Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozszolga

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Informatikus” írta az alábbiakat. Érdekes kérdést feszeget, annak fényében, hogy volt kis hazánkban (Abszurdisztánban) egy Microsoftra kiírt tender is.     Sokszor, sok helyen felvettem már azt a kérdést, hogy mi a búbánatos indokolja, hogy az…..
Először is bocs a késésért, de időnkét dolgozni is kell:-D   Szóval első szösszenet:  "Okoska" nick küldte:  Sem az értékhatár, sem a jelenség nem érte volna el az ingerküszöbömet, ha nem ez lenne a jellemző az Állam és a Software gyártó…..
Addig is egy vicc (amely sajnos nem vicc, ha ismerted elnézést): Meghívásos tender. Három céget választottak ki a bizottság tagjai. Az egyik 50 millióért, a másik 100 millióért, a harmadik 200 millióért vállalná el a meghirdetett munkát. A szigorú feltételek mellett (sok…..
lop csen csór Hát ez nem semmi:-D 2009.05.06 15:42:00
Készülődtem már közzé tenni  - ígéretemhez híven - az első történetet, amikor szinte elárasztottak a levelek. Ezek alapján azt állíthatom, hogy a minisztériumaink közül az egyik legtöbb "disznóság" (már amit megküldtek nekem) a Külügyminisztériumban van.…..
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
lop csen csór Kezdés 2009.05.04 10:12:00
Hamarosan jön az első story. Addig is várom Tőled a veled vagy ismerőseiddel megesett történeteket az anonymous.gov.hu@gmail.com e-mail címre..