Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweethc

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba KELL! 2012.07.26 14:45:00
..
sweethc 2012.07.26 15:57:29
Úgy néz ki a munkanélküliek körében egyre népszerűbb az ellenőri munka. Ezzel csak az a baj, hogy sokan nem jelentkeznek erre a szakmára, hanem inkább megveszik a munkaház szükséges kellékeket, piacon, vagy olyan ellenőröktől, akik a sajátjukat „elhagyták”. Sok…..
sweethc 2009.05.07 15:49:52
@BKV-zó :S:
Ne haragudj, de te milyen nemzetiségű vagy? Mert ha magyar, akkor ugyebár te is lopsz, csalsz, hazudozol ahol tudsz! Legalábbis ezt írtad az előző hozzászólásodban. Az lenne a kérdésem (ha már ennyire megy a mellkasdöngetés, hogy "én persze fizetek, én persze nem lopok, és aki lop az államtól, bkv-tól az tőlem lop" ) van- e ezen a fórumon/blogon olyan ember, aki legalább úgy utálja a bliccelőket mint ti,DE nem a cége veszi a bérletet, nem cafeteriában kérte, nem ellenőr, hanem csak úgy nagymagyarkodásból, becsületességből megveszi 9 rugóért a bérletet a 80 rugós fizetéséből, nem nézve ezzel esetlegesen a gyermekének is adható 9 rugós minuszt. Én még nem egyébként ritkán láttam öltönyös rolexes, jólkereső bliccelőket. Ha az én cégem is fizetné a bérletemet, nekem is lehetne akkora pofám mint neked! Nem fizeti, emiatt Bringázok, de akkor sem szidom, se azt akinek van bérlete, se azt akinek nincs. Mert mint említettem sok olyan ember van, akinek a cége fizeti, de ha nem fizetné, akkor biza blicc lenne nála is! Aki ilyen könnyen ítélkezik mint te is, afelett viszont én is könnyen török pálcát! Ennyi!!! Szerintem nem kell itt faszagyerekeskedni hogy nekem van bérletem, és velem ez nem történt még meg, mert ez nem azokról szól akikkel nem történt még meg!!!!! Akivel nem történt még soha ilyesmi az ne okoskodjon, és legfőképpen ne kezdjen széles pártolásba!
A lenti levél is példa arra, hogy nem csak a biztonsági őrök, hanem az ellenőrök között is van néhány gyökér. Olvasónkra azért támadt rá az egyik, mert a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig kereste a táskája alján lévő érvényes –egyébként érvényes- vonaljegyet.…..
sweethc 2009.05.05 10:32:22
@BKV-zó :S:
Akkor te nyugodtan bízd rájuk az életed! Csak sajnos ezt másoknak is meg kell tenniük. A szociális háló nem olyan rossz dolog, mert ha az ember szarba kerül, akkor nem merül el (vagy nem annyira). De ez a háló már nem sokáig bírja. És mind belesüllyedünk. Igaz, hogy van magyarbűnözés is! Sok kretén magyar van. De az is tuti, hogy nem csak cigányokkal szembeni rasszizmus van!!!!! És itt nem arra gondolok hogy zsidózás, négerezés stb... hanem arra hogy a cigányok is útálják a magyarokat. Sőt!!!! Még durvábbak! Nem vagyok hangoskodó, nem vagyok kötekedő, még a bőrszínem is kicsit kreol. De ezek a büdös cigányok (akár tetszik a cigányozás, akár nem) mindig betalálnak! Mindig!!! Nekem kell meghúznom magam, és fülem farkam behúznom, ahhoz hogy elkerüljem a tettlegességet. Kicsit elegem van már! Remélem egyszer-kétszer te is kerülsz majd ilyen helyzetekbe! Valószínűleg nem a VIII. kerben laksz. Arról ne is beszéljünk, hogy ahová lábukat beteszik, ott rombolás, putri, trágya közbiztonság azon nyomban!!!!! Én még nem láttam olyan magyarok lakta települést, utcát, ami úgy nézne ki mint egy "romák" által lakott utca, tér, kerület!!!!!!!!!! De ez ténylegesen egy másik fórum része! Nekem már az is elég lenne ha ez az illető abbahagyná a magán ellenőrisdi agresszív játékát! Kis lépés a emberiségnek, nagy lépés a "romáknak" :D !
sweethc 2009.05.05 10:37:46
@BKV-zó :S:
Ja és érdemes megnézned, egy két fórumon a myvipről szedett képeken, kardokkal, késekkel, boxerrel lefényképezett cigusokat, akik a kép címének azt adják, hogy "Megyek magyart ölni" . Én még ilyet egy szélsőjobbos emberről se láttam,és engem még egy magyar ember sem akart megverni, kirabolni, megfélemlíteni.