Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VALaki009

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tragédia történt a svédországi Sollefteában, a Solleftea HK és a Ramsele IK U18-as meccsén, írja vezető anyagában az Expressen online kiadása. A találkozón egy támadóharmadba belőtt korong nyakon találta Roland Hedberg játékvezetőt. A 62 éves bíró összeesett a palánk…..
VALaki009 2010.01.30 22:55:11
Az IIHF minden vb elején közzéteszi előzetes világranglistáját. Ez a lista már nem tartalmazza azokat a pontokat, amelyeket a csapatok az adott évben elveszítenek, így a végleges sorrend az adott évi helyezésnek megfelelő pontszám hozzáadásával alakul ki. A…..
Péntek délelőtt eldőlhet, ki rendezheti a 2014-es A csoportos világbajnokságot. Az IIHF kongresszusa már csütörtökön elkezdődött, a pályázatokat bemutatták. Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár szerint nagyon jól sikerült a magyar prezentáció. A 2010-es divízió 1/B-s…..
VALaki009 2009.05.07 23:36:46
@exL:1: szerintem egy kicsit pesszimistán nézed a dolgokat...a szlovénokon kívül melyik csapat jobb nálunk??..és egyébként is, ez a csapat már egy párszor bebizonyitotta,hogy nem szabad csak a realitásban gondolkodni..mért kell lebecsülni őket??
Nem is értem...Lehet én vagyok a hülye,de ezt a csapatot sokkal többre tartom minthogy a div.1 középmezőnyét "gazdagítsuk".Az A csoporthoz kevesek vagyunk,de nem hiszem hogy az angolok meg a lengyelek olyan sokkal jobbak lennének ennél a válogatottnál,sőt...én hiszek bennük..ilyen hozzáállással el lehet mégegyszer(ha nem is jövőre )azt amit Szapporóban véghezvittek...
Szuper Levente teljesített a svájci világbajnokságon a legjobban a magyar válogatott játékosai közül, állítják olvasóink. Több mint ezer szavazat érkezett viszonylag rövid idő alatt, ebből 393-an első számú kapusunkra voksoltak. A győztessel beszélgettünk. Köszönöm a…..
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
VALaki009 2009.05.04 09:23:40
@galmat: elvileg Kangyal lemondja...
VALaki009 2009.05.04 09:49:58
@utefan: Nem tom mért kell beszarni a brittektől,egyértelműen sokkal jobbak vagyunk náluk.Még korcsolyázó tudásban is le vannak maradva bőven..de hát majd meglátjuk
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..