Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kim.bauer

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
Aki Marco Matterazzi hátvéd útját keresztezi, legyen indián vagy fehér, buddhista vagy katolikus, bebongozott LMP-s vagy cigányevő jobbikos, az mind jól tudja, hogy fel fogják rúgni, mint mint fiatal MSZP-s a poharat. Akji savas kádba merül, az jól tudja, hogy fel fog oldódni. Aki a…..
A parkolási igazolványokkal való visszaélésekre biztos, hogy az a jó válasz, hogy az arra jogosultaktól is elveszik? Az alábbi levél is ezt a problémát feszegeti. Kedves Zugügyvéd,Szomorúan olvastam a napokban elküldött körlevelet, melyben tájékoztatást kaptunk arról, hogy…..
kim.bauer 2009.04.24 18:35:53
@Agyalapi:
Nem kívánom, de még te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy a saját bőrödön éld át, milyen pl. egy halmozottan sérült gyermekkel közlekedni, milyen egy ilyen gyereket nevelni. Hidd el, egyáltalán nem egyszerű.
kim.bauer 2009.04.24 18:57:11
@Cactus71:
"10 tagú orvosi bizottság előtt"
tleg ezt szeretnéd?
a fiam halmozottan sérült, agysérüléssel született. egy orvossal is nehéz időpontot egyeztetni, annyira elfoglaltak, nemhogy 10-el.
kim.bauer 2009.04.24 19:02:35
@totyatotya:
nem az éves felülvizsgálattal van bajom, olvasd vissza. (fél évente kell egyébként felülvizsgálatra menni szakorvoshoz ahhoz, hogy a gyógyszereit felírhassa a háziorvos.)
nekem a 10 tagú orvosi bizottsággal van bajom. teljesen életszerűtlen.
+ korruptnak nevezi az orvosokat, ami sztem egyáltalán nem jellemző.
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Nem ismeri a konkrét ügyet a Zugügyvéd,  de tapasztalatai szerint nagyon ritkán szokta a bíróság ezt enyhítő körülményként elfogadni. A hír szerint mintha előre kitervelt emberölésnek tűnne . Ha egy skizofrén beteg idegesíti a családtagot, a beszűkült tudatú vadászat…..
kim.bauer 2009.03.19 15:36:46
@füredi:
kétszer is utánanéztél??? :D
ROCKTÉRÍTŐVannak emberek, akik már a fizikai halál előtt megszűnnek létezni. Ilyen Pajor Tamás is. Volt egyszer a Neurotic.A már nevében is bizalomgerjesztő formáció a hetvenes-nyolcvanas évek nagy hatású nyugati igéjének, a punknak volt az egyik első nevezetesebb vasfüggönyön…..
kim.bauer 2009.03.12 13:04:04
@Csucsuka:
(úristen milyen hülye név) Rihárdónak kellett volna megírni a cikket helyetted, mert sokkal értelmesebben közelíti meg a témát nálad. te mit szólnál, ha azt mondanám, hogy 2008 májusában kellett volna meghalnod a Lesz,lesz,lesz című "remekműved" után, és mi a francnak rontod a levegőt még mindig, legyél már legenda basszus!
Pajort nem ér bántani, máig mérföldekkel jobb nálad, soha meg sem fogod közelíteni.
A MOM parkolójának üzemeltetői eddig sem jófejségükről voltak híresek, de most mintha a föléjük épült bevásárlóköpont elpusztítása árán próbálnák átvészelni a válságot. FAIL: Eddig rendszeresen jártam a MOM Parkba sportolni, vásárolni. A bevásárlóközpont…..
Péter jóvoltából egy Torkos Csütörökön kívüli durva tahóság a Vasúttörténeti Park étterméből, tavaly nyárról. A gyerekprogramokat kínáló park éttermében nincs gyerekmenü, nem jár csak köret vagy egy felnőtt adag megfelezése egy plusz tányérra, ugyanis akkor…..
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
A Magyar Postát összezavarta az tény, hogy a HVG sok más laphoz hasonlóan a havi lapszámot még az előző hónapban megjelenteti és kiküldi előfizetőinek. Így Zoltán januártól induló, negyed évre vonatkozó előfizetésében nem szerepel az első szám, hiába fizetett érte, mert…..
kim.bauer 2009.02.04 15:24:34
@Alikam:
szerinted a Magyar Posta változtat az eddigi üzleti stratégiáján, vagy az operatív rendszerén azért, mert Zoltán balhézik vele több levélen át???
balhézni akkor van értelme, ha megéri; vagy anyagilag, vagy azért, mert a szolgáltatás minősége emelkedik a panasz folyományaként.
Egy jogász barátom küldte az alábbi, kissé cinikusnak tűnő felvetést a vasutassztrájk követeléseivel kapcsolatban, de ez is egy nézőpont. Subject: egyenlegértesítés vasutasoknak Tisztelt Dolgozó!Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és…..
A Variety tette közzé a hírt, miszerint szeptember 15-én leáll a 24 hetedik évadának forgatása, és kéthetes kényszerszünetet iktatnak be Jack Bauer újabb iszonyú szar napjának forgatásában, mert a producerek elégedetlenek a forgatókönyvekkel. Howard Gordon, aki Joel Surnow…..
kim.bauer 2008.09.08 16:01:21
Az alábbi történetben legalább írásban vállalja az ügyvéd az anyagi konzekvenciákat a súlyos hibáiért. Ha hivatalos levélben ismerte el a tartozást, akkor a bíróság is megítéli, meg erre lenne elvileg az ügyvédi felelősségbiztosítás. Tisztelt Zugügyvéd!Esetem…..
kim.bauer 2008.09.04 15:03:59
Az alábbi levél  a jog által legnehezebben kezelt helyzetek egyikét ismerteti. A pszichiátriai betegek ellátórendszerét jórészt  leépítették, méltatlan helyzetbe hozva mind a betegeket, mind a családot, és mind a közvetlen környezetet. És az illetékesek…..
Még egy hónapja sem szűnt meg, máris van, aki visszasírja a MÁV biztosítót. S.S. autójába július elején szaladt bele egy mávos, pénzt viszont azóta sem látott senkitől: Július elején hátulról belémszaladtak, és Máv biztosított volt az okozó gépjármű, viszont nem a…..
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
Az alábbi levélben szinte minden körülmény megtalálható, ami miatt nem szabad megvásárolni egy ingatlant. A Zugügyvédnek legjobban a magabiztos kolléga tetszik, aki szerint nincs megoldhatatlan adásvétel. Tisztelt Zugügyvéd!Hosszas keresgélés után úgy tűnt, hogy…..
KisRizsa ugyan szabadkozott egy sort a levelében, hogy mennyire gyér lett a képviccének megvalósítása, de szerintünk egyrészt a Paint-alkotások tengerében ez határozottan jó, másrészt meg tartalomhoz a forma. Vagy valami hasonló. Na és mit csinál éppen a hivatalos magyar Jack…..
Elég érdekes munkaügyi jogvitát tartalmaz az alábbi levél. Egy rasszista megjegyzés elleni tiltakozás miatt mondvacsinált okkal kirúgni valakit bátor munkáltatói húzás. Persze csak az egyik oldal történetét ismerhetjük meg, de ha tényleg táppénz alatt történt a felmondás, az…..
A Zugügyvéd az alábbi levelet azért teszi közzé, hogy eloszlassa azt a téveszmét, attól, hogy valaki nem jelentkezett ki az eladott lakásából, csak a lakcímkártya alapján semmilyen jogot nem formálhat az ingatlanra. Tisztelt "Zugügyvéd"! Érdeklődni szeretnék, hogy mi a…..
A következő jogesetre a Zugügyvéd is kiváncsian várja a választ. Polgálbarát megoldás, ha egy jogszabály nem egyértelmű, akkor a hatóság helyből a legkedvezőtlenebb értelmezést alkalmazza. Tisztelt Zugügyvéd! Lehet, hogy az alábbi ügy bagatellnek tűnik, mégis érdekelne…..
Soha többé nem használom azt a szót, hogy "nyugger". Igaz eddig se használtam soha, mert gusztustalanul hangzik, de most aztán duplán nem. Történt ugyanis, hogy egy pénteki napon Homár Imola leparkolt a decens, rózsadombi Lórántffy utcában, 100 méterre a brit követi…..