Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yaden

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás tegnap és tegnap és ma leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt.Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog sikerülni,…..
Yaden 2009.05.15 12:04:01
@Karma Gedeon: @jt: Szerintem attól függetlenül, hogy rendelet tiltja-e vagy sem, nem megnyerő az emberek számára ilyen módszerek alkalmazása. Úgyhogy Karma Gedeon lelkesedése dicséretes, s persze a kokakóla nekem sem szívem csücske, de kontraproduktívnak érzem a valóban városkép rontó gerilla módszerek alkalmazását. Szerintem a rosszfiúskodásod révén nem segítesz az LMP (el)ismertetésében, sőt.
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
Yaden 2009.05.09 14:52:05
@gbaba31: Jogos a kérdés, ha nem is kapott kérdéseket az LMP, ez egy jó alkalom lehetne, hogy "jó példával járjon elöl" mint überátláthatóságót célul tűző párt. Valaki bennfentes meg tudja mondani, hogy léptek-e ezügyben...hm?