Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dius.

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
és megtaláltam az első éves kolis halloween-es képeket.. ez a konyhánk volt, szépen feldíszítve (itt is nagyon komolyan veszik ám a halloween-t.. olyan nincs, hogy valaki nem öltözik be). előző este én takarítottam ki, mert szó szerint toronyban álltak a mosatlan edények,…..
A programban a Petőfi Rádió hallgatói által legjobban kedvelt hazai bandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek, de első alkalommal lép fel Magyarországon a Fall Out Boy, kiknek rádióbarát slágereit csípőből vágják a populárisabb-poposabb punk indulókra mozduló tömegek,…..
Az Enterprise csillaghajó május 16-án leszáll a mozikba rajta Kirk kapitány (Chris Pine) és legénysége, hogy megküzdjön a gonosz Khannal (Benedict Cumberbatch) aki maga egy tömegpusztító fegyver. A történet helyszíne ezúttal London. A Star Trek - Sötétségben JJ. Abrams…..
Második alkalommal kerül megrendezésre a Színházak Éjszakája, aki tavaly volt az idén se szalassza el, aki még nem volt az látogasson el, nem fogja megbánni. A programok május 4-én, szombaton délutántól kezdődnek és másnap hajnal háromig tartanak. A közönség, az erre az…..
Gimnáziumi éveim egyik meghatározó együttese volt a Fall Out Boy, imádtam a számaikat és a klipjeiket. Gyakran az ő albumaik támogatták a külvilág kizárását a reggeli és délutáni úton amit a suli és lakás között tettem meg. A szerelem nem múlt el, legfeljebb egy kicsit…..
Hazánkban 1964. óta József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük a költészet napját. Második alkalommal kerül megrendezésre a Versmaraton, melyen közel száz mai magyar költő olvassa fel műveit. Az év versei 2012 című kötetből. A rendezvény délelőtt 11-től,…..
„A színházban olyan új játékra leltem, amely meghatározta és kitöltötte további életemet, ugyanakkor Mája fátylaként körém szövődve örökös rabságra ítélt.” Karinthy Márton Első alkalommal rendezik meg a Színházak éjszakáját Budapesten a Fővárosi…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
dius. 2010.04.21 01:17:29