Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drennick

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, tisztában vagyok azzal, hogy a Forma-1-et valójában Formula 1-nek hívják, de ezt az elnevezést kb. 10 éve bojkottálom - ugye, hogy mennyivel jobban hangzik az első verzió?  A Forma-1-et mindenki ismeri, azonban korántsem szereti is mindenki - lépten-nyomon csak a…..
     Yo géjz!  Most már énis visszatérek szaja és karringsz barátunk után. Noha sokat kalandoztam a sorozatok (végigdaráltam vagy 3 különbözőt) és játékok világában (le sem merem írni, hogy hány óra tiszta játékidő:D), mostanában, mégis egy való…..
Visszatérés.Ahogy az utóbbi napokban folyamatosan ízlelgettük ezt a szót, úgy tűnt egyre jobb ötletnek jobb sorsra érdemes, szó nélkül félbehagyott blogunk folytatása, így nem is lehetett más választásunk, mint újra kezünkbe venni a pennát, és folytatni azt, amihez értünk.A…..
Drennick 2011.04.05 13:11:37
Az újkígyósi Baby Bone második nagylemezéről itt azt írtuk, hogy az Angyalszív című dal az egyik legjobb róla: "össze van rakva, működő, fasza, sodró rockzene, ami kicsit talán a Black-Outra is emlékeztet, de annál azért tömörebb, keményebb." Azt nem tudjuk, hogy…..
Drennick 2010.04.01 14:11:35
@lessknownJFK: Nem a zene védelmében, de azért meghallgatnék tőled valamit...
Ma este világmegváltás helyett inkább egy igen rövid videócskámat tolom fel ide. Már korábban észrevettem, hogy a Corvinus Egyetem új épülete esténként fényjátékkal szórakoztatja azt, aki észreveszi. Sajnálatos módon minden egyes alkalommal, amikor volt kamera nálam,…..
Drennick 2009.11.19 23:46:32
@14,77 %: Szerintem is ronda az épület, pedig én itt tanulok:P