Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KUTYATV

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új blog linkje:  http://kutyastitkok.blog.hu/ ..
Kutya Tv Blog Költözünk!!! 2009.05.25 14:55:00
Kedves látogatók!Sajnos domain problémák miatt a kutyatv.blog.hu elköltözik, emiatt gondoltuk, hogy megújulunk, hatalmas meglepetésekkel fogunk szolgálni, de ezért néhány hétig szünettel a blog! Megértéseteket köszünjük! Körülberül 3 hét múlva közöljük veletek az új…..
                      Angol agár:Nagy termetű, karcsú, elegáns, izmos kutya. Szeme sötétbarna. Feje hosszú, állkapcsa erős, fogazata szintén, elkeskenyedő lapos koponyája van.…..
Afgán agár:Az afgán agár erőteljes és méltóságos, mely gyorsasággal és kitartással egyesül. A feje büszke tartású és magasan hordott. Magatartására a méltóságteljeség, tartózkodás és a szenvedélyesség jellemző. Magasságuk a marnál mérve a kanoknál 68-74 cm, a…..
 Blogunkban az elkövetkező időszakban minden héten bemutattunk egy-egy kutyafajtát. Ami keretében megtudhatják az adott fajokról a legfontosabb tudnivalókat!Terveink szerint minden hónapban bemutatunk egy sztárt a kutyájával, egy interjú keretében! Ezekben a bejegyzésekben,…..
Ezzel a bejegyzéssel azt szeretném bizonyítani, hogy az ember legjobb barátai a kutyák számos szólásba és közmondásba belopták magukat! Nézünk meg néhányat:Amelyik kutya ugat, az nem harap.: A nagyszájú, mindig hangoskodó emberekről azt hiszik, hogy állandóan haragszanak vagy…..
Kedves Olvasóink!Hamarosan megnyílik a magyar kutyás társadalomnak szóló oldalunk!Mielőtt a nagyközönség megismerné az oldalt rengeteg munkát el kell végeznünk, interjúk, cikkek írását, készítését! Sajnos ezt a munkát még nem végeztük el, ezért úgy gondoltuk, hogy nem…..