Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yamie

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reklámnak az a célja, hogy eladjon. Minden áron. Az a lényeg, hogy aki a reklámot látja, akire hat a reklám, az úgy döntsön, hogy ő vásárol. A reklám célja a befolyásolás. Aki mást mond, az becsapja magát is.Éppen ezért a reklámokat szabályozzák. Nem lehet akármit és…..
Yamie 2009.05.04 21:05:46
@Konrad: Nézőpont kérdése. Én bírtam a törpöket Hollandiában is, megvolt az egész sorozat. Másrészt, meg mondom, ha meg akarom venni a cuccot, akkor is megveszem, ha nem jár hozzá törp. Ha meg jár, akkor úgyis van, akinek oda lehet adni.
Egyébként Hollandiára visszatérve, pár akció ebből az üzletláncból: törpök előtt Kis Hableány meséből bábok, wuppiek, meg a fene tudja még mi. Ez szerintem inkább hűségakció, és nem is rossz. Meghatározták a célközönséget, kisgyerekes szülők, akiket meg akartak tartani. Lehet, h szakmai ártalom, de én inkább a másik oldalt nézem. Hogy a fenébe tartsam meg a vevőimet a gyilkos árharcban? Menjek lejjebb én is? Akkor csőd. Hm, adok valami kütyüt? Bamm, működik. Miért kellene mindig késekre gyűjteni? :-)