Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madar VTR

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem várta senki, hogy az alkotmánybírók meghallgatása valami komoly dolog lesz. De talán arra sem számítottunk, hogy a kutyakomédia főszereplői ennyire szervilis és főleg néma lakájai a nernek, akiket időnként szinkronizálni kell.  Czine Ágnes, Varga Zs. András és Sulyok…..
madar VTR 2014.09.23 12:34:12
@DFK: na ja mert 2006 után senki a véleményét el nem mondhatta, a nyomorult civilszervezeteknek bedeszkázták az eget, a csuhásoktól elvették az oskolákat, no meg hittanra is csak bújva mehett a gyerek...a tank meg tök véletlen elindult, a kockakő szárnyakat kapott, a kukák meg a tv székház spontán égésbe kezdett. azt viszont nem tom', hogy a népnemzetinagyonmagyarkeresztény brigád milyen alapon akar egy hazát kisajátitani, milyen alapon dönti el egy békamenetelő balfasz, hogy nekem márpedigde' kuss van, mert véletlenül hányingerem van attól amit a vezényló tábornok és hű csahosai -akarom mondani janicsárjai- művelnek...pedig ez pont nem jelenti azt, hogy a kórház széfek egy másodpercig jobban tetszettek. baszki én ugyanabban qrva országban küzdök harmicéve a felszinen maradásért meg a gdp-ért, engem ugyanannyira szopatnak a gerinctelen tetű politikusnak csúfolt genyládák...
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
madar VTR 2013.10.03 17:30:19
@meggyes alfonz:

mennyi féröhely lesz a kacsalábon forgó stadionban, háromezer néhányszáz??? kisebb beruházással simán át lehet alakítani egy stadiont börtönné( láttunk már ilyet a történelemben), simán befér(ne) orbán mester egész slepjével...és mivel jófej vagyok labdát is adnék nekik mer szeretik a focit, meg egy pár krokodilt is közéjük eresztenék mmert nagy állatbarát is vagyok azt' gyözzön a jobb. :)
Az elmúlt két napot volt szerencsém Lengyelországban tölteni. Hazajövök tapasztalatokkal megpakolva és mi az első ami szembejön az interneten? Hogy ez a Bajnai a főgonosz már megint, aki nyilván semmihez nem ért, meg úgy egyáltalán: zéró erkölcs, zéró hozzáértés, mondja…..
madar VTR 2013.05.18 16:04:25
@Fabius: be is irtam egy rossz pontot az üzenödbe, kimaradt a reggeli kv szerteszét spriccelésem... :)
madar VTR 2013.05.18 16:06:36
@punkfrog:

volt is vitya finlandiában...haverom Simmo sürün kompozik pláne ha szomjas. :)
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
w A tett első, a szó második 2010.08.11 05:06:00
Az uborkaszezon nevű időszak aktív pihenésre ad alkalmat. Amikor nincsen hírdömping, és Schmitt Pál is csak álmában bornírt egy picit, akkor van idő egyrészt körbenézni a világban, ahol nem uborkaszezon van. Hanem leég fél Oroszország, Ázsiát a víz mossa el, Korea kardcsörtet,…..
madar VTR 2010.08.14 14:57:51
@xsasha:
"Nem vagytok hajlandók elfogadni, hogy a társadalom 10 millió emberből áll, és társadalmi szerződés nélkül nem megy."

Ez jó :), szerintem meg pont az a bibi, hogy viki szarik a tizmillióból minimum 2 milliónak a véleményére, az áprilisi választáson nem (új)társadalmi szerzödés született, hanem az emberek elzavarták az elöző kormányt ill. kormányzó pártokat, és túl nagy választási lehetöség nem lévén a - nagyfintorogva, mert a jobbikra azért mégse' - a fideszre húzták be az ixet. Az a gond ezzel az egésszel, hogy ettöl elindult egy önjáró buldozer és azzal a hamis hivatkozással " A zemberek ezt akarták" dozeról veszettül. Szerinted hány ember szavazna arra direktben ha megkérdeznek, hogy Sz A 9 évig basztathassa a médiát kénye kedve szerint, hány ember szavazna arra, hogy a pali kaliberü pöccs legyen a közt.elnök. stb.stb
Ezek mögött a lépések mögött nem "mindent elsöprő" társadalmi támogatottság van, csak:
a. a bigott fideszeseknek minden úgy jó söt tökéletes ahogy a vezér akarja, mert egyrészük képtelen az önálló gondolkodásra (nincs ezzel gond a baloldalon is sok ilyen luzer van :) )
egyrészük meg annyira gyülöli a baloldalt, hogy ök meg a gyülölettől nem látják mi a helyzet
b. a népesség egy jelentős része kivár, hátha

c. és van egy nagy halmaz aki sz.rik a magas politikára

rendszerben gondolkodás :
valaki egy pár éve azt találta mondani, hogy a köztársasági elnök megválasztását ki kell vinni a parlamentből és a népre kell bizni (egyyébként szerintem is ez lenne a helyes), ez a szarházi "valaki" egy hónapja - érdekes mód :) - úgy gondolta hogy a népközé mégse nem kell kivinni a választás lehetöségét, de még a "jelölés jogát" (majd én jól megüzenem ki lesz az elnök punk-tum) is beszipkázta magának...
ennyit a francos rendszeredről mert mindenféle elb.szott bullák' kellenek a népnek, mert attól nő majd a szép,fejlett, nemzeti öntudat és a gondok meg huss, jól elszállnak. Nem kell aggódni, aranyos, drága Viki bácsi mindent megold, helyre tesz, mert ö aztán tudja csak igazán mi kell a butuska népének, vazzeg. :)))
„Nem minden arany, ami fénylik” - akartam a címet adni, aztán eszembe jutott egy jobb, a „Szopás Baloccóban”, de végül nem vitt egyikre se rá a lélek. Olyan csodás volt ez az egész meghívás, hogy idióta címmel nem akartam elrontani az emlékét. Meg unprofi…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..