Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cocopelli

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tízéves Filmmúzeum szeptember 23-án indította el minden idők legjobb magyar filmjeit kiválasztó netes szavazását. Az első forduló – 18 ezer szavazattal - lezárult, már csak 50 film maradt versenyben. A Filmmúzeum saját oldalán és a Facebookon egy összesített listán…..
B-oldal TOP50 gitár-album EVÖR 2010.08.07 07:40:00
A Gibson.com közétett egy listát, melyen a legjobb gitár-albumok szerepelnek, számszerűen 50 korong. Az egy dolog, hogy nem tudnám pontosan definiálni, hogy tulajdonképpen mi is az a 'gitár-album', de az például örömteli, hogy nem csak Gibson-userek és pályaművek szerepelnek a…..
Ismertebb nevén Hoffmann Rózsa. A mondat, amit az óvodai nevelési alapprogramból törölt, a nemi, valmint a nemek társadalmi egyenlőségével kapcsolatos előítéletek erősítésének kerülését írta elő. Hoffmann szerint ez a nemi különbségek elmosására tett kísérlet. A…..
hogyvolt Szolgálati közlemények 2010.06.06 04:23:32
1. Szerdáig tessen az alternatív emailcímre küldeni a hogyvoltol élesedéséről szóló értesítést.2. Igyekszem a Lostokkal. Nem megy könnyen. ..
Még ma...
cocopelli 2010.05.31 23:25:55
Emberek, Upfronts-hét van, azt sem tudom, hol áll a fejem, nem akarom öszecsapni a hogyvoltokat, így viszont nincs időm megírni őket. Egy hét csúszás lesz, jövő kedden két epizóddal jövök...
Bartos Erika népszerű mesesorozatából rajzfilmsorozatot készít a Maestro című rajzfilmjéért Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és Krizsanics Antonin. A csigafiú és a katicalány kalandjaiból a vasárnapi VI. Gyermekirodalmi Fesztiválon (Művészetek Palotája 13:30) mutatnak be négy…..
A kis Polskitól a nagy Mercedesig ível autóim kronológiája. Fejlődéstörténet-e ez? Igen, de olyan furcsa, faramuci, kelet-európai módra: a legújabb autóm ugyanis idősebb, mint a legrégebbi lenne – ha nem bontották volna már rég alkatrészeire. Előre szólok, hogy sehol egy…..
cocopelli 2010.04.11 17:37:10
Na, az én listám:
Skoda S100 (1975) 85- friss jogsival én voltam a király! Aztán rájöttem, hogy fősuli mellett nincs lóvé benzinre, így gyorsan elment.
Zsiguli 1200 (1973) -nagyszüleimé- hibátlan autó, kár, hogy sokat fogyasztott, és hát jó lett volna bele szervókormány is...
Polski Fiat 126p (1979) 91- a fizetésből már telt benzinre is. A 8 év alatt még Isztriát és Olaszországot is megjárta. Igaz kb 3 havonta a szervízt is, de fillérekből megvolt a javítás. Imádtam, alig akartam elvinni a bontóba, mikor eljött az idő...
LADA 2105 (1985) 99- kellett egy olcsó, igénytelen, szaladgálós autó, és rámtört a nosztalgia is... kár, hogy iszonyúan rohadt, nem érte meg megjavíttatni, fiataloknak adtam el játszósautónak.
Ford Fiesta 1.1L (1983)2001- az első nyugati autóm, legnagyobb szerelmem! Sok szép helyre vitt el, és szép élmények tömkelege fűződött hozzá. Az esőt, meg a tócsákat nem szerette, ilyenkor néha 10-20 percre leállt. Lelke volt. Őt se tudtam eladni, bontóba lehelte ki azt.
Peugeot 206 (2000) 2006- kevés km-rel, tip-top állapotban jó áron, jó vétel. Megy, hűt-fűt, zenél, sose hagyott ott sehol, már-már tökéletes, de imádnivaló külső-belső dizájnja ellenére dögunalom.
Még jó, hogy kezd kijönni rajta néhány apróság. Kezdem megkedvelni!
Peugeot 306 (1993) 2007- családi 2. autó. Ritkán használom szegény, kissé lesajnált járgányt, pedig tulajdonképpen életem második legjobb autója. Tényleg hogy változnak az igények!
Morris és Sam a pultnál: Morris Tony-t keresi, közben jön Neela, aki konkrétan tök meztelen, amit a többiek nem vesznek észre. Mijatök? Ortopédiai esetet akar rásózni Morris, amire Neela, még mindig meztelenül közli, hogy neki ma kezdődik a sebész gyakorlata. Majd Harolddal az…..
cocopelli 2009.11.27 00:18:58
Van az a típusú férfi, aki saját jelenlétét Isten és a Nagy Bumm szerelemtáncából vezeti le, az ilyeneket rögtön mellőzzük. Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, barátnői bíztatásra döntöttem el, hogy leírom kedves kis történetem, noha nem biztos, hogy…..
Sokan ki vagyunk borulva azon, hogy nem lehet szégyenkezés nélkül végigmenni a Nagykörúton, meg igazából sehol sem: csiricsáré, ronda, mérhetetlenül kelet-Európai a látvány, legfőképpen a teljesen vállalhatatlan üzletek és homlokzatok miatt. Ez egyébként főleg az…..
Kérem a heti BB-díjasok listáját, akár több jelölt is lehet a befutó, mert már lassan 2 hete nem hirdettünk győztest!Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek…..
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
cocopelli 2009.05.05 01:38:16