Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkot

22 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
/Akik még az ároktői beszámolómra kíváncsiak, azok itt és itt megtalálhatják/  Augusztus 31. Egy nap ami Magyarországon mindenkinek jelent valamit. A diákságnak az iskola kezdetét, a szülőknek a készülődést illetve a pénztárcájuk megrövidülését az idei tanév…..
 Vámpírnaplók (1.   Évad)      Nos, elég meglepő lehet számotokra, hogy egy 17 éves pasi blogján egy tipikusan szerelmes-vámpír történetről olvashattok, de szerintem ez nem annyira meglepő. Jó, persze az Alkonyatot sok pasi elvből lefújozza,…..
Szkot Világa A legújabb kedvenc 2010.01.13 19:56:07
Na ettől eldobom az agyam! Előbb a Borderlands c. játék zenéjére, most pedig a Mass Effect stáblistája alatt futó zenére kattantam rá… Kicsit nyugis, de szerintem nagyon jó…  ..
Tegnap, voltam olyan szerencsés hogy életemben harmadszorra is eljussak Bécsbe a karácsonyi vásárra. Igaz, nem volt külömb a másik két alkalomnál, de én nagyon élveztem. Nem egy magyar arcal, vagy inkább hanggal találkoztam, hanem minimum 30-40-el. Szép volt, jó volt, és azt hiszem…..
 Első benyomások  Megvettem a Dragon Age szerepjáték könyvét, ami a játéknak az előzményét dolgozza fel. Ugyan még a történet elején járok, de már most ki merem jelenteni, hogy a történet kiváló. Nincs egy olyan perc, mikor ne történne semmi, és elkalandozni…..
Szkot Világa Újra elkezdtem 2009.11.24 17:52:45
Egy ideig abbahagytam az irogatást ebben a blogomban, de egy másikban folytattam.  http://www.pcguru.hu/pcguru/blog/scott/  Most úgy döntöttem itt is folytatom és legyen az első bejegyzés visszatérésem után egy zenés post. A Borderlands c. játékban hallható a következő…..
Úgy tűnik, a Valve mostanában nem tudja megfékezni a szivárgásokat, hiszen a Left 4 Dead 2 utolsó két kampányának posztere után a nyitómozi is idő előtt került közszemlére. ..
Robert Bowling betartotta korábbi ígéretét, és közölte a Call of Duty: Modern Warfare 2 minimum gépigényét.Operációs rendszer: Microsoft Windows XP, Vista vagy Windows 7CPU: 3.2 GHz-es processzor (Intel Pentium 4 3.2 GHz vagy AMD Athlon 64 3200+ illetve ezeknél jobb)RAM: 1 GBVGA: Nvidia…..
Új képeken csodálhatjuk meg a Szökés című filmsorozat alapján készülő játékot, amelyben Tom Paxtont bőrébe bújva ismerhetjük meg a Fox River rejtett titkait.     A főhős kalandos története során a sorozatban megismert szereplőkkel is összefut,…..
Ha nem csak PS3-ra jelent volna meg, most az egész játékostársadalom az Uncharted 2-ről beszélne, hiszen a valaha készült egyik legjobb akciójáték örvendezteti a PS3 tulajokat, ami toronymagas esélyese a 2009-es év játéka címnek. Hogy miért? Kiderül a közel 11 perces…..
Game's City Ghost Recon Predator 2009.10.21 20:54:00
Idén áprilisban kaptuk a hírt: a Ubisoft nekiállt fejleszteni a Ghost Recon-széria következő részét, amit már a jövő év elején a boltokban szeretnének látni, de az a tény, hogy sem az E3-on, sem a GamesCom-on, sem a TGS-en nem volt ott a játék, kérdésessé teszi, hogy tudják-e…..
Game's City Borderlands Review 2009.10.21 14:11:27
A játék  október 23.-án, vagyis most pénteken kerül a boltok polcaira és itt is van az első bemutató.    Video Games | Borderlands | Review HDXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii..
Game's City Elkezdődik! 2009.10.21 13:22:00
Üdv mindenkinek! Ez itt a Game's City, ahol miden csak a játékokról fog szólni. Bejelentés, trailer, előzetes esetleg új képek egy játékból? Itt mindent megtudhatsz méghozzá első kézből! Várom a kommenteiteket is a bejegyzésekhez! Gyertek sokszor és tudjatok meg mindent a…..
Szkot Világa Újra itt! 2009.06.16 13:01:00
Zalakarosi hat napos nyaralásomból vasárnap visszajöttem és jó sok írással tértem vissza. Kicsit terjedelmesebbek, mint amit erre a blogomra szánok így a pgo-s blogomra fogom őket felrakni. Már olvashatjárok is rajta az X-Akták Hinni Akarok filmismertetőmen és még ma esetleg he nem…..
Szkot Világa Mentem nyaralni! 2009.06.09 08:19:58
Itt a nyár, a forróság úgyhogy most épp ideje volt hogy e lmennyek valahova, ahol 100% kikapcsolódásban lehet részem! Szóval ma 12 órakor irány Zalakaros és a teljes mértékű pihenés! Majd Vasárnap, 14-én jövök haza, és akkor jön pár filmkritikám és véleményem pár…..
Szkot Világa FlatOut 2 2009.06.07 18:10:21
Most a legújabb pcguru teljes játékáról fogok írni ami (nálam) teljesen lekörözte a NFS sorozatot.Egy kicsit kitérek a sims3 beharangozó lemezre és a magazinra is.Természetesen már játszottam a játékkal de már legalább két éve feledésbe merült, talán azért mert tropára…..
Szkot Világa The Path 2009.06.03 16:22:00
 Végre sikerült beszereznem a játékot és most itt van egy kis ismertető a modern, horror változatú piroska és a farkasról. Jó olvasás hozzá! Kezdeném a játék ’történetével’. Tulajdon képen a játéknak semmi története, csak lényege van. Hagyd el az…..
Szkot Világa The Old Republic 2009.06.02 17:12:00
Egy újabb videóval bővült az indavideó táram! Nemrég lehet megtekintrni a Star Wars The Old Republic legújabb trailerjét. Ebből a trailer-ből vágtam ki pár képet és szerkesztettem belőle videót. Ezt tekinthetitek most meg.A teljes…..
Szkot Világa Twilight - Alkonyat 2009.06.01 10:59:26
Már a moziban is láttam a filmet angolul és felirattal, de tegnap egy barátomnál meg tudtam nézni magyar szinkronnal. Nem vagyok nagy rajongója a filmnek annak ellenére hogy tetszett, de amit biztosan tudok az az hogy a szinkront nagyon elbaszták! Nagyon furcsak sőt talán rossz is volt,…..
 Már régen nem írtam semmit ebbe a blogomba, mivel nem jutott eszembe semmi... Viszont a mostani nagy hír: két hét és vége a sulis időszaknak! Sokak örülnek hogy már csak két hét van hátra, de szerintem ez a két hét megy el a leglassabban. Én még jobban örülök, mert nekem…..
Már régebben csináltam képeket a Tomb Raider Underworld-ból és most csináltam belőle egy videót. Megtekinthetitek az oldalsávban is a videók között, de ide is kirakom. Azért elnézést kérek hogy a cím tomb raider uderworld lett a billengyűzetem azóta "rosszalkodik"…..
Szkot Világa Beyond Good & Evil 2 2009.05.09 17:36:18
A Beyond Good & Evil második részéről a 2008-as bejelentés óta szinte semmi hír... Most kaptunk egy videót ami furcsa módon először egy francia rajongói oldalon bukkant fel. Lehet hogy csak egy Jade-fanatikus csoport munkája, de sok ezren remélik hogy ez igaz, és valójában a…..
Hogy röviden írjam le, belecsapok a közepébe: A történet egészen jól sikeredett bár néhány szál nem igazán passzol a triológiához... Ez a rész is méltó lett az x-men névhez, bár ha megnézitek úgy űljetek be, hogy ne nagyon legyenek elvárásaitok, mert ha mégis nagy…..