Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZZZolika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Fiúk! Ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok, inkább a húsdarálónak ajánlgassátok a fütykösötöket, ne egy ilyen lánynak” – ütős történet következik, egy megszégyenített ex-barátnőtől, mely kifakadásban részben jogos vádfüzérét teregeti elénk. A…..
Dóra kapta ezt a üvegvisszaváltónak álcázot számlát, ami bizonyára kellemes perceket szerezhetett a taxisnak is: Egy külföldi kollégánk a tegnapi napon számolt el taxi számláival a pénzügyön, és a kupacban erre a gyöngyszemre bukkantuk. Nem is sejtette szegény, hogy milyen…..
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
Az Urbanista olvasói a világ legjobb olvasói. Nem csak remek témákat vetnek fel, de ki is dolgozzák azokat! Ezúttal Áginak jár nagy köszönet, aki először az alábbi levelet küldte nekünk:   Helló! Kisebb (és nagyobb) rendszerességgel olvasom az urbanista.blog.hu-t, és a…..