Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maneszka:)

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Legelőször is szeretnék üdvözölni mindenkiat aki látogatja a blogot, és hogy a részvételükkel emelik a színvonalat.Ezennel be is mutatkoznék, Maneszka vagyok az új társ szerkesztő. Remélem sokat tudok majd segíteni Nektek a Linux használatában, és próbálok mindent…..
Maneszka:) 2009.11.04 13:24:17
@garferi: Köszi, de ezt tudtuk mi is :) Ez arról szól , hogy ha valaki unatkozik vagy pedig tényleg saját kezűleg akar rendszert csinálni, akkor így kezdje el...
Maneszka:) 2009.11.26 16:09:29
@robiwolf: Ez nem igaz, mert nem adtam fel, csak hardver problémám van, és még kell egy kis ido amig megoldom, és csak a win7 megy....

@charlie: Ha megjavitottam a gépet, akkor folytatom tovább, és majd akkor ha nagyrészt kész, akkor beszélhetunk a dologról ::)
Maneszka:) 2009.11.26 16:32:52
@robiwolf: Az lehet, de én nem tehetem ujra a gépet, mert fontos dolgok vannak rajta, és nem megy az csak ugy pikkpakk, és hát az a másik giga ram meg kéne hogy meg tudjam jol csinálni.... szóval folytatom majd amint megvan. És igen, ha kell megjelenhet, és jön a folytatás, ha lehetové teszi a gépem. :)
Windowsra tervezett alkalmazások futnak Wine segítségével, ez igaz a játékokra is. Ami gond, hogy nem mindre, de a WineHQ oldalán van egy egész jó felsorolás, mik azok, amik működnek, így vagy úgy. Van, aminél gond van a grafikával, pl nincs talaj játék közben, de van olyan is,…..
Maneszka:) 2009.11.06 13:12:21
@naive: Nem tudok infót az emlitett programokról, de elképzelhető hogy mennek, mert ez az emulátor már elég sok mindenre képes. És ez nem csak a játékokra vonatkozik, hanem minden windows alkalmazásra, sőt, szerintem a programok jobban támogatottak mint a játékok :)
 kepfeltoltes.hu/view/090814/990026318K_perny_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.png     Remélem elnyerte tetszéseteket,másikat nem rakok, mert azt írja a képfeltöltés.hu, hogy túl nagy a fájl. Ezért bocs, nem fogok rontani a képminőségen, azt látjátok, amit én. Az ikonok így…..
Maneszka:) 2009.11.02 18:35:43
@robiwolf: Azért én igy nem jelenteném ki hogy "csak nautilus, terminál és vége" :)
Hiszen akkor még grafikus felületed sincsen...
Egy kezdő felhasználó semmire nem menne grafikus felület nélkül, szoval ez nem hiányozhat belőle, szoval egy OpenBox nem árt, ha kicsi disztribuciot akarsz. Viszont ahoz is kellenek gtk-ikonok.
Másrészt egy nem kezdő, hanem haladó felhasználo számára lehet jobb, ha nincs alapbol grafikus felület, mert akkor azt a feluletet teszi fel amit akar, és nem "sózod rá még" az OpenBoxot pl, ha KDE-t akar. (Bár hogy az uj KDE4 megéri-e arrol biztos lehetne vitatkozni :)
Ráfért már, hisz az Ubuntu lemezen lévő verzió volt használatban. Na már most, 2008. 04. nem most volt... .deb fájlokkal frissítettem, tudom, ez nem a legjobb megoldás, így nem frissíti magát automatikusan, de vigye kutya, csak fusson rendesen. Mostmár tudok állapotüzenetket…..
Tömítés mindig legyen! A dohánytartónál lévőre gondolok, az használódik el leghamarabb. Extrém esetekben a dohányról folyni kezd a cucc (bocs, de nem vágom a szakszavakat), és megolvasztja. Nekünk most ment szét kettő emiatt, szóval megéri, ha van a háznál belőle...
Maneszka:) 2009.05.05 00:41:56
Maneszka:) 2009.07.31 12:50:15
@Vikusz: Ilyen tömítésből elég szép választák van Pasten a Sultan Center-ben is, de személy szerint az alufoliát pártolom, a szilikon szétment 3 alkalom után, azota az alu van :)
Üdv mindenki!Ezt a blogot egy szép napos, de kissé szeles délutánon ötlöttük ki, vajon mi közbe? Hát ja... Nos, elméletileg hárman szerkesztjük majd az oldal tartalmát, Jómagam, kisherceg... és robiwolf. Remélhetőleg nem kárbaveszett idő lesz a blogunk akár egy betűjét is…..
Maneszka:) 2009.05.04 21:20:25
@robiwolf: Igen, az ózonlyuk... csatlakozom :)
Nem szeretjük a szombat esti esőket. Szerencsénkre mire beértünk a városba, elállt, így adott volt a pipázós helyek bizonyos százaléka. A macskagyár bal oldali szárnyának oldalsó bejáratára esett a választás, ami fölött szép széles tető terül el.Elsőként egy Al Waha…..