV-s műsor…..
Múlt hét szombaton Trent Reznor, a Nine Inch Nails főnöke megházasodott. Valamikor tavaly jegyezte el Mariqueen Maandiget, akiről sok mindent nem tudunk, de elvileg énekesnő, meg talán modell is, és hasonlít Perry Farrell feleségére, de nem azért mert ő is ázsiai, hanem mert nem…..
onlythenames (törölt) 2009.10.22 09:01:32
@Dankó Gábor: ilyet csak olyan ember mondd, aki csak azért fog(na) hangszert a kezébe, hogy minél több muffot megdughasson... ez mitől rákenrolla??? ahhoz hogy minél több kislányt megkapj, nem kell "zenésznek" állnod. ;) :D
egyébiránt van benne igazság, csak egy idő után ráunsz a dologra és már nem fog érdekelni. sőt. Trent pedig már... :D

on: én veri heppi vagyok, szép csajszi és aranyos is. sok boldogságot Nekik. :)