Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darabok

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik.Nagyjából 12 éve a József körúti Expressz irodában fel akartam adni egy hirdetést.Babamasszázs tanfolyam is szerepelt VOLNA az ajánlatban.Az ügyintéző kisasszony elment megkérdezni a főnökét, hogy ilyet lehet-e, mire a mord főnök előjött a barlangjából - talán Urbán…..
Finnyásabb emberek már attól idegenkednek, amikor masszázsiskolának látszani akaró természetellenes képződmények kétnapos tanfolyamot hirdetnek, mondjuk 60.000 forintért.Lehet hogy nekik van igazuk? Vagy mégsem? Van ugyanis olyan masszázstanfolyam, ami nem kétnapos, hanem…..
Fogyasztó masszázs??Én eddig úgy tudtam, hogy létezik ilyen, ám a hiedelmekkel ellentétben nem a masszázspadon tehénkedő kuncsaft, hanem a komoly fizikai munkát végző masszőr fogy, mert amíg átdolgozza a hájtól remegő testet, addig eléget vagy kétezer…..
Valóságos felüdülés végre olyat olvasni, hogy egy masszőr a munkáját a saját lelki egyensúlyának felépítésével kezdi - mert igazi megnyugvást testnek és léleknek csak az képes adni, aki maga is kiegyensúlyozott. Erről olvastam ma a Csak én kiáltok blogban.Isten tartsa meg…..
Megjelent egy poszt a masszázsblogon. A címe: Engem ezért nem nyalhatsz ki. K. Kabai Lóránt költő a saját blogján versbe rendezte. Ez a remek vers megjelent az  Élet ÉS Irodalom című hetilapban. Az eredeti blog megörökítette az irodalmi magasságokba emelkedést. Végül az…..
... olvashatunk a Kapcsolj ki blog legutóbbi bejegyzéseiben. Öröm hogy saját tollból származó írás ecseteli a masszázs élettani előnyeit és kedvező hatását az egészségre, nem pedig azon összeállítások egyike, amelyek ezer masszőr lapján olvashatók, mert a masszázslapok…..
masszázsfigyelő Megtört a jég! 2011.11.03 11:52:00
Piros betűvel íródik be a mai nap az internetes masszázstörténelembe!Az egyik népszerű blogban, méghozzá az Egy nap a városban címűben megjelent egy poszt, ami nem más, mint egy masszázs-beszámoló.Ez még nem volna különösebben érdekes, hiszen a jelenség nem egyedi, de1. a…..
Igen, masszázs! Ráadásul olyan masszázs, amiben nincs semmi, de semmi erotika.Ami ugyan keleti, de nem azért, hogy legyen mivel leplezni a hozzáértés hiányát!Felüdülés végre olyan masszázsról olvasni, ami tényleg az, ami.Régen olvassuk az ayurvéda blogot és dragan mai posztja az,…..
Dominique Strauss-Kahn francia elnök akart lenni, épp ezért senki nem tudhatja biztosan, hogy valóban megfogta a szobalány fenekét, vagy máris elindult a durva kampány. A NEWSWEEK közvéleményt kutatott és kiderítette, hogy az üzleti úton lévő urak fizetős szolgáltatások…..
Az előző posztban a masszőriskolák csúcsáról esett szó, most kotorászunk egy kicsit az alján. Mátrix Oktatási Stúdió. Az írásból úgy tűnik, egyike azoknak a megélhetési iskoláknak, ahol a tanuló addig fontos, amíg leszurkolja a tandíjat. Utána már csinálhat, amit akar.…..
A méltán népszerű sünmalac eljutott a világ legpatinásabb masszázsiskolájába, a bangkoki What Póba.Izgalmas útibeszámolójában erről is megemlékezik. ..
A masszázsnál öregebb gyógymód egyszerűen nem létezik, aki mást állít, az vagy tébéprovokátor, vagy sunyi gyógyszerügynök.A fejlődésnek természetes velejárója az egyszerű kézrátétes módszerektől való elszakadás és a masszázstechnikák finomodása.Ha valakinek nem megy…..
A világutazócska blog érdekes, izgalmas és tartalmas olvasmány, s ha így van, nem maradhatott ki belőle a Bali szigetén olyan népszerű balinéz masszázs megemlítése, ami hatékony, de nem olyan durva, mint a thai vagy a kínai masszázs. bővebben itt: vilagutazocska.blog.hu..
Márti második beküldése (ha jól számolom, mert mintha másik nickről is küldött volna):Most [hm... február 27-én inkább, bocs - LJ] volt a Zone club adón a 'világ legerősebb nője' c. műsorban a következő mondat:'A bicepsz két ínnal kapcsolódik a sugárhoz'  valószínűleg…..
darabok 2010.06.10 12:49:24
masszázsblog Tolvaj a maszodában! 2010.02.15 18:28:00
- Szerinted fölvegyem? - Szerintem ne vedd föl, mert úgy hallottam, hogy lop.És mégis fölvette.Azóta nem beszéltünk, talán jobb is.A ma érkezett levél juttatta eszembe ezt az őszi beszélgetést, Néhány éve egy ilyen negatív ajánlás biztos elutasítást jelentett a…..
darabok 2010.02.15 22:47:15
@Aladár69: fú te biztos nagyon okos vagy és tele vagy dohánnyal is!