Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ripley

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megkérdezel egy személyi edzőt vagy valami gyúrós havert, hogy milyen edzéstervvel érdemes belépni a súlyok világába, jó eséllyel rögtön kapsz egy kész mell-hát kar láb-váll stílusban osztott programot. Néhányan esetleg egy teljes test-programot javasolnak beugrónak,…..
A Miniszterelnök úr videó üzenetéből két dolog derül ki. Egyrészt (szerencsére) a rendező még mindig nem egy Leni Riefenstahl, pedig könnybe lábadt szemekkel tudnám nézni, ahogy a békement végeláthatatlanul hömpölygő két lábon járó endorfintömegére rávágják a…..
Ripley 2012.07.15 17:15:48
Ripley 2012.07.15 17:39:26
@Ripley: Igen, neked. Nem véletlen, tetszett. "Hajrá!"
Ripley 2012.07.15 17:42:37
@ÁáárvaiPéééter: Igen, neked. Nem véletlen, tetszett. "Hajrá!"
Hello! A napokban felkaptam a fejem a Kinek mire jó cikkben egy mondatra, miszerint az eszo masszázs jó korai magömlésre. Nem vagyok jártas az erotikus masszázs téren, a blogotokat sem régóta olvasom, de ennek kapcsán kezdtem el keresgélni a témában. Nem szépítem a dolgokat,…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Ripley 2010.12.01 09:20:19
@bz3255: Egyetértek! A nőnek segítségre van szüksége, nem arra, hogy a téveszméjét erősítsék. A médiának pedig felelősséget kéne vállalni a nőért, és értünk is, hogy ne az tanítsa nekünk, hogy fasza dolog nevetségessé tenni valakit!
Elkészítette második videoklipjét az Ébren álmodunk című dalra a Nova Prospect, ami egyben a Studio-X csapatának munkája is. A forgatásra még 2009 augusztusában került sor, körülbelül 50 rajongó/statiszta részvételével, így a zenekar szerint a klip tükrözi a koncertjeik…..