Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V+P-T

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Tudni akarom, mit csinált 10 napig! Nem kellett sokat győzködnöm. Végig sírva mesélte, hogy élete legnagyobb hibáját követte el.... akkor már tudtam, hogy baj van” – nincs annál bosszantóbb, ha riválisod, akivel barátnőd megcsalt, egy budai ficsúr, aki ráadásul…..
V+P-T 2010.08.16 21:54:49
@nicknek: Persze rá... de ilyen helyzetben még nem voltam és ezt akkor inkább a mellette állás, tanácsadás, támogatás... stb. dolgoknak gondoltam, amik végülis ismérvei egy párkapcsnak, nem?
V+P-T 2010.08.16 22:05:32
@Kytia: Tanulság? Hmmm... Inkább arra jöttem rá, hogy talán mik azok az élethelyzetek, jellemvonások, amiket kerüljek a jövőben...
1. A zavaros, rossz családi háttér (ezt már többször is tapasztaltam) mindig negatív hatással van a gyerekre... ilyen lánnyal biztos lesznek gondok...
2. Én dolgozom, ő tanul. Más világban élünk még, bármennyire is közelinek tűnik. Akkor inkább olyan lány, aki már áll a saját lábán, már kezdi az önálló életét.
3. Az olyan melók, mint a hostesskedés, éjszakai melók, más életritmust követelő beosztások, mint a napi 8-16 óra, alapból rontanak az esélyeken. Még akkor is ha a lánynak nincs rossz előélete ebből kifolyólag. A hostess -lehet csunyán hangzik- mégiscsak a kinézetével keresi a pénzt, muszáj vigyorognia. Sokáig ezt nem lehet csinálni. Kiégnek.
4. Számomra az, aki nehezen kommunikál, nem tudja jol szavakba önteni a problémáit, szintén hátrasorolódik mostantól. Ezzel is sokat küzdöttem...

Biztos van még, de hagyjuk. Itt mindez egyszerre volt jelen. Amugy meg semmi sem tökéletes. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb fel fogok ismerni párat! :)
V+P-T 2010.08.16 22:07:56
@nicknek: Talált, süllyedt! Pontosan úgy éreztem, hogy csak adok, adok, de vissza nem sokat kapok... A búcsúlevélben meg szó szerint az volt, hogy szeretlek, de már nem úgy... :)
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..