Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wk1

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bodzsár Márk első filmes rendező Isteni műszakja jövőre kerül a mozikba, egyelőre még nagyban forgatnak. A sztori a kilencvenes évek közepén játszódik Budapesten, három éjszakai műszakot teljesítő mentősről szól, akik egy temetkezési vállalkozóval szövetkeztek... A pilot…..
wk1 2012.11.19 15:36:45
Subba Na? Pina! 2011.10.03 15:59:00
Szláv szó-e a punci?Akiknek nem szenvedélyük az etimológia, azokat is érdekelni szokta a kevésbé szalonképes szavak eredete.Rendszeres kommentelőnk teszi fel a kérdést, hogy vajon szláv jövevényszó lehet-e a punci? Nos, mint már sokszor elmondtuk, ha ilyen kérdés merül fel, akkor…..
Sorozatösszefoglaló blogunk egyedül van, mint Jack Bauer, amikor a világot kell megmenteni, és szarul érzi magát. Azt találtuk ki, hogy megkeressük testvérblogjainkat, legyenek azok angol nyelvűek (Television Without Pity), magyarok, vagy bármilyen más nyelven írottak. A kedves…..
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
wk1 2011.02.02 15:46:55
- Figyu Laci! Simogasd már meg láncfűrésszel azokat a rohadt nyárfákat! Nem látom tőlük rendesen, ahogy Palika dönget a dzsetszkível.- Pazar ötlet kiasanyám! Legutóbb is égett a pofám az irigységtől, hogy a Fux Janiék milyen faszán rálátnak az apátságra a lanzsból.…..
wk1 2010.01.20 15:30:45
Sukiyaki Western Django – japán, 2007. Rendezte és írta: Takashi Miike. Kép: Toyomichi Kurita. Zene: Kôji Endô. Szereplők: Hideaki Ito (Bandita), Masanobu Ando (Yoichi), Koichi Sato (Taira no Kiyomori), Quentin Tarantino (Ringo).  121 perc. Vetítik: Duna TV - 22:00 Takashi Miike…..
wk1 2009.12.30 16:48:03
tvblog Lepihennek az esti sorozatok 2009.12.07 11:00:00
Kiegyenesített kaszák? Rohamtankok? Vagy masnival átkötött egyetértő bólogatás? Egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz a sorozatkedvelő közönség reakciója, mindenesetre a téllel nem csak a hideg idő jön el, hanem a sorozatínség is. A köztudottan kevésbé nézett…..
Ellenőrző A siker titka 2009.11.24 08:04:00
Nagyon érdekes linket kaptunk egy levélírónktól. A link egy rövid kísérlet összefoglalását mutatja be és habár maga a kísérlet ismerős lehet, a belőle levont következtetések elgondolkodtatóak. A későbbi siker jelei már gyerekkorban is megmutatkoznak, azok a gyerekek, akik nem…..
A Kisvakond és barátai, a nyuszi, a kisegér, a süni, a béka és a többiek együtt fedezik fel a drogok csodálatos világát. Olyan sorrendben próbálják végig a kábítószereket, ahogyan általában a gyermekek szokták: először marihuánát szívnak, majd következik a hasis, az lsd, a speed, az ecstasy, a…..
Következzen egy válogatás a legmenőbb, legtrendibb divatdiktátorokról, akik hol őrült, hol pedig elegáns stílusukkal folyamatosan irigykedésre késztetnek bennünket.Rihanna - az énekesnő egyszerűen hibátlanul visel Balmain-t. Persze a haja néha, khm... érdekes, de a stílusa egyedi…..