Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k0g

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdenek szivárogni a köztévé új műsorstruktúrájáról az infók, most például az derült ki, hogy szerdánként a dokumentumfilmeké lesz a főszerep az m1-en.Tíz év kihagyás után ismét megjelenik a Pesty Fekete Doboz az MTV képernyőjén - olvasható a március 7-én 21:35-kor…..
k0g 2012.02.28 12:37:46
@juhaszvik: biztos korrupt az mtva is a többi intézményből általánosítva, és egy normális rendszerben meglenne az a szervezet, aki ezeket feltárja és személyi következményei is lennének az ügyeknek... jogállam, vagy mi. Megjegyzésem a "kreatív" jellegű feltételezésére vonatkozott.
Az értéksemlegesség de facto lehetetlensége miatt (mert ugye aki mondja, annak maga az "értéksemlegesség" az érték, szóval ez logikailag lehetetlen kategória, de persze vannak azért fokozatai kezdve a tiszta hazugságtól a tudományos leírásig - de maga a tudomány se független magától a tudóstól ugye) szóval én nem bánom, ha valamerre húz a közszolgálati média, és ha az embereknek ad valami jó élményt amit sugároznak, vagy a valósághoz vagy egymáshoz közelebb hozza őket, akkor mindenképpen előrelépés a VV és más dekadens jelenségekhez képest. Sőt, ha nagy vonalakban nézzük, akkor nagyon itt lenne az ideje, hogy minél alaposabb tényfeltáró műsorokkal tömjék az emberek fejét, mert az egyre érezhetőbb problémák a fejünkre nőnek és ebből kilábalás megértéssel lehetséges csak.