Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Krisztina l Vérnyúl

2 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a rendszeres olvasók számára már ismerős vendégblogger jegyzi a posztot: Pásztor László. ..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2013.12.10 19:22:51
Azt megszoktam, hogy lehet blogot írni úgy, hogy a külföldi cikkeket fordítja a blogger magyarra, és nem is nagyon tesz vele mást. Azzal, hogy követek néhány külföldi forrást a szakmában, egészen jól láthatom, ki mit olvas. Megszoktam, és valahol meg is értem, egyszerűbb ez, mint…..
Szóval, ami megtörténhet, az meg is történik. Így van ez, ha konferenciát vezetek. Néhány tapasztalatom, hogy tudd, mire készülj, ha te is ilyet csinálsz: Amikor azt hiszed, van még öt perced - hamarabb fejezi be az előadó. Csak annak a nevét rontod el bemutatáskor, aki ezen…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2013.04.20 05:00:31
@Konrad: Nem hiszem, hogy pofátlanság lenne. Ha úgy helyezkedsz, hogy a leghatékonyabban tudd átadni az üzenetet, az jó neked is meg a közönségenek is, és ha egy csöpp esze van, a szervezőnek is.

Nekem eddig mázlim volt, dettó saját géppel szeretek dolgozni, és szintén egyik hobbin a helyszínrendezkedés... Sőt, volt ahol előre megbeszéltük, hogy fogják berendezni a termet, hogy jó legyen. (...és nem, nem én voltam az egyetlen előadó :) )
Az egyik, a piacon jelenleg is kapható online marketing könyv kapcsán kérte egy kedves barátom, segítsek már neki, mert sajnos nem igazán érti a könyvet. Az ugyanis elvileg az alapokat magyarázza, és ennek megfelelően sok témát dolgoz fel, mindent röviden és tömören, de használ…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2013.02.11 18:12:41
Marketingmoments Az énmárka 2012.10.06 23:26:39
A marketing egyik ága önmagunk eladása, bár ezt inkább a HR-hez szokás sorolni. Pedig tekinthetünk saját magunkra is úgy, mint egy termékre. Különösen szabadúszóknál tartom ezt fontosnak, de nem övék a kizárólagosság ezen a területen. Dan Schawbel írásai első sorban angol…..
Nesze!szer Szülsz te rendesen? 2012.09.13 18:41:07
Eddig nem szólaltunk meg a témában... pedig... Gyűjtöttük az aláírásokat még tavasszal, hogy a parlament elé kerüljön a családon belüli erőszak önálló törvényi jogállásra emelkedése. Buzdítottuk az olvasókat, titeket, hogy jöjjenek ők is, és jöttetek is rendesen. Meg…..
Onlinemarketing blog Vérszag 2012.08.02 00:12:30
Hurrá! Megvan a második aranyérmünk az O******n! Illetve nem a miénk, hanem egy sportolóé (Gyurta Dánielé), de mi, magyarok, hajlamosak vagyunk ennek úgy örülni, mintha mind benne lennénk. Mintha mind évekig hajnalban kelnénk, mintha mind elviselnénk a csalódásokat, a lemondást,…..
Az utóbbi években nagyon sok előadást tartottam konferenciákon, oktatok is itt-ott, például a Sämling szervezésében (köszönet nekik a lehetőségekért). Az egyetemi-főiskolai oktatás sem maradt ki, a Corvinuson Kiss Gergely és Pintér Róbert jóvoltából szoktam tartani…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2012.02.07 11:17:38
Kaptam ma egy meghívást egy tenderre. Elsőre megörültem, de jó, gondoltak ránk. Aztán ahogy végigolvastam, egy kicsit elment a kedvem az egésztől. Le is lövöm előre: nem fogunk indulni rajta.Lehet, hülyeség, de alapvetően két dolog nem tetszett. Az egyik, hogy a tervben konkrétan…..
A Google Creative Labs készítette a következő reklámot az angol piacra, mely görbe tükröt mutat arról, hogy egy online vásárlás során milyen problémákba ütközhetünk, milyen folyamatokon kell hosszasan végighaladnunk és ennek folyományaként hol lehet az a pont a vásárlóknál,…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.11.04 14:29:11
Onlinemarketing blog V for Vendetta 2011.10.19 21:19:00
  Isten (és Semjén Zsolt) látja lelkem, nem akartam én ezzel a témával foglalkozni. Hogyisne', majd még politizálást fognak rám, és mindenféle pártossággal vádolnak meg a saját blogomon! Hát nem, ebből nem esztek! De mit tegyek, olyan ritka esemény az minálunk, hogy…..
Onlinemarketing blog Webol-dalom 2011.08.29 23:30:45
Weblapos: És mi legyen a weboldalon?Megrendelő: Itt van minden ezen a szórólapon, az kell az internetre is!Weblapos:  Öö. És esetleg van valami különleges design kérés?Megrendelő: ?Weblapos: Hogy nézzen ki...Megrendelő: Ja? Mondtam. Mint a…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.08.30 07:17:32
A kis- és közepes vállalkozásoknak jelentős részének már évek óta van weboldala. Éppen ezért feltételezem, hogy a legtöbb kkv-s olvasómnak is van. De milyen ez a weboldal? Működik? Hozza a megrendeléseket? Erre én, innen, nem tudok választ adni, nem vagyok távgyógyító, sem…..
Onlinemarketing blog Margóra 2011.08.18 23:55:50
Zsűrizek a Goldenblogon, a Szakértő kategóriában. Valójában arra számítottam, hogy majd kényelmesen megnézem az indulókat, és gondosan végigolvasom az összes blogot, belenézek mindbe, ahogy az egy zsűritagtól elvárható. De nemcsak a saját kategóriában, hanem a többiben…..
Onlinemarketing blog KKV sorozat 2011.08.16 23:02:01
Őszintén azt hittem, jobban állunk. A hazai kis- és közép vállalkozások jelenlétét folyamatosan "tapasztalom" az interneten, hiszen látom a weboldalakat, hirdetéseket. Látom, hogy mozgolódnak, de azt is látom, hogy nagyon sokan tudnak nagyon keveset az online marketing…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.08.17 09:04:22
Az elmúlt hét felelőtlen módon kimaradt, de most bepótolom a hiányt egy terjedelmes bejegyzéssel. Terjedelmes, mert egyre több magyar Dolog tűnik fel a Flattr oldalán, és ezeket fogom most itt mind egy szálig felsorolni. Nézelődjetek, flattrjetek, és hírdessétek az igét! A sorrend…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.08.12 12:41:10
Azt, hogy ijesztőnek szánt feliratok és sokkolónak szánt képek díszelegnek a cigarettás dobozokon, szinte meg is szokhattuk már. A hatásuk elég kétséges, sokan kifejezetten viccesnek találták őket, és úgy gyűjtötték azokat mint óvodás a spáros Garfield matricát. Az amerikai…..
Ejnye na, de pajzánok ezek a hazai reklámosok. Ha fürdőszobáról van szó, azonnal valami sikamlós poén jut az eszükbe. Sokak emlékezetében még élénken él az "Otthonában felállítjuk!" fősorral futott hidromasszázs kampány, amelyről egy csak a leglényegesebb pontokon…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.06.03 14:54:28
 A Sponsored Stories (ez az a hirdetés típus amivel az egy-egy márkához, brandhez, termékhez kapcsolódó kommentekből csinálhatunk kattintható reklámot a Facebook-on benlül) után itt az új lehetőség arra, hogy még szélesebb körben és más logikai úton érhessük el a…..
addict Csomagolt banán? WTF? 2011.03.05 18:00:00
Ahhoz hozzászokhattunk már, hogy a marketingesek elkeseredett kísérleteket tesznek arra, hogy egy szokványos termék megújításával, akárcsak újracsomagolásával figyelmet generáljanak körülötte. Időnként azonban mégiscsak születnek olyan megoldások, amire az ember felkapja a…..
addict Ha pizzaszexre éhezel 2011.02.26 11:00:00
Sokféle pizzareklámot láttam már, de a barcelonai Pizza & Love nevű pizzéria hirdetésein még én is meglepődtem. Ahhoz hozzászokhattunk már, hogy mindent megpróbálnak szexszel eladni, de hogy a pizzához hogy jön a pornó, így hirtelen nem tudnám megmondani. Az egyetlen…..
Új szpottal jelent meg a reklámjairól eddig méltán híres, és azokkal sok-sok díjat besöprő Heineken.A "The Entrance" címet viselő reklámfilm azonban most valahogy nem sikerült olyan jóra, legalábbis nélkülözi azt a szellemességet és humort, amivel eddig eléggé…..
Érdemes elolvasni, a Kreaítv Online-on a Facebook "új" szűrőjével kapcsolatos cikket, de önmagában marhaság... nem tett be, csak gondolkozni kell és figyelmeztetni az olvasókat (ilyen üzenetekből napi szinten 10et látok kb). Ezt az "újítást" az új személyi…..
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.02.22 15:27:42
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.02.22 16:02:55
@druszilla: Nem a rajongók értékét kérdőjelezzük meg ezzel. Itt csak arról van szó, hogy akkor elérjük-e a jövőben is a "passzív" olvasóinkat, vagy sem? A mindenfelé megjelent cikkek azt sugallják, hogy vége a FB oldalaknak ezzel az "újítással", pedig csak egy picit több munkát igényel, hogy felhívjuk a figyelmet a beállításokra. Ha erről is nagy mennyiségben jelennének meg cikkek, már nem is lenne probléma :)
Nagy Krisztina l Vérnyúl 2011.02.22 16:09:28
@druszilla: Aki nem akar dolgozni, az nem menjen marketingesnek. Aki nem akar keményen dolgozni, az ne használjon SM eszközöket :)